יום הרשומה

יום הרשומה

החלטתי לנסות להריץ שוב את הרעיון חרגולית על יום הרשומה ואפילו כבר כתבתי על זה בבלוג אז כל מי שרוצה בשבעי במאי (אותו תאריך כמו לפני שנה) נציין כאן את יום הרשומה, אשמח לראות אותכם משתתפים

את יכולה להרחיב על כך כאן?

כדי שגם אלו שנמצאים בינינו ולא היו בזמן הנכון ובמקום הנכון בשנה שעברה, ידעו במה מדובר?

הסבר

הרעיון שעומד מאוחרי היום הזה, שלכל אחד ואחת מאיתנו יש רשומות שכתב בעבר והיה רוצה לפרסם מחדש, או לחילופין לפעמים רשומות מצוינות נבלעות בשלל הרשוממות שנכתבות פה מידי יום וזו ההזדמנות שלנו לעורר אותם מחדש לחיים, ולהכיר לעוד אנשים את הבלוג שלנו. ולכן ביום זה כל אחד יכול לבחור רשומה אחת מכל הרשומות שלו ולפרסם אותה מחדש וכמובן לשים תגית "יום הרשומה2" או יום הרשומה 2007"

Leonore

New member
חחח זה נשמע כמו לקט

שידורים חוזרים שעושים בערוץ 2. הרבה פעמים רשומות מתאימות למצב רוח או זמן מסוים בחייו של הבלוגר זה לא רלונטי אחרי שנה.

מצויין

ואם אפשר תפרסימי את הרעיון ברשומה הקרובה או תעבירי לעוד חברים כדי שכמה שיותר יצטרפו

ע ל ו מ ה

New member
באמת צריך תגית חדשה?

הרשומות בדף התגית לא מסודרות לפי סדר כרונולוגי הפוך? כי אם כן, הרבה יותר מוצלח יהיה להשתמש באותה התגית. אני בכל אופן משתדלת לשמור על ענן תגיות קוהרנטי, וכבר תגיד "יום הרשומה" של השנה שעברה תקועה שם באופן חריג, עוד תגית כזו לא אוסיף. אבל אשמח להשתמש שוב באותה התגית. אם הרשומות בדף התגית מסודרות אכן בסדר כרונולוגי הפוך, הרי שיהיה גם יפה שאותה תגית תשמש לאורך השנים כתגית שמאפשרת למצוא את כל הרשומות הנבחרות לאורך הזמן.

כן אבל תגית חדשה

תאפשר למצוא את הרשומות של השנה ותפריד מאלו של שנה שעברה את לא חושבת שזה עדיף?

אני לא בטוח

לפי מה שהספקתי לבדוק, בחיפוש התגיות הפוסטים מוצגים מהחדש לישן. כך, כל אלו שתייגו את עצמם ל-"יום הרשומה" יופיעו עליונים. אולי אפשר לקרוא לזה "יום הרשומה 2007", אבל שוב, בגלל שזה רק בתפוז - אני בעד להשאיר את זה כ-"יום הרשומה". ככה יהיה אפשר לראות הכל. אבל אם כבר משנים שם, אז ל-"ים הרשומה 2007" ולא "יום הרשומה2", לדעתי.

רעיון יפה, תודה על ההזדמנות!

אולי אפשר באותו יום להזכיר זאת בעמוד הראשון של תפוז, בוודאי יהיו מעונינים רבים!

mary lou

New member
גם אני אשתתף.

ואני גם בעד תגית של "יום הרשומה", למען הפרוטוקול.

כמה שאני יכול

כמו שנה שעברה

mary lou

New member
השביעי למאי

7.5 תאריך שזכור לי היטב, אני בדיוק אחגוג שנה עם רשיון :)

למעלה