יום הקומיקס בחינם

יום הקומיקס בחינם

ברחבי העולם חוגגים בשבוע הבא, בשבת הראשונה של חודש מאי, את יום הקומיקס בחינם!
אצלנו זה מתחיל ביום שישי (ה-2 למאי) בחנויות הקומיקס עם מבצעים והנחות וכמובן חוברות קומיקס בחינם.
וביום שבת (ה-3 למאי) המוזיאון לקריקטורה ולקומיקס מצטרף לחגיגה הבינלאומית עם שלל מבצעים ופעילויות עם יוצרי קומיקס שונים (גם אני אהיה שם).

mulon1984

New member
אחד הימים אם לא ה-....

למרות שכדאי להיזהר מהחברות הגדולות (DC ומרוול).
בשנים האחרונות הם פשוט ביזיון. או שהם ממחזרים חומר ישן, או שהם סתם ממלאים חוברת בפירסומות בלי תוכן סיפורי ממשי.
עדיף להתמקד בהוצאות האלטרנטיביות שתמיד מביאים דברים מסקרנים.

RASHIY3

New member
זה תמיד יוצא בשבת?

כי אני דתי...

spidey 82

New member
בכל העולם בשבת, בישראל בשישי.

החנויות סגורות בימי שבת, אז החגיגה המקומית הוקדמה ביום.

MxIxAx

New member
יום הקומיקס בחינם - חוויות, רכישות, מפגשים

אז איך אתם מסכמים את היום? אני לא הלכתי, אני עסוק בימי שישי בבוקר, אבל פגשתי כמה אנשים באוטובוס הלוך וחזור, שהיו באירועים של קומיקאזה וCNV

שאפו

mulon1984

New member
סיכום FCBD

פאקינג מטורף.
כל שנה קומיקס וירקות מגיעים מוכנים יותר,
וכל שנה האנשים מצליחים להפתיע.
השנה כבר כשעה לפני הפתיחה השתרך תור מטורף מחוץ לחנות שנרגע רק מאוחר לתוך הצהריים.

saranda

New member
אהבתי את הבדיחה שלך ש - CNV מגיעים מוכנים...

הם היו ב ו ש ה אחת גדולה !!!
שילמדו מקומיקאזה מה זה אירגון,לעשות טובה ולפתוח ביום כזה בשעה עשר??

mulon1984

New member
את מאוד לא הוגנת ומדברת מחוסר ידע

1. קומיקס וירקות היו צריכים להתמודד עם כמות גדולה בהרבה מאשר הכמות שקומיקאזה התמודדה איתה
2. קומיקס וירקות התמודדו בהצלחה גם עם כמויות האנשים הגדולות שעברו ברחוב כמו בכל יום שישי באמצע ת"א
3. הקהל שהגיע לחנות עמד בתוך איזור מגודר, לא התפרע ולא השתולל, קיבל שתייה בחינם, עוגיות בחינם, והוכנסו לחנות בקצב שיאפשר להם גם להסתובב בחנות מבלי להימחץ.
4. היו מספיק חוברות בחינם שחולקו לכל דורש ונשארו מספיק עותקים גם עד השעות המאוחרות של הצהריים (קומיקאזה דיווחו על כך שנגמרו החוברות בערך ב-14:15, אם אני לא טועה)
5. האירגון הנ"ל היה בזכות כוח העובדים המתוגבר שקומיקס וירקות הביאו לכבוד היום הזה

אז בבקשה ממך,
אם את מתכננת להעביר ביוקרת בצורה כזו לא בוגרת,
ועוד להשוות לחנות אחרת,
אז לפחות נא לדבר מתוך ידע ועובדות.

הנה השלל שלי

האמת שאת כל החוברות האלה לא אני בחרתי, אלא בן הדוד הקטן שלי, שאיתו העברתי את היום.
יש גם יתרונות לזה שמביאים לילד קטן לבחור קומיקס, כי עדיין לא יצא לי לקרוא קומיקסים של הסימפסונים, בובספוג, או Adventure Time, ואני חולה על הסדרות האלה באנימציה!
מה גם שהבטחתי לו שיוכל לקחת את כל החוברות אליו הביתה, ובסוף הוא שכח אותן אצלי!

היה ממש נחמד לראות כזאת התקהלות גדולה ליד חנויות קומיקס.
בגלל כמות האנשים המטורפת, ויתרתי על להיכנס לחנויות עצמן, אבל זה בעיקר בגלל שהייתי יחד עם ילד קטן בלי הרבה סבלנות.
הרבה אנשים אחרים כן חיכו בתור כמו ילדים טובים ואני בטוח שהם גם נהנו מזה אחרי שיצאו עם רכישות מוזלות.

והיום אני הולך להמשיך את יום הקומיקס בחינם במוזיאון הקומיקס! גם אתם מוזמנים

AlmaGentil

New member
היה נחמד!

בעיקר הופתעתי מכל האנשים שבאו... לראות כ"כ הרבה אנשים שאוהבים קומיקס זה מחמם את הלב :)
מה שכן, הארגון של "קומיקס וירקות" לא הרשים וגם כתבתי להם את זה בפייסבוק.
היו יותר מדי אנשים שרק רצו לקחת שקית הפתעה וללכת הביתה וחבל שאנשים שרצו להיכנס לחנות ולקנות, נתקעו בתור וחיכו לכל אלו שרק רצו מתנות, שיצאו החוצה ויתפנה קצת מקום בחנות.

mulon1984

New member
אין שליטה על מי שמחליט להגיע לחנות

אם מגיעים אנשים שרוצים רק צ'ופרים אי אפשר למנוע זאת מהם.
ועדיין, מי שעמד בחוץ קיבל שתייה בחינם, ומי שהגיע לקראת 15:00 עמד בתור במשך זמן קצר ביותר, ככה שכל מי שרצה לנצל את ההנחות של אותו היום יכל לעשות זאת.

mulon1984

New member
תתפלא, אבל

חוברות בחינם לא לקחתי (למרות שהייתי שם על תקן מוכר),
כן לקחתי את wolverine and the x-men vol 8,
ואת fear agent vol 1

MxIxAx

New member
אוגדן שהייתי בא לCNV רק בגללו

אקס-מן נגד אוונג'רז

Guid

New member
לצערי לא הייתי השנה...

אבל מהתמונות נראה שהיה מטורף!

יום הקומיקס בחינם במוזיאון הקומיקס

אחרי תורי הענק בחנויות אתמול, חגיגות יום הקומיקס בחינם נמשכו גם היום במוזיאון הישראלי לקריקטורה ולקומיקס!
אני גם הייתי שם בדוכן של שלגי קומיקס, וחילקתי ציורים במתנה לכל מי שקנה חוברת.
כמובן שגם היו סדנאות והפעלות, לצד מבצעים והנחות בין דוכני הקומיקס השונים ובחנות של המוזיאון.
ממש נהנתי והייתה אווירה ממש טובה. כיף לראות כל כך הרבה ילדים שאוהבים קומיקס, ואני רק מקווה שהם ימשיכו להתעניין ככל שיתבגרו!
שאפו למוזיאון על הארגון המוצלח. כמעט ולא היה רגע של שקט שם.
אפשר לראות קצת תמונות באלבום של המוזיאון בפייסבוק, ובקרוב אעלה עוד תמונות.
בסה"כ היה אחלה יום קומיקס, עד השנה הבאה!

למעלה