יום הזכרון לשואה ולגבורה מקיף "ז" אשדוד

יום הזכרון לשואה ולגבורה מקיף "ז" אשדוד

ביום הזכרון לשואה הוזמנתי ע" המורה טלי מתיכון מקיף ז באשדוד לספר מול הכיתה שלה איך נצלתי מהשואה ,שם לומד גם נכדי איתי האמת ובסוף יצא לי את כול השכבה ז שמילאו עד אפס מקום האודיטוריום של בית ספר . יש לציין בסיפוק על התנהגות למופת של התלמידים . תוך 3/4 שעה נגמר והוזמתי להשתתף בקטקס המרכזי . מראש הכנתי נאון קטן ולהפתעתי פגשתי את חברי לחוג של נצולי שואה שמלווה את הבוגרים שנים רבות למסע לפולין הפעם הוא הדליק הלפיד ואני הנאום . בתום הטקס נגשו מספר של תלמידים י ב וחיבקו אותנו עם דמעות בעינהם זה רגש אותי עש כמאת התלפתי . לצערי המצלנה בגדה בי , למזלי המורה טלי צילמה כמה תמונות ברגע שאקבל אותם אפרסם כאן בפורום לכבודכם מצורף נאומי הקצר בכבוד רב סבא אריה

מאד מאד מרגש סבא אריה

נשאת נאום יפה ואני מקווה כי הילדים יפנימו את המסר, כמה שהנאום הקצר שלך מתאים בדיוק ליום הזיכרון לשואה ולגבורה, וליום הזיכרון לחללי צה"ל וליום העצמאות!

SharoNofit

New member
איזה דברים יפים כתבת../images/Emo70.gif

תודה על התזכורת החשובה!!

skito

New member
סבא אריה לתפארת מדינת ישראל ../images/Emo104.gif

נאום קצר ממצא ומאוד מרגש

כמה מילים חמות לסבא אריה

סבא אריה היקר אני עוקב בפורום אחרי מה שאתה כותב,תמיד בנעימות ודרך ארץ,דברים מרגשים,היוצאים מהלב ונכנסים אל הלב, יישר כח סבא אריה ניצול השואה,משארית הפליטה,אתה מזכיר לי את אבא שלי !!!

סיפור חייו של סבא אריה היקר../images/Emo91.gif

במיוחד בשבילך יידישע לידער.

Sarika

New member
סבא אריה, ריגשת אותי עד דמעות

נאומך נוגע ללב, אשרי נכדיך שזכו לסבא כמוך, מאחלת לך נחת ואריכות ימים בבריאות טובה.

kutz2

New member
סבא אריה,אתה גיבור אמיתי,

אני מוריד את הכובע בפניך. אולי תיתן לי מעט מהכח שלך???

להכנס ל YOUTUBE .?

לרשום SABA ARIE קליק על "חיפוס" תופיעה קליפ איך אני מדגים כמה תרגילי ג'ודו במסיבת סיום לפני שנה . וזה אומר הכול מהיפו אני שואב כוח קבלו הטוב שבאולם סבא אריה

למעלה