יום השואה.

יום השואה.

היום ערב יום השואה ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות: 1. מה זה בשבילכם יום השואה? 2. האם היה לכם משפחה בשואה? אם כן, הוא ניצל?

שאלה יפה

בשבילי מדובר ביום זיכרון לדבר נורא המספר שישה מיליון הוא פשוט בלתי נתפס כשהייתי בתיכון הייתה משלחת לפולין, והרבה תלמידים הצטרפו אליה אבל לי היה קשה מדי לנסוע. אין ספק שמדובר ביום לא קל. היה לכם שיעור על הנושא וטקס בבית הספר? יצא לך לראות סרטים בטלוויזיה שעוסקים ביום השואה?

שובלי11

New member
יום השואה

1.יום השואה בשבילי הוא יום עצוב מאוד יום לא קל בכלל והוא יום עם המון משמעות וסבל שאני שומעת את הצפירה בכל שנה ושנה מחדש אני פשוט מרגישה את הסבל הזה בדיוק איך שהם הרגישו וראו! 2.יש לי משהו מהמשפחה שהיה בשואה והוא ניצל מאוד בנס! *מחר היה לי שיעור על השואה וטקס בבית-הספר. *יצא לי לראות מלא סרטים כל שנה אני רואה סרטים וגם ילד אחד מהכיתה הזמין את כולם לראות סרט על יום השואה בביתו.

שחף שלר

New member
שאלה מעניינת

1. בשבילי יום השואה זה יום להיזכר בדבר נורא שקרה לפני הרבה שנים וחשוב לא לשכוח. אני תמיד משתדל לקרוא ספר שקשור לשואה או לראות סרט בנושא. 2. רוב המשפחה של סבתא שלי נהרגה בשואה, אבל סבתא שלי שהייתה ילדה ניצלה! היא מספרת לנו כל שנה את הסיפור על איך היא ניצלה והוא מאוד מעניין.

למעלה