יום המיזרון

amuta2

New member
יום המיזרון

כולנו שמנו לב שהיום נחגג יום המזרון בחדר התרבות בלפיד. הישוב כולו וגם ישובי הסביבה הוצפו בשלטים מכוערים וזועקים בכל פינה ובמיוחד במקומות שאסורים לתליית מודעות. ועל מה המהומה? ארוע מסחרי למכירת מזרונים ביום שבת במבנה ציבורי בישוב. אני לא דתי במיוחד אבל קצת רגישות בשימוש שנעשה במבני הציבור ביום שבת לא יזיק. לא הכל כסף בחיים. שבוע טוב

אירילה

New member
במקרה זה מסכים איתך ב 100% ../images/Emo45.gif

ובכלל ,חזרנו קצת לימי קדם בהם ניתלו מודעות בכל עץ אפשרי ובכל גדר אפשרית. איכות הסביבה......זוכרים??????? כמדומני שישנה חברת ועד הממונה על איכות הסביבה וחבל שאין הקפדה על נושא זה.

זה תושב כפר אורנים פרובוקטור ידוע

שבמקום לקנות מזרון ולנוח בשקט בכפר מפריע את מנוחת השכנים על המזרונים החדשים.אדוני התחזות זה מקצוע רק למתחזים רציניים.

Lapid22

New member
כל מה שרע בישוב קשור ב"כפר-האורנים"

נו באמת קצת רצינות
השימוש במבנה ציבור ללא היתחשבות בציבור הכללי
למטרות מסחר בשבת. זה בדיוק כמו לפרסם מודעות מסחריות בפורום! רק שבפורום יש את מנהל הפורום שעושה עבודתו נאמנה, ואילו בישוב יש יושב ראש שעושה בישוב כבשלו

זה שקוף שאתה לא מכאן

לך לך לכפר אורנים שלך לרנן לסכסך ולפלג!!! ולמתחזה היחיד אל תשכח שגם אני קיימת אני מוחה בתוקף.

TakeOne

New member
לא ברור לי משהו.......

ונניח שאכן חדר "ציבורי" הושכר לגורם מסחרי בשבת. אז מה? מה רע בכך? ממתי אנחנו ישוב חרדי? ואיך זה שאותו תושב (ואולי הוא באמת בכלל לא תושב לפיד, לך תדע), שמקפיד לצאת נגד כל מה שקורה כאן, הופך פתאום לחרדי, על מנת לנגח ולהתנגח? סביר להניח שאם מחר יסרבו להשכיר את החדר בשבת הוא גם ייצא נגד. (ואני מסכים שהפרסום של אותו גורם מסחרי היה מכוער ומכער).

amuta2

New member
תגובה

חבל שכל דיון או הודעה ביקורתית זוכה תמיד לתגובת הפרנויה של "אתה לא תושב" תתפלאו גם לתושבים בלפיד יש מה להגיד על הישוב שלהם וזה לא תמיד יהיה חיובי. לאלדד- הנושא הוא לא שמירת השבת - להפך אני רחוק מלהיות חרדי. אם נניח היינו מקרינים סרטים לילדים בשבת בבוקר זה היה מצויין ותורם לכולם. (רעיון לג'ינה לפעילות לימי החורף) הביקורת שלי נובעת מן התדמית שהישוב יוצר לעצמו כאשר מופיע בכל האזור שלטים מכוערים התלויים נגד החוק על פעילות מסחרית רדודה בחדר "תרבות" של הישוב ועוד בשבת. זה פשוט נראה רע! גם אם זה מכניס כמה שקלים לקופת הוועד. זה גם סותר לחלוטין את המאבק שאנו מנהלים מול כפר האורנים לגבי הכביש שלהם. מצד אחד אנו מנסים להפחית את כמות המכוניות שעוברות דרכנו ומצד שני פותחים בשבת חנות ומזמינים את כל תושבי הסביבה להגיע ביום שאמור להיות סוף סוף שקט מכל המכוניות של השכנים שלנו . אני מציע שעד שנצליח להוציא את שכנינו מן הרחובות שלנו שלא ניזום פעולות להוספת כלי רכב נוספים.

amuta2 ו lapid22 זה אדם מכפר אורנים

שבא קבוע לפה לפורום "לדוג במים עכורים". לך הדבורית היקרה אני מוריד את הכובע. את אחת המתחזות היותר אהובות עלי ויש לי גם השערה מי את ואם את באמת מי שאת אז שאפו על ההבחנה הדקיקה וההומור.

למעלה