יום הרשומה

idodo cohen

New member
יום הרשומה

כל מי שכתב רשומה לכבוד יום החג מבית חרגולית מוזמן לשרשר לכאן
.

avocumber

New member
אתה מתכוון לרשומה חדשה,

במיוחד לכבוד יום הרשומה, ולא רשומה שכבר נכתבה פעם ועכשיו פורסמה מחדש עם הקדמה ותגית חדשות? כי זה מה שאני עשיתי, פרסמתי מחדש רשומה ותיקה; אז אם לא לזה התכוונת, אז אני לא אשרשר פה לינק.

idodo cohen

New member
כן כן כמובן

התכוונתי לרשומה חוזרת שבחרתם לפרסם שוב. שרשרי
.

avocumber

New member
טוב, אני משרשרת. רגע, ומה איתך?

הנה שלי. אני כה גאה בזה. הבאסה רק כשחיפשתי עוד איזו רשומה שקשורה לזה, גיליתי שהיא איננה. לא יודעת איך זה קרה. נו, מילא. צריך לגבות! יופי, עכשיו אומרים? הנה היא: משחק האסוציאציות עם עצמי בחרתי בה, למרות שהרשומות על החלפות המילים זכו ליותר פופולריות, ויש בהן יותר אינטראקציה עם הקוראים, ואולי זה היה נבון מצידי לפרסם אותן ביום הרשומה, כדי למשוך אנשים, כדי לקבל יותר תגובות... אולי. אבל דבר ראשון, לא בטוח שזה היה קורה; ודבר שני, זו הבחירה שלי. אני לא זוכרת אם זו הייתה הרשומה הראשונה שפרסמתי, אבל בטוח אחת הראשונות. יש בה משהו כזה... כאילו אמיתי יותר, לפני ההיסחפות לתוך הבלוגיה עם כל המשתמע.

דם דם

New member
גמאני

טוב זה הרשומה שנא פרסמתי הבלוג שלי הוא בסך הכול בן חודש ככה שאין בו מי יודע מה הרבה רשומות בכול אופן בחרתי שלושה רשומות של פסח, שהם משלימות אחת את השניה ונתתי להם קישור. אבל בפוסט עצמו עשיתי מין "ריטאצ'" לאותם רשומות וכתבתי מין רשומה חדשה ברוח אותם רשומות,הומוריסטית,מסכמת,רעננה וקלילה. התגובות היו דיי מרוצות מהרעיון הזה, וככה כול שנה אני יבחר רשומה אתן לה קישור ואכתוב אותה מחדש עם "תבלינים" חדשים בה אז זאת הרשומה http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=685149

noyy

New member
../images/Emo28.gifגם אני גם אני

... [שמרו את החלונות הפתוחים, סיכוי סביר שהתגובות יתקעו לכם את האמא של המחשב]

idodo cohen

New member
באמת!!!!111!!!

מה זה 1 לינואר 2007? נוי, זה לא נורמלי!
אני בטח אסגור את הבלוג עד אז.

דם דם

New member
מה לסגור

ואז אני איפה והעדר זברות שלי נשרוץ איפה אני אמור להתנחל כשאתה לא נמצא לא ולא, שלא חשבו על זה אפילו

idodo cohen

New member
תבקש שטחים מסימבה

שטחי הסוואנה של אפריקה
. האמת שאני לא בטוח שאני אסגור.... כבר הפכתי לוותיק כזה שלא מוצא סיבות מספיק משמעותיות כדי לגרום לי לסגור [הרעיון לפרוש כבר פשוט לא עושה לי את זה, אני מחובר רגשית פה
]. האמת שלאחרונה אני מעדכן הרבה יחסית לעצמי [מאז ה"קאמבק"].

דם דם

New member
יאללה יאללה

עלק מסימבה לבקש שטחים שכחת שסימבה הוא אריה ואני כולה זברה אולי אתה רוצה שאני גם יאבק עם דוד שלו קאר (או איך שקוראים לו) וגם אסור לך לסגור,פרציפלוך ניקשר אליך פסיתית אגב תגיד אתה יודע איך עושה זברה?...פיג'מת פסים תוגרל בין העונים נכונה

noyy

New member
../images/Emo28.gifאתה לא

ואמ, סתם זרקתי תאריך מגניב כזה לחזרה ): אל תתפוס אותי במילה. בטח זה יהיה עוד הרבה לפני ינואר 2007, בסביבות ספטמבר 2006, תחילת שנת הלימודים... ואם לא, אז נחכה כמה זמן שצריך כדי שהעלוקות האלו ישכחו מהבלוג
בקטנה

idodo cohen

New member
אמממ

את פקאצה, נכון? אז תשסעי בכל הקרציות את החברים הערסים שלך!!! זה יפתור את הבעיה
. [לא?
]

ע ל ו מ ה

New member
אם הם לא יהלמו בראשם

כדי שיאבדו את הזכרון... אז כל שיסוי רק יזכיר להם את הבלוג...

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא ../images/Emo10.gif

צריך לעבור לסדר היום ולא להזכיר את זה, ככה הם ישכחו, אני חושבת... כמו שעלומה אמרה. ואם לא, נעבור לשיטה שלך ונראה להם מה זה

למעלה