יום הששי הזה טיול בדרום

akivab

New member
יום הששי הזה טיול בדרום

ערד נווה זוהר דרך נחל גמלים , רמת הטיול בינוני אבל נדרשת ישיבה ממושכת עקב אורך המסלול . מצורפת מפת המסלול. הפגישה בערד בחניון המשטרה ב08:00 ניתן להתקשר אלי לטלפון 054-748966

bisley1

New member
עשינו את המסלול הזה לא מזמן ->

והוא מומלץ בחום !!! קצת עליות (לא קשות) הרבה נוף וכמובן שגם ירידות משובחות, והכי חשוב -- גולת הכותרת " נחל פרצים " חוויה מדהימה לרכב בו -פשוט גן שעשועים לאופניים !!!! ממליץ לקחת הרבה מים ולא להתבייש לבקש מג'יפים שפוגשים בדרך (אנחנו לקחנו 3 ליטרים וזה לא ממש הספיק). תהנו ! BISLEY1

bisley1

New member
ושכחתי לציין שאת המסלול הנ"ל ->

עשו במקור חבורת השאנטי ! אז תודה גם להם !

akivab

New member
אתה צודק

השאנטי עשתה לפני הרבה חודשים את המסלול הזה בהדרכת שמואל בכר שנמצא בארה"ב וחברו הנחמד מסללום שעומד להתחתן אותותו במזל טוב .. רן. הזמן עכשיו זה הזמן הטוב ביותר לנצל לטיולים בדרום לפני החום הגדול, ואתה גם מוזמן.

bisley1

New member
תודה על ההזמנה ->

אבל מכורח הנסיבות (משפחה) אני לא יכול לצאת לטיולים רחוקים מידי אלא אם כן הם מתוכננים כמה שבועות מראש, את הטיול הבא שלי ושל הקבוצה שאני רוכב איתה נעשה באפריל (כנראה בפסח), טיול שאמור לצאת מערד לרדת בשביל הנחש למצדה ומשם לעין בוקק ! פרטים ימסרו בפורום קרוב יותר לתאריך לאנשים שירצו להצטרף ! בכל אופן תודה על ההזמנה ותהנו !! BISLEY1

RockhopperJudy

New member
עקיבא, היה טיול מדהים../images/Emo24.gif

אז ככה: יצאנו 6 רוכבים, (באיחור מה), נצמדנו לצינור הגז, עקפנו את נחל גמלים, ירדנו את מעלה עזגד, ומשם דרך נחל פרצים לנוה זוהר. אוי, זה כל כך קל עכשיו, לתקתק את זה במקלדת... האמת? היה לי נורא קשה. מזל שהיו שם המלאכים המעודדים והמושיעים: עקיבא, שלחץ עלינו כל היום לשתות, לאכול תמרים ולא פינפונים אחרים, דויד שבסוף כל עלייה השאיר את האופניים שלו על הפסגה, וירד ברגל כדי "לדחוף" את האחרונים ולעזור להם(אתם מבינים מה זה???? הבנאדם פשוט מלאך אמיתי!) ירון, שרכב מרבית הדרך על גלגל אחד בלבד (אתם שואלים מה קרה לגלגל השני? כלום, הוא פשוט היה באוויר!!! ) ודורון שהתעקש להוכיח לשרשרת שלו שהוא "לא שם עליה", אבי שהולך לקנות אופניים במידה הכי גדולה שיש (וקאמל בק של 5 ליטר מים) ואנוכי. מסלול מרהיב, השקט של הנגב מדהים, הפריחה מפתיעה, חבורה נחמדה, ויש לי עוד רווח מישני: התחפשתי לעגבנייה (שכחתי למרוח קרם...). מתאים ממש לפורים!
מחכה לתמונות!!

shl17

New member
איפה מצאתם ככ הרבה עליות

רוב הדרך שאת מתארת היא בירידה יש רק קצת בהתחלת המסלול

of ra

New member
../images/Emo42.gif איזה כיף לכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אולי יהיה שידור חוזר בעוד חודש וחצי?????

למעלה