יום הכאפיה

THE WIZARD 55

New member
יום הכאפיה

אתמול היה יום זכרון לערפאת, השנה השלישית למותו באוניברסטאות ובמכללות, צויין היום כיום הכאפיה.. מצרפת את הכתבה ודיעה

היה אתמול בחדשות. אך זה לא פלא.

כשרחמנים בני שמאלנים דרים בבתי המשפט, במדינה בה כל דאלים גבר, וזכויות המיעוט הם להיות מעל החוק - לא פלא ש"פלסטינים אזרחי ישראל" ינופפו בדגלי פלסטין ויזמררו בילאדי בילאדי, תוך כדי אזכרה ליאסר עראפת המרצח, בשטח ריבוני של המדינה היהודית, לא באיזה כפר נידח חלילה, אלא באוניברסיטה שהקימו מכספי תורמים יהודיים. אני לא כועס על הערבים, כי הם ערבים כבושים במדינה יהודית שמעודדת התבטאויות כנגדה בשם חופש הביטוי, אז לא פלא - אני מבין אותם, נותנים להם במה - לא יקחו??. אני כועס על השמאלנים שאשמים בזה שאנו הולכים לאבד את המדינה בעטייה של התבוסתנות המחפירה שלהם בשם ה"שלום" והכניעה לטרור ולפשיעה, בחסות חופש הביטוי והרחמים העצמיים על האחר תוך כדי התאכזרות לשאר, אלו עברו את הקווים האדומים ממזמן

gogi000

New member
אני לא מבין מה הבעיה

זכותו של כל ערבי ללבוש כאפיה, כמו שזכותו של כל יהודי לחבוש כפיה האם בגלל שאני ערבי בישראל אז אסור לי ללבוש כאפיה? האם לבישת כאפיה היא חתירה כנגד המדינה?
סבא שלי היה לובש כאפיה אז למה שאני לא אלבש? ואללה יופי אם מחר אכנס לשירותים יגידו שזאת חתירה כנגד המדינה

respecta1

New member
נו באמת, קראת רק את הכתבה

בכתבה כתוב.. מה מנהיגי הערבים האלה אמרו שיהיה לתשקורת ובכתבה השניה כתוב מה שקרה בשטח מה לעשות..זה אף פעם לא תואם ותמיך ההפך אגב..לפני כמה זמן אמרת משהו על ערביי ישראל נאמנים וכו' אז חיפשתי באותו זמן את ההפגנת המונים שהייתה של ראאד סלאח..לא מצאתי אז כבר לא כתבתי אבל הנה היום במקרה מצאתי יותר מ50,000 ערבים ישראלים באו להפגנה הזאתי.. כמה ערבים יש בארץ יש מיליון וחצי? בוא נגיד ככה..אם בהפגנה נגד אולמרט שהייתה..הגיעו 200 אלף כשזה בעצם ייצג את הדעה של 85 אחוז מהעם שכולל פחות או יותר 6 מיליון איש זה אומר דברים ממש לא נעימים על המגזר הערבי רובו ככולו..

שתבין ריספקטה, כשערבי אומר לך שהוא "נאמן"

למדינה. אל תיקח זאת כמובן מאליו. יש נאמן ויש "נאמן". ואני אשתדל שלא להכליל כדי לא לפגוע בערבים (המעטים) שהם נאמנים באמת למדינה היהודית בארץ ישראל
לעיתים, הוא מתכוון שהוא לא ילך ויפגע בכובש הציוני או יניף דגלי פלסתין בשטח ריבוני ישראלי בהתרסה. אך שלא תטעה, זו לא נאמנות למדינה. שכן "נאמנות" כזו אומרת שהוא ערבי "בסדר", שומר חוק, שלא ילך ויעשה בלאגן מעשי. אך ישאר פלסטיני בכל רמ"ח איבריו, רק עם תעודת זהות ישראלית.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif לשירותים גוגי?

אף אחד עוד לא ניסה לעשות חתירה בתוך מי השירותים.. מקסימום אתה יכול להשיט שם סירה קטנה

למעלה