יום הסטודנט ב"ש יהודית מארחת את רונה

DeepThoughts

New member
יום הסטודנט ב"ש יהודית מארחת את רונה

מארחת? אממ מילה טובה מבול הפעם האחרונה למחרת אלו השירים שבהם רונה היתה על הבמה. אממ יהודית פרפורמרית אדירה (מול קהל של אלפי אנשים), את רונה בהתחלה בקושי שמעו, היא התרגשה נורא כנראה כשיהודית זקופה עם ראש למעלה ורונה מסתכלת למטה או במקרה הטוב על הגיטרה שלה. יכול להיות שהיא גם היתה צרודה או משהו. (ונציין שההופעה היתה בין 12 ל1 בלילה). אני נהנתי כי ההופעה היתה מעולה. יהודית שרה חצי ממבול, חצי ממילה טובה, בפעם האחרונה יהודית היתה עם תוף קטן ולמחרת- שוב דואט. יהודית בבית כשהיא מול קהל גדול כזה, רונה עדיין לא. הן התנשקו והתחבקו כזה פעמיים כשרונה עלתה וכשירדה, כמה אנשים מסביבי התחילו ללחשש משהו. שאר ההופעה היתה של יהודית, ואפילו הצליחו לשכנע אותה לבוא להדרן שבד"כ בהופעות כאלו אין. יש לי תמונות וקצת וידיאו (ללא סאונד)

DeepThoughts

New member
../images/Emo168.gif

זה היה נראה כמו יחס מורה-תלמידה כזה גם כשיהודית אמרה לקהל: רגע כשרונה כיוונה את הגיטרה שוב ושוב

bזוהר

New member
אני בטוחה שזה לא היה כיחס מורה-תלמידה

בטח סתם היו כמה רגעים של שקט כשרונה כיוונה אז יהודית בצחוק אמרה "רגע..."

0mroosh

New member
אני חושב שאתאבד. טוב?

חזרנו מאולפני הטלוויזיה החינוכית, אחרי יום מיותר בחיפוש אחר צולי נעדרת אחת. כשחזרתי, מסתבר, אחותי הסטודנטית נסתה להעיר אותי ולסחוב אותי איתה, אבל היא אומרת שצעקתי שהיא אבודקו וכנראה שהייתי ממש גמור. למחרת. אני חושב שבחיים לא אשמע אותו בהופעה. זין. [מה שלום נינט?].

DeepThoughts

New member
לא ראיתי את נינט

שמעתי אותה כשיצאתי וחיפשתי את המכונית בתוך רוחות ואבק. בחייאת אביב עלה ב2, אחרי כמה שירים שלו חתכתי. אז יהודית היתה מלכה ורונה נסיכה
משהו כזה חבל שרונה לא שרה יותר.

0mroosh

New member
אני בכלל לא אוהב אבוקדו. ../images/Emo7.gif

וזה יותר מדי מילים להצליח להוציא מהפה כשאני מלא בריר. :)

noa08128

New member
אל תתאבד! טוב? ../images/Emo13.gif

בדיוק עכשיו אני שומעת את "עכשיו הכל בסדר"! חח אופטימי משו. עומר, מהנ שמע?

0mroosh

New member
טוב. ../images/Emo108.gif

הכל מצויין. חיי ריקניים משהו, מאז שסיימנו את הפעילות הקולנועית במגמה. בינתיים אני מצלם את אמא בתוך שקיות עם מסיכות אב"כ. היא משתפת פעולה ובכך שומרת על חיי באופן זמני.

noa08128

New member
עוד פחות מחודשים.

חייך עומדים להשתנות שאני אעבור לגור רבע שעה ממך:) ואולי גם לי יפסיק להיות משעמם.

מיץ פזי

New member
תמיד כדאי להנמיך ציפיות כשכתוב "מארחת"

במיוחד אם אתה אוהב במיוחד את האורח וממש מחכה לראות אותו. זה כמעט תמיד מאכזב, תמיד מחליקים את הכתב של "מארח" ובטוחים שזה הופעה משותפת, ואז כשהאורח עולה רק לכמה שירים זה תמיד באסה... בקיצור לא נורא.. העיקר היה משהו! וכשהמארחת היא יהודית.. אפשר להחליק

bזוהר

New member
תודה...

רונה כבר הופיעה כמה פעמים מול הרבה אנשים ועשתה את זה טוב, אני מקווה ששם לא היה משהו יוצא דופן ושבסה"כ היא הרגישה נוח על הבמה ואגב תמיד כשאומרים אירוח (ובטח בהופעה במסגרת יום הסטונדט לא?) אני מצפה למשהו כמו 4 שירים שיעשו ביחד..

bendreaming

New member
רונה לבשה חולצה שכתוב עליה MySpace Celebrity

חמודה :) רק התבאסתי נורא שהיא לא עשתה את "עיניים זרות". צריך להגיע מתישהו להופעה אמיתית (או שרונה, אם את קוראת את זה - בואי לשדרות!)

DeepThoughts

New member
התבאסתי שלא עשתה את my prison

חבל דווקא היה מתאים. ובכלל גם ההופעה של יודית היתה קצרה

bendreaming

New member
בכל זאת יום הסטודנט, לא ציפיתי להופעות ארוכות

אבל לא לבצע את "עיניים זרות"?

למעלה