יום השואה

ziljian 1234

New member
יום השואה../images/Emo16.gif

"המשכנו ללכת,לבסוף התיישבנו, כבר כמעט לא היה אור. גילינו שהמורים הכינו לנו טקס. המדריכה רותי החלה לספר לנו על גאיי ההריגה של הילדים. על כל האכזריות. היא החלה לספר על ילד גרמני שישב על עץ בעוד הגרמנים מובילים משאית מלאה ילדים לתוך בור שחפרו הורייהם קודם לכן,סיפרה על איך הוכנסו כל הילדים 70 ילדים! זה מספר עצום,הוכנסו לבור. ילדים ערומים,מבוהלים. שלא יודעים על הבא עליהם,על המוות. היא המשיכה וסיפרה על הגרמנים,צוחקים, ולפתע זורקים על הילדים חפי הפשע רימוני יד,זורקים ויורים בהם עד שלא נשאר אף אחד חיי מבין 70 הילדים. הילד,שישב על העץ נבהל,ונשאר שם עד שהגרמנים הלכו,הוא היה משותק מפחד. החתחלתי לבכות,דימיינתי את לירון,שחר ואיתי שם,עומדים ערומים בבור,מפוחדים. הבכי התעצם. לא יכלתי להוציא את המחשבה הזאת מהראש. היא רק התעצמה. הפחד נעשה גדול יותר ולא הצלחתי להשתלט עליו כבר. רציתי ללכת משם. היה כבר חושך מוחלט וזה אך ורק העצים את הפחד. לא יכלתי יותר,אבל התאפקתי,חיכיתי שהמורים יסיימו את הטקס. רועי,המורה קלט שאני לא יכולה להרגע,ובא לנסות להרגיע אותי. לקח אותי לפני כולם לאוטובוס ישב איתי וחיבק אותי עד שנרגעתי. באוטובוס,כולם המומים ממה שסופר לנו לפני דקות ספורות,ההלם של כולם הרגש בחוסר המורל ששרר באוטובוס. כולם ישבו ובכו,שמעו מוסיקה,ניסו להרגע. ואני לא הצלחתי." זה קטע שכתבתי אחרי הגאיי הריגה של הילדים במסע לפולין. 6 מליון,זה מספר לא נתפס.וכמה שאולי לכולם כבר איפה שהוא נמאס לשמוע את זה לי זה נורא חשוב. נזכור ולא נשכח.

keeeren

New member
../images/Emo16.gif

באמת מאוד קשה לעכל את כל זה.. גם אחרי שחזרתי מהמסע למרות שעבר כבר חודש וחצי כמעט כל כך הרבה דברים עדיין לא עיכלתי, ועכשיו לשמוע את כל הסיפורים האלה ואת כל המספרים והמקומות והעובדות, הכל קיבל משמעות שונה לגמרי... כשהייתי שם חיכיתי לשיא הזה כל הזמן שבו אני אשבר ואקלוט ואבין אבל אני לא חושבת שזה אפשרי להבין את כל מה שקרה שם, לא רק את המספר העצום הזה אלא גם את כל מה שמסביב.. לפעמים סיפורי הגבורה האלה נשמעים לי כמו אגדות מרוב שהם לא מציאותיים ואני לא יודעת איך לקבל את זה שזה באמת המציאות ושזה באמת קרה וגם לא כל כך מזמן.. ודווקא ביום הזה אנחנו צריכים גם לתהות מה יהיה פה עוד כמה שנים כשכבר לא יהיו ניצולי שואה לספר את הכל? האם עדיין עוד 50 שנה היום הזה יהיה לנו כל כך חשוב כעם? אני ממש מקווה שכן!! יהי זכרם ברוך.

../images/Emo16.gif יש לי בקשה מכולם..כנסו.

למי שיש הוט, מחר, יום שלישי 25.4 בערוץ הוט סרטים יש סרט "השרשרת של פסיה" שאני מופיעה בה.. אז למי שיש הוט, פשוט שידליק בשעה 7 וחצי בהוט סרטים וייראה את הסרט כי הוא ממש יפה, ואני מופיעה בו די הרבה.. תודה, לא תתאכזבו.. :)

../images/Emo121.gifעידן!

אולי היא מופיעה של השרשרת של פסיה? מופיעה בה! שרשרת זו נקבה
סעמק קמתי היום טסתי לשירותים והקאתי את הנשמה, ועכשיו אני שותה קולה כמו גמל ומקיא כל שעה עגולה=/ ועוד הייתי אמור לנסוע אחרי בצפר למוזיאון השואה בלוחמי הגיטאות לטקס של התנועה:(

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif כוס אמאשלך בסדר!1

היית אמור להיות בלוחמי ולא אמרת לי?!?!?! ישלך מזל שלא נסעת היית קוטלת אותך!!!1111 ><

למעלה