יום הנישואים שלנו....

Hadar design

New member
יום הנישואים שלנו....

אז הלכתי אליו היום בבוקר, לחגוג איתו את יום הנישואים הרביעי שלנו.
שם, ישנה ערימת אדמה ועליה עדיין זר פרחים שהתייבשו.
ישבתי לידו, על השלט "שמור" שמונח על המקום שקניתי לי לידו, מותר לי, זה שלי, ושמתי על ערימת האדמה שלו את כפות הרגליים שלי.
השמש קצת צרבה אותי, אז שמתי על הראש את הכובע שלו שקנינו בתאילנד לפניי שנה וחצי, הוא מת על הכובע הזה.

ושם.... שמענו שירים מהפלאפון שלי, שירים שהם פסקול חיינו המשותפים (15 וחצי שנה) מגיל 18 שלי, מגיל 23 שלו.
אנחנו אוהבים מוסיקה, לשמוע אותה ביחד, והוא איש של מוסיקה.... לימד אותי לאהוב דברים שלא אהבתי, לקשיב לצלילים ולהתרגש מהם.
שמתי לו את כל מה שמזכיר לנו אותנו, ושרתי איתו, ודמעתי.

עדיין אין מצבה, ביום שני תהיה "עליה לקבר", אני שונאת את המונח הזה, אני לא "עולה" לשם.... וזה שעברו 30 יום לא מסמל עבורי דבר, חוצמזה שזו מחוייבות שגם אותה צריך לעבור, בשבילי כל יום הוא תזכורת לזה שהוא לא כאן, אני הולכת לשם כל יום במהלך השבוע כדי "לחבק".

המעטפה שקיבלתי אתמול עוד מונחת על השולחן בסלון, לא עשיתי בה עדיין שימוש.
לא מטפלת בבירוקרטיות עדיין, ולא בא לי לשים בתעודת הזהות שלי את הספח הזה, שאין בו שמץ ממי שאנחנו.
"מזל" שהוא סיים את חייו בבית החולים.... הם טיפלו בעידכון משרד הפנים, כדי "להקל" עליי את התהליך, אז קיבלתי את הספח.

אהוב שלי, חסון שלי, האיש שלי היפה והנדיר חושב עכשיו שאני סתם.... מברברת.... מתעצבנת....
רוצה שאני אהיה כמו תמיד, שאעשה הכל "כרגיל".
ואני.... משתדלת בתוך הכאוס הגדול הזה, לראות אותו, להקשיב, לשמוע אותו לוחש לי שהכל בסדר.

דנה אז

New member
הימים העצובים

עבורנו המשפחות השכולות האובדן הוא יומיומי. השלושים והשנה הם רק עוד ימים בלוח השנה, ימים של טקס בשביל החברים והמשפחה.
והימים שהיו ימי שמחה הם הימים היותר כאובים, עצובים ולפעמים בודדים כי הם מזכירים את הטוב שהיה ואיננו.
קחי לך את הזמן להתמודד עם כאבך, להתרגל מעט לחסרונו.
לאט לאט תחזרי לתפקד. זה לא יהיה כרגיל כמו שהיה לפני שהכל קרה.
אבל לומדים לחיות עם הכאב ולבצע את המוטל עלינו...
זה אל פשוט אבל זו חובתנו.

הדר יקירתי צר לי עך אובדנך

קבלי חיבוק חזק,המון חיבוקים ונישוקים ,כמה יפה את מתארת את האובדן הבלתי נתפס ,אהוב ליבך המלאך שם בשמיים רואה אותך בצערך וגם לא לא קל שאת כל כך כאובה והרי הכל טרי ואין מושיע,מי יכול יותר להבין אותך מאיתנו
שחיונו את אותו צער ואובדן כל יום שעובר מעצים את הכאב והגעגועים האין סופיים שלפעמים אני לא יודעת את עצמי מרוב געגועים שזה צובט בלב וכואב ממש פיזית,אני מחזקת אותך יהי זכרו ברוך יקיצו וירננו שוכני אפר ואהובך ויקירינו כולם יחד בבוא משיח צדקינו במהרה בימינו

למעלה