יום העיון - פרטים

רוניטל

New member
יום העיון - פרטים ../images/Emo38.gif

שלום ידידי, יום העיון מאורגןעל ידי האגודה הישראלית לטרשת נפוצה. הנושאים: איכות חיים, רפואה משלימה ועוד. יתקיים ביום א´ 9.12.01 בחסות חברת "סרנו" ישראל במלון "דן פנורמה - ת"א " (רח´ קויפמן 10). העלות לחבר באגודה 50 ש"ח העלות למי שאינו חבר 150 ש"ח לו"ז: רישום עד 9.10.01 התכנסות קפה ועוגה 09:30 10:30 - 14:00 הרצאות 14:00 - 15:30 ארוחת צהרים 15:30 - 17:45 הרצאות 17:45 הדלקת נרות ושי חנוכה למשתתפים 17:45 - 18:30 קפה ועוגה ניתן לתאם הסעות, בתשלום. טלפון האגודה 5609222 - 03 פקס 5609224 - 03 לעניות דעתי היה כדאי שתרשמו כחברים באגודה ובכך תתרמו למעשה לכולנו. אשמח לסייע בפרטים נוספים, אך המידע מרוכז באגודה ומה שבידי אלו רק טפסי ההרשמה שקבלתי בדואר. אם תרצו אוכל בהמשך לסרוק טפסי הרשמה ולהפיץ בדוא"ל. להתראות רוני

RomiVais

New member
היי רוני ../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif

תודה רבה על הפרטים. אני צריכה הסבר קטן נוסף, למה התכוונת כשכתבת שכדאי שנירשם כחברים באגודה וכך נתרום לכולם? ולגבי הטפסים להרשמה - אני אשמח אם תסרוק אותם, אני מבינה שרק דרך הטפסים נרשמים... בכל מקרה, תודה רבה רבה!! אני ארים טלפון בהזדמנות לאגודה. שיהיה לך ולכולם יום נפלא!! רומי

אור/2

New member
לרומי ../images/Emo70.gif

מהמידע שנמצא בידי, קיים תשלום סמלי לאגודה,כ-100 ש"ח לשנה. התשלום הינו תרומה לפעילויות האגודה, בינהם הקיטנה שנערכת כל קיץ לילדי החולים והיא מסובסדת (עליה ספרתי לך) , ערבי התרמה, פרסום על המחלה, קבוצות תמיכה המפוזרות ברחבי הארץ, ועוד.... הכי חשוב לדעתי, זה המידע והעידכונים שמגיעים מהאגודה לבית החולים. היה טוב אם החולים יכלו להתעדכן במידע זה גם באתר זה. חשוב מאוד שתהיי מעודכנת ישירות דרך נציג האגודה.(הייתי בטוחה שאת בענינים ולכן לא פרטתי עד היום.) המשך יום נעים!!!

RomiVais

New member
אור יקרה... ../images/Emo24.gif

אני חדשה בתחום
ידעתי על האגודה לטרשת נפוצה, אבל לא ידעתי פרטים, ובטח שלא ידעתי על הפרטים שציינת - תודה!!! עכשיו הבנתי למה רוני התכוון. אני היום התקשרתי לאגודה, אבל נראה לי שהם בחופש בגלל החג... אני אנסה שוב שבוע הבא.. בכל מקרה, אני אכנס לעניינים...
שוב תודה ושיהיה לך יום נפלא, רומי

סיאמית

New member
~א~ שלי ../images/Emo23.gif

חבר באגודה כבר שנים... ואנחנו מקבלים עלונים וחוברות בדואר. אני מקווה שאמצא דרך להיות ביום עיון ולו רק להגיד שלום ל"חבר´ה"... אז מי בא?!?!?!

RomiVais

New member
אני עדיין לא בטוחה...

אבל אולי... מקווה לפגוש כמו שאמרת את ה"חבר´ה".

למעלה