יום המעשים הטובים

יום המעשים הטובים

כן, זה היום, היום בו שמים את המעשים הטובים במרכז ו... יש לי תחושה שרובכם לא ממש מרגישים את זה

יצא לכם להיות עדים פעם למעשים טובים בין לקוחות? אפילו דברים מינוריים כמו לוותר למישהו על המקום בתור כי היה נראה לאותו לקוח שהמקרה של האדם השני יותר דחוף? כמו להשלים למישהו שני שקלים שחסרים לו לקנייה? כמו להציע את כרטיס המועדון שלך למי שלפניך בתור כי הוא קנה משהו שמסתבר שהוא במבצע לחברי מועדון בלבד? (דבר שעשיתי בעצמי מספר פעמים, זכיתי תמיד לתודות נרגשות...).

קראתי בזמנו מאמר שסיפר על שרשרת שפתחו אנשים שנסעו בכביש אגרה, ושילמו עבור המכונית הבאה. מאותו רגע התחילה השרשרת כי כל מי שנאמר לו שהנוסע במכונית לפניו שילם עליו, אחרי שהופתע ושמח ביקש לשלם עבור מי שברכב הבא... עד שהגיע מי ששמח על ההזדמנות לחסוך כסף והפסיק את השרשרת (אם זה היה קורה בארץ, זה היה נקטע הרבה קודם...).

נוש14

New member
עונה

אהה בתור עובדת לא יצא לי לראות כאלה דברים, יצא לי למעשה לראות אנשים עוד שניה שוחטים אחד את השני כי עקפו אותם בתור, בתקופה שעבדתי ברולדין. דווקא בתור לקוחה יצא לי לראות דברים כמו שציינת וגם אני הרבה פעמים נותנת לאנשים לעקוף אותי ודברים כאלה.

trilliane

Well-known member
מנהל
פעם במכולת השכונתית (לפני כעשור, אני מעריכה)

קניתי רק מגזין ו/או חבילת מסטיקים, וילד (כבן עשר? נגיד) שהיה לפניי בתור ושמר על מקום לסבו (עם עגלה די מלאה) נתן לי לעבור אותו. הודיתי לו. כשהסב חזר לתור הוא הסתכל עליי בפליאה, מה פתאום אני לפניהם, ואז נכדו אמר "סבא, נתתי לה לעבור כי יש לה רק עיתון". כמעט בכיתי באותו רגע מרוב התרגשות (רצינית, לא צינית). לא ידעתי שעוד מייצרים ילדים כאלה בימינו...

קריסטה

New member
אני נתקלת יותר

באנשים שמוותרים על מקומם בתור מאשר כאלו שרבים עליו.
פעם נתנו לי לעבור כי הייתי עם פחית מטרנה. מעניין אם היו נוהגים כך אם ידעו שהיא מיועדת לגורי חתולים...

זה מזכיר מקרים של אנשים שקמים באוטובוס למישהי שחושבים שהיא בהריון, ואז מתברר שהיא סתם שמנה...

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מצליחה להיזכר מתי ראיתי באוטובוס אישה הרה

אני רואה לא מעט כאלו

גם בזמן הריון, כולל מתקדם, נשים יוצאות מהבית - גם לעבודה, גם לבדיקות, גם לסידורים...

לא שזה סותר את העובדה שלפעמים מדובר בנשים שהן סתם שמנות ולא בנשים בהריון.

trilliane

Well-known member
מנהל
ברור שהן יוצאות, אבל לפחות באזור מגוריי

הן לא מרבות לעשות זאת בתחבורה ציבורית...

למעלה