יום העצמאות והאופנה

יום העצמאות והאופנה

טוב אז......לכבוד יום העצמאות אני אעלה כמה נושאים: -מה אתם חושבים על השרשראות הצבאיות? -זה רק אני? או שגם אתם ראיתים כל מיני אביזרים כמו קרניים, מחממי אוזנים, ועוד? צ'או.....

O Boy

New member
שרשראות צבאיות...

אין ביותר, שווה, מדהים... אבל הדגמ"חים והחולצות הצבאיות נחרשו כבר. אני יותר צנוע בעניין אביזרים, ואוהב רק דברים סולידים, סופגי זיעה, משקפי שמש שקופות ושרשראות צבאיות כסופות...

../images/Emo45.gifגמאני../images/Emo70.gif

לפי דעתי
האביזרים הכי חשובים והכי עושים את המראה..

cutey

New member
../images/Emo3.gif

מה זה בדיוק שרשראות צבאיות? ממתכת מרובעת כזה?שטוח?

מאיה1983

New member
זה נקרא דיסקית...

ומוכרים עכשיו כמה ממש יפות דווקא ב10 שקל ממתכת ממש איכותית כזאת... קטנות ומתוקות.. מוכרים אותן בכל חור תחפשו. לא ידעתי אם לקנות כי זה טיפשי שאני אקנה שכבר יש לי אחת אורגינלית וגם איתה אני לא הולכת כשאני יורדת מהמדים.... אבל מצד שני, אלא שמייצרים יותר יפות מהרגילות! אז אולי.... יאללה כולה 10 שקל. קנו ותהנו! אבל תזכרו, הימים של האופנה הצבאית קצרים.....אני נותנת לה חודש חודשיים!

lior297

New member
יש לי ילד בכיתה...

עם דיסקית שחרוט עליה מגן דוד ממש יפה... ואם אתם קונים דיסקית אז תשפצרו (ככה כותבים?) אותה.

מאיה1983

New member
זה באופנה עכשיו לשפצר דיסקית?!?!

שמעתי מישהי באוטובוס מדברת על זה....

lior297

New member
חח..סתם צח'קתי...

כאילו, אם כבר ללכת על הלוק הצבאי אז עד הסוף לא? אני אישית עוד לא ראיתי מישהו עם דיסקית משופצרת... למרות שזה בטח מגניב... אם כבר אז ללכת עד הסוף. ואם אף אחד לא התחיל עם זה... אז אפשר להתחיל את זה.

למעלה