יום החייל

יום החייל ../images/Emo163.gif

אצלנו בשבט יש כל שנה את "יום החייל", כל גדוד בוחר איזו יחידה קרבית (השנה למשל בחרנו את |דובדבן| - איפה שהמדריך שלנו היה...) והמטרה של כל גדוד היא לאסוף כמה שיותר ממתקים - והגדוד שאוסף הכי הרבה ממתקים ומנצח - שולחים את כל הממתקים שכל השבט אסף שיחידה שהוא בחר... מאיפה מביאים ממתקים? עוברים כמובן בבתים של אנשים, עומדים בפתחים של כל רשתות המזון שיש, עומדים בקניונים ובמקומות עבודה... בקיצור בכל מקום שיש בו אנשים וממתקים
הגדוד שלנו בחיים לא זכה ביום הזה והשנה שזו השנה האחרונה שאנחנו משתתפים אנחנו הולכים לקחת את זה ברצינות וליקרוע את כ-ו-ל-ם!!! ורק שתבינו כמה זה קשה, בשנה שעברה היה לנו חדר של 3 על 3 מלא כולו בממתקים שהגיעו לגובה שלנו, אפילו קצת יותר - ובכל זאת היה גדוד שעקף אותנו... גם לכם בשבט יש יום כזה? ויש לכם עוד רעיונות מאיפה אנחנו יכולים להשיג ממתקים??? נועה

איזה מאגניב!!!!

לנו אף פעם לא היה דבר כזה.... אבל במימונה הזמנו את דובדבן ועוד יחידה קרבית ששחכתי את שמה... ועשינו להם מימונה חבל"ז בעזרת המתנס שהם מימנו הכל.. עשינו אולם שלם מלא בשטיחים שולחנות קטנות כרית נרגילות והמוווון אוכל.. והתפקיד שלנו (חמשושים+שכב"ג) היה לשבת איתן ולדבר איתם... אז אני התחלתי לספר להם את כל הבדיחות שלי... (מסכנים) אבל בסך הכל היה נחמד.... והחילים נהנו (נראה לי)

MajorGad

New member
רעיון מצוין! (ורעיון לממתקים)

אני אציע אותו בשבטים שאני נמצא באם (מצדה, העומר) מקור להשגת ממתקים? ממ...ניסית לדבר עם יצרנית עלית? תמורת חסות כלשהי (על חולצות, המבצע עצמו, או כל דבר אחר) להשיג ממתקים? למשל על החולצה של גדוד החמשושים יהיה כתוב בחסות עלית ובתמורה הם יתנו לכם ממתקים?

תודה על הרעיון, ננסה לדבר איתם... ../images/Emo13.gif

לא יודעת אם נצליח, (כי א. כולם קמצנים (מניסיון....) וב. מה כבר יצא לעלית, חברה ענקית שכולם מכירים, מיזה שעל חולצה של איזה גדוד קטן יהיה כתוב "עלית"?) אבל תודה על הרעיון, וננסה להיתקש לישאול
נועה.

MajorGad

New member
תפני גם ליצרני ממתקים סוג ז

אלה השכונתיים שלא מכירים אותם

smiley18

New member
עלית נותנים חסויות לדברים כאלה..

לנו הם נתנו המון ממתקים לגדוד שעשה מבנה של עמי ותמי..

וואלה?? כל הכבוד לגדוד שהשיג את זה!

אבל לדעתי הם עשו את זה עם איזה פרוטקציה או שהיה למנהל מצב רוח טוב במיוחד... כי אם הם היו צריכים לתת ממתקים לכל שבט נודניק שמבקש מהם, הם היו פושטים רגל... אבל ננסה מחר, מי יודע... ליפעמים יש הפתעות
נועה.

smiley18

New member
אני חושבת שסתם התעלקנו עליהם..

אין לנו פרוטקציה בעלית.. אם הייתה היינו שבט מסודר..

למעלה