יום השואה...נקודת מבט דור 3...!!!

יום השואה...נקודת מבט דור 3...!!!

אז ככה...היום...הראו לנו בבית הספר סרט על השואה...אחר כך הייתה הרצאה..ואז הגיעה השאהלה הגדולה...אני ישבתי בשורות האמצעיות בהרצאה והמרצה שאלה מיכאן נכד לניצול שואה...הרמתי תיד כמובן! אבל חוץ מזה נדהמתי לראות ששלושתרבע מהילדים שישבו לפני הצביעו וחוץ מזה היו עוד מאחור שלא ראיתי מי הצביע ומי לא...ואז פשוט הרגשתי סחרחורת...ומן צמרמורת...קלטתי כזה ואמרתי לעצמי כאילו מה הולך פה?אשכרה לא נקלט המספר זה ה6,000,000 הייתה לי תהרגשה הכי מוזרה מן בהלה כזו חרדה וזה מנקודת מבט של ילדה בת 16...עד עכשיו יום הזכרון לשואה ולגבורה זה היום שהכי נוגע לי כנראה כי סבא וסבתא שלי הם ניצולי שואה...אבל כנראה שעד היום לא ממש הבנתי את המשמעות...זאת אומרת גם עכשיו אני לא ממש מבינה אבל מבינה יותר מפעם כנראה כי התבגרתי וכנראה שגם בעזרת השם בלי עין הרע טפו טפו טפו-שנה הבאה אני יסע למסע הגדול והמרגש הזה! אבל מה שרציתי לדבר פה זה על משו שפגע בי נורא...נכנסתי לכמה כתבות בוואלה אתם יודעים אלה שמגיבים אליהם ופתאום מגיבה אחת בשם מורן מזרחי וכותבת ככה: "לכול הניצולים וצאציהם: יום השואה הוא הזדמנות לכל היהודים המסורתיים ןהדתיים לתת לכם האשכנזים החילוניים להרגיש את תחושתנו ביום כיפור כשאנחנו צמים - אתם מלגלגים כשאנחנו מתפללים - אתם אוכלים ושומעים מוסיקה....הגיע הזמן שתחושו את אשר אנו חשים ביום המקודש לכם , אני מתכוונת לחגוג את יום השואה בסרט טוב, אוכל טוב ומוסיקה עד אמצע הלילה - ישראל היא מדינה חופשית , הלא כן?????????????" אנשים לא מבינים בגלל אנשים כמוה יש גזענות במדינה הזו הרי יש מלא אשכנזים דתיים ויש מלא מזרחיים שבכלל לא שומרםי ואני מכירה כאלה וגם להפך יש אנשכנזים שלא שומרים ויש מזרחים שכן אבל למההה למה לכתוב ככה זה של כול המדינה הזו רק בלוב הייתה שואה אז? וזה מה שמרגיז שאנשים לא מודעים לכך וזה כול כך כול כך מרתיח ומעצבן אותי!!! מה אתם חושבים על זה

למעלה