יום העצמאות קומזיץ

blaumark

New member
יום העצמאות קומזיץ

גבירותי וידידותי מנהלות הפורום אנא צרו איתי קשר כדי להזיז דברים בנושא יום העצמאות אשמח לעזור באירגון יש לי מספר רב של רעיונות יצירתיים בברכה מארק בלאו 052-725323

ליאן.

New member
כבר להזיז דברים ? ../images/Emo6.gif ../images/Emo117.gif

יפה שאתה לוקח פיקוד, אבל בוא נעשה את זה בתיאום מלא ביננו. מיקום כבר יש..
רק צריך
ו-
ואנחנו מסודרים

blaumark

New member
לליאן

יום העמצאות יוצא עוד 10 ימים ב17/4 רצוי שנתחיל להתארגן לא לקחתי פיקוד פשוט הצעתי את עזרתי !!! אם תרצי בעזרתי יש לי רעיונות אנא צרי קשר בברכה מארק בלאו 052-725323

dianah

New member
ליאן - גם אני אשמח לעזור לך ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל לעזור לך - אבל תגידי את מה לעשות ואני יכולה לנסות...
וגם לי נראה שכדאי להתחיל ארגון מעכשיו כי יש עוד איזה שבוע וחצי עד אז (איזה כיף - שוב חופשונת קצרה מהעבודה
)

dw2322

New member
טיפ

הכי חשוב זה ליצר: 1. קרשים (פריט קריטי) 2. טנדר או כל רכב מסחרי/סטיישן לא מפונק 3. עיתונים וקצת חומר בערה. 4. כסאות (למפונקים, כמוני
) עם כל השאר אפשר להסתדר בהתראה קצרה. dw, מארגן מדורות במיל´

dw2322

New member
מה דעתכם על קומזיץ בל"ג בעומר?

אתם יודעים, החג הזה עם המדורות?
אם כן, אשמח להשתתף גם כן ואף לסייע מנסיוני. בכל אופן, יישר כוח על היוזמה. dw, מארגן מדורות ל"ג בעומר במיל´

ליאן.

New member
שמעתי על ל"ג בעומר..

אבל זה בסוף החודש.. ומה עד אז? ריקודי עם ליד משכן האופרה ?

dw2322

New member
../images/Emo45.gif אכן ../images/Emo6.gif

ליאן, שרלוק הולמס בפוטנציה

yupy9

New member
נשמע אחלה...

נשמע אחלה... קומזיץ... רק את מי שורפים??? סתם... באמת סתם...

הפנטזיה

New member
היי מארק, גם במבי רוצה להתארגן לכך

נהיה בקשר.. כמו שאתה יודע הוא מומחה לענייני הגחלים.

thor

New member
אש אש מדורה

אם שורפים משהו אז גם אני רוצה לעזור :)

blaumark

New member
גבירותי ורבותי עוד לא ראיתי אנשים

נרשמים לקומזיץ אני דורש את השתתפותכם נוכחותכם חובה בלעדכם זה לא ועבוד אל תגידו מחר ובטח לא רוצה לישמוע "זה לא בשבילי" קדימה MOVE YOUR ASS תתחילו להתנדב ולהצטרף אתם הם אילו שעושים את ההבדל הפורם זה אנחנו מארק

dianah

New member
אולי כדאי לעשות מיני סקר ראשוני...

כדי לראות מה ההיענות כאן?? וגם איפה בדיוק אמורים להירשם? בשרשרור הזה של ליאן? נראה לי שיש כמה מתלבטים כאן אז צריך לפתות אותם...

blaumark

New member
קדימה יקירתי תפתי אותם

אז ככה לפתות את הבנים זה קל ולא חוככמה צריך רק להציע להם בחורות יפות אוכל אלכהול וסמים וזה עובד נהדר הבעיה זה לפתות את המין היפה (לא אמרתי חכם אמרתי יפה) אז גברותי הנכבדות מה אתן הייתן רוצות לראות באירוע ואעשה את כל המאמצים שיהיה באירוע בברכה מארק

למעלה