יום הזכרון לחללי מערכות ישראל...

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif ערב יום הזיכרון לחללי

מערכות ישראל

The Juck

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo16.gif

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif ../images/Emo16.gif ועוד משהו../images/Emo26.gif

זה הפך רשמית ליום הזיכרון גם לנרצחי הטרור. רק הרגשתי צורך לציין
.

yoramor11

New member
יום הזכרון לחללי מערכות ישראל...

הנה הוא מגיע, יום הזכרון, היום ארד, מעל בימת התיאטרון, ולא אפחד שלא תרצו בי עוד. היום אלבש שמלת שכולה, היום אפשר, לא אהיה שונה. שחור תלבש מחצית המדינה. היום לבבכם יהיה רק איתי, אקח מכולכם, ומאלה שלידי. אגמא בצמא, את כל המנה, ואשמור שיהיה לי לכל השנה. אאסוף את הכל ואקשור לצרור גדול, ואשמרנו בחדרי לבי לשאר ימי השכול. באין האור, בימים של בדידות, בתהום הכאב, אוציאנו בזהירות. אאחוז בידכם ולא אעזוב, ראשי על כתפכם, אני נושמת עמוק. אקח מכם הכל, לא אותיר למחר, כי אולי המחר לא יהיה לי כבר. וכל השנה אקח מידי בוקר כפית קטנה, של ידכם החמה, האוהבת, האיתנה, של חיבוק אמיץ ושתיקה ארוכה. וכמו ידכם בידי אוחזת ואני הולכת והולכת ורוחי איתנה ואני חדשה. כבר סופרת ומצפה לאותה אהבה שתשוב אלי חזור בשנה הבאה. ועם כל זאת ועם אלפי הנרות יודעת שזה יספיק - עד הבוקר הבא. לכל משפחות השכול, נפגעי פעולות האיבה, החברים, המשפחות לכולכם, מי ייתן וישוב האור לשכון בלבבכם. מעריצי ריטה מרכינים ראש, מזדהים ומצהירים - אנחנו אתכם! יהורם אור.

yoramor11

New member
השיר מתוך...

את השיר הזה מצאתי ב"שיח שכולים" בטאון של "יד-לבנים" גליון 35, משנת תש"ס 2000, הוצ' יד לבנים. זהו בטאון שמוציא ארגון יד לבנים אחת לכמה זמן ובו מקום ובמה לביטוי בכתיבה של המשפחות השכולות. התחברתי במיוחד לשיר הזה דווקא, אין לי הסבר למה אולם מצאתי לנכון להשתמש בטקסט המדהים הזה לטקס יום הזכרון שערכנו בביה"ס. לשיר הזאת קוראים: "צָמֶאתִי"וכתבה אותו אישה העונה לשם "אמא של איתן ז"ל". יהורם אור

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif היום נסעתי לטקס של לוחמי

גבעתי גדוד 53.... איזה עצוב!

למעלה