יום המשפחה... מה לעשות???

ariane

New member
יום המשפחה... מה לעשות???

היום קיבלתי מייל עם תאריך חגיגת יום המשפחה בכיתה של עדן. התאריך הוא תאריך מותו של רפאל. גם ככה באופן כללי יום המשפחה הוא יום קשה מאוד עבורי כי מדברים על אחים אחיות משפחתיות שכבר אין לבת המתוקה שלי. תמיד בחגיגות אני מנגבת כל הזמן את הדמעות שלי כשרואה את המשפחות המאושרות מסביבנו החוגגים יחד. אז השנה בכלל תאריך הספציפי הזה איך בכלל יכולה להתמודד?? כשקראתי את המייל לא הפסקתי לבכות כי אני קרועה בין הרצון לרצות את הילדה שכבר שאלה אם אבוא ליום המשפחה בכיתה(אז עוד לא ידעתי מה התאריך) כי כל כך חשוב לה שאהיה שם לבין האי מסוגלות שלי בכלל לראות ילדים אחרים בתאריך זה.
אני כל כך חסרת עונים ואבודה כי ביום שדווקא אני מרשה לעצמי להתפרק להוציא את הכאב שאני מסתירה כל השנה מאחורי מסכה של "נורמאליות" ברור לי שלא אוכל לזייף שמחה.
החיים ממש אכזריים לפעמים.

דנה אז

New member
ליבי איתך אריאנה

יום הפטירה הוא יום שלנו יום קשה זה היום בו אנו מרשים לעצמנו להתפרק, להתאבל ולבכות. אם בכל יום אחר אנחנו בשביל אחרים, זה היום שלנו עם הילד האהוב שלנו שאיננו ועם כאבנו.
ומנגד יום המשפחה שמזכיר לנו את המשפחה שאיננה שלמה עוד, כשכולם מדברים על האחים והאחיות ולילדנו אינם עוד...
מגיע לבתך שתוכלי להיות שם בשבילה כמה שאת יכולה כל כולך. אם יש בך את הכוח והמחנכת היא אישה מבינה הייתי פונה אליה בבקשה להקדים או לדחות את המועד.
לא יודעת כמה היא מכירה את סיפורכם, אבל אני בטוחה שהיא תבין.
אצלנו לפני שנה בקשנו מאותן הסיבות לדחות את מסיבת החנוכה בגן, וגם הגננת וגם ההורים קבלו זאת בהבנה.
שולחת לך חיבוק
לחזק אותך בימים הקרובים.

ariane

New member
המנחכת מכירה את הסיפור

אבל נראה לי קשה לחשוב שהיא תזיז את החגיגה כי על פניו זה צריך להיותביום שישי כדי שההורים יוכלו להגיע ואז זה להזיז בשבוע שלם וכבר מתנגש עם תחילת החגיגות של פורים. בכל אופן אני אכתוב לה מייל כדי להסביר לה למה אני לא אגיע ונראה מה תהיה התגובה. תודה

דנה אז

New member
מקווה שהיא אכן תתחשב

הרי מאוד בעייתי שבתך תהיה בלי הוריה דווקא ביום הזה, ומנגד הרי יש גבול לכמה כוחות אפשר לצפות מכם.
את יכולה להציע אולי פעילות אחר צהריים. ואז אין צורך לדחות בשבוע שלם.

ariane

New member
לא יאמן אבל זה קרה!!!

המחנכת קיבלה אישור מהמנהלת לדחות את חגיגות יום המשפחה בגלל התאריך הכל כך לא מתאים לנו. הייתי כל כך בשוק שבאמת התחשבו שקשה לי להאמין. ממש כל הכבוד לצוות בית הספר על התחשבות.

דנה אז

New member
באמת כל הכבוד לצוות

ומנגד ראוי להתחשב במצבים מיוחדים במערכת חינוך. וזה אחד מהם.
שיהיה לכם יום משפחה נעים

למעלה