יום הנישואין הראשון שלנו

danaziv

New member
סליחה ,העידכון כאן.....

אז ככה... קודם כל תודה רבה בנות על כל האיחולים והברכות ,ראיתי רק עכשיו וזה ממש חימם לי את הלב. אני בקושי נכנסת השבוע לפורום כי אני וגיא בחופש ומנצלים ביחד כל רגע פנוי. אתמול בבוקר (יום נישואין ראשון) התעוררנו,שתינו קפה ביחד ונסענו ל"קאנטרי דקל" בבבלי,ההורים שלי מנויים שם ונתנו לנו כרטיס כניסה, התפנקנו בבריכה,ג´קוזי עד סביבות 17:00 חזרנו הביתה למנוחת צהרים ו...בערב גיא הפתיע אותי(למעשה חיכיתי כל היום להפתעה כי החלטנו שכל שנה תיכנון יום הנישואין יהיה על אחד מאיתנו בתורות והוא מתחיל השנה). לכן הוא הכין אותי שאנחנו צריכים לצאת מהבית ב-19:30 ולא אמר לי כלום מעבר לזה. יצאנו רחוצים ורעננים ונסענו,אותי הסקרנות כבר אכלה... הגענו לעזריאלי וחיכה לנו שולחן ב2c ליד החלון והיה פשוט רומנטי ומדהים,לאחר הזמנת היין ולפני האוכל גיא הוציא מתנה והניח אותה על השולחן לפני,פתחתי ו..... הוא קנה לי שרשרת מדהימה מזהב לבן עם לב זרקונים,פשוט ב-ד-י-ו-ק מה שאני אוהבת (הוא זכר כשהראתי לו אותה מזמן בחלון ומילמלתי "יו כמה שהיא מקסימה") ומה אני יגיד לכן בנות התרגשתי עד דמעות, אין כמוהו בעולם,אני מודה לאלוהים כל יום מחדש על האוצר שזכיתי בו. זהו הגענו הביתה....ואני הכנתי לו גם הפתעה קטנה- הוא מאוד אוהב יין ,אז קניתי לו יין טוב עם תוית שכתוב "אתה המלך שלי ואני המלכה שלך" ושתי כוסות יין איכותיות כמו שהוא אוהב,ובנוסף כתבתי לו ברכה מיוחדת -לקחתי הזמנה מהחתונה שנשארה לנו ,הוצאתי את הדף האמצעי והדבקתי במקומו דף שנשאר לי בלי הכיתוב המקורי של החתונה אלא הברכה שכתבתי ובחוץ הוספתי בטוש כסף כמו שהכריכה מעוצבת-יום הנישואין ה-1. זהו,כן ירבו ימי נישואין כאלו. ושוב תודה על כל הברכות,אתן ממש מתוקות.

dorlim

New member
לעוד המון ימי נישואין מקסימים שכאלה

מזל טוב והרבה אהבה

אתי@

New member
אויזו התרגשות ../images/Emo9.gif

נשמע פשוט יום נישואין מדהים ומרגש. אהבתי את הרעיון שבכל שנה מישהו אחר לוקח אחריות על הבילויים של יום הנישואין

מאי26

New member
איזה כיף! מאחלת שזה יהיה יום

נישואין ראשון מני רבים - רבים ושכום יהיו יפים ומאושרים כך.

תמרה*

New member
נשמע חבל"ז. מזל טוב

ושיהיו עוד מלאן ימי נישואים מאושרים לפחות כמו זה

למעלה