יום העצמאות ב-
אנשים

יום העצמאות ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo166.gif

משחק הפורומים - חידון התנ"ך ליום העצמאות הערב בשעה 20:00 יחל משחק חידון התנ"ך ליום העצמאות בפורומים. רוצים לשחק ולזכות בפרס מדהים? להתחלת המשחק הכנסו לפורום למען הקהילה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=97512166
אתם מוזמנים להשתתף בחידון יום העצמאות בפורום זוגיות בשירות קבע ולזכות בסינגל ישראלי. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1278&msgid=97544409
הזמר והיוצר רם אוריון, מגיע להתארח בפורום מחר, יום שלישי, בשעה 19:00. אתם מוזמנים להשאיר את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1738&msgid=97433010 חג עצמאות שמח לכולם!

dralan

New member
יום עצמאות שמח ומהנה /tapuzforum/images/emo104.gif

תעשו חיים, אנשים ^^

mary06

New member
חג שמח ../images/Emo102.gif../images/Emo166.gif

תחגגו כמו שרק בני ישראל יודעים

חג שמח!../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo102.gif

תהנו חבר'ה!:) ותזהו מילדים קטנים ומעצבנים עם ספריי.(אני אישית אבעט בכל מי שינסה לרסס אותי בספריי הארור הזה!)

danduuu

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני כ"כ רציתי לראות אותך
זה לא פייר
פארק מפגר! אבל תודי שהיה כיף היום
אחד הימי עצמאות שיותר נהניתי בהם

תכלס היה כיף!

והיה כ"כ מצחיק!!!כשנכנסתי לשם היו ילדים שהתיזו ספריי וחלק מהספריי עף עליי אז אמרתי להם :"הלוואי ואלוהים ייקח אתכם!" והסתכלתי עליהם במבט רצחני..הם מיד התחילו לרעוד והתנדפו.זה היה משעשע.
ובכלל המשפט שכל המוכרים אומרים:"אין רמאות ביום העצמאות" הרג אותי!
איזה מבאס שלא נפגשנו בסוף
לא שמעתי שצלצלת בכלל ואז בדקתי בפלאפון וראיתי את ההודעה.ובכלל הסתבכתי במציאת המקום הזה>< אוף

danduuu

New member
חחחחחח בדיוק נזכרתי במוכרים

היה מוכר אחד שאמר "מסכן הילד שאמא שלו קמצנית"
אח קרית אתא
כזאת עיר...מטומטמת
כפרעלינו
וגם כשהיו זיקוקים אז איזה מישהו מאחוריי עושה לחבר שלו "הנה הארנונה של אבא שלך"
זה כ"כ נכון XDDDD הזיקוקים באמת הזכירו קצת את הבומים של המלחמה אבל עדיין היה ממש מדהים
ומרגש
אנחנו נפגש אל תדאגי! בקרוב ייגמרו כל הבגרויות והשיט הזה [עוד חודש וחצי
] ואז נוכל להפגש בקריון כל הזמן
וגם לא נסתבך כדי למצוא אחת את השניה
העיקר שנהנית בקרית אתא
מוזר שגם אני נהניתי פה

XDDDDDDD

תכלס,העניין עם הארנונה נכון.כל תושבי קרית אתא משלמים,ושאר תושבי הקריות מתנחלים שם ביום העצמאות.
שמעתי מוכר אחד צועק:"ילדים תעשו בלאגן להורים!"..חח איזה אנשים חולים.זה לא רק בקרית אתא,זה בכל הקריות.פה יש את הרבה אנשים שלא התפתחו מבחינה שכלית
היו אתמול כ"כ הרבה אנשים!והיה מגעיל להדחק ולהדחף בין ההמון.והיה איזה אחד שממש נדבק לי לתחת.נבלה!כולו נצמד אליי מאחורה>< חחח כן.יאללה רק שייגמרו כבר הבגרויות האלה! אני לא יכולה לחכות לפגוש אותך

Itay Simons

New member
חג שמח ../images/Emo166.gif

תזכירו לי שנה הבאה, שלא משנה גם אם אני מקבל כרטיס חינם, ואפילו אם ישלמו לי- לא ללכת לרוק"צ!

Super Alonit

New member
אם היית שואל אותי הייתי חוסכת לך את הטרחה

של לגלות את זה בעצמך.

Itay Simons

New member
מה שכן

גיליתי שלמרות שאני מתעב את אביב גפן, הוא פרפורמר ענק! ומצד שני, אריק ברמן מופיע כמו הצרות שלי :-\ טוב, לא כמו הצרות שלי
אבל מתקרב לזה...

למעלה