יום התאוששות (אחרון)

רמי 103

New member
יום התאוששות (אחרון)

חברים כבר צהריים ואתם עוד מסריחים במיטות קחו דוגמא משמוליק, ב 11.17 דקות הוא כבר בעבודה חזק. שמות המתחרים ביום שלישי לא מותרים הרבה מקום לספקולציות באשר להרכב יום רביעי. זה לא הולך להיות פשוט הקטע הזה של הניפוי חחח אמיר. הכל לקחת בחשבון חוץ מהקטע הזה של לחסל אנשים חביבים בשידור חי, ריאליטי עד הסוף - גם השופט כמעט יילל מצער, תצטרך להשתפר בעניין הזה ידידי, להתמקצע בחיסול-בשידור-חי ברכות לאלו שעלו. אני מהזה מקנא שאתם כבר אחרי כל המתח הזה, למרות שכשהייתם באולפן ממש לא קינאתי בכם. תודה לאל שאלוהים ומירב כבר היו, לא נראה לי שהייתי מצליח להכניס מילה אם הם ואני על מיקרופון אחד. לא הייתי מנסה. אני הולך על נימוס ודרך ארץ מניאקים ואשר לשני המנופים - אני מנסה להבין מזה מה זה אומר לגבי כל השאר, והמסקנה שלי היא שהבחירה היא עניינית גרידא - יכול או לא יכול להיות שדרן רדיו מוצלח. כל שאר הפראמטרים, כולל נכות מתוקשרת הם זניחים מול העניין הזה. ייאללה תקומו כבר, ומחמשת העולים - ספרו, ספרו איך היה לכם. אם יש טיפים אנחנו פה בשביל לקלוט אותם. שלכם האיש של 9 - 5 במשרד.

שחר 103

New member
רמי, מצטער לומר לך ,אבל אם יהיה

מיקרופון אחד חחח... זה לא יהיה נחמד חחח

שחר 103

New member
רגע אז רמי חחח מי ביום רביעי?

שחר רמי ג'ני יותנן אייל עוד 2 מי הם?

רמי 103

New member
שחר אתה הבנימין של יום רביעי

מה זה אומר לגביך? דרך אגב, אם כרמית הוחלפה ביונתן, וכרמית נשארה זה אומר גם שיונתן נשאר גם. לא?

דניאל 103

New member
למודאגי המיקרופון...

יש שלושה מיקרופונים.. 1 לזוג, מכיוון שאני איחרתי אז לא היה לי מיקרופון.. אה ויש 6 אוזניות ושוב מכיוון שאיחרתי לא היו לי אוזניות... עד ששמוליק אירגן לי אוזניות לידו, ליד המחשב. וכה היה סיוט עם מירב על המיקרופון אני בטוח ששמעתם :]

רמי 103

New member
תודה לאל שהיא כבר הייתה ביום שלך

ולגבי היום שלנו 2 שבטוח ישארו (לעניות דעתי) ג'ני וג'ורנו אני חושב להחליף את השם לג'מי ירוג'למי נראה לי עובד הקטע ההא ג'חר? חחחח מי לדעתך בטוח אצלנו (אל תגיד אתה ואני)

שחר 103

New member
2 שבטוח המממ

טוב מכיוון שאת עצמי אי אפשר להגיד אז........ אני משער שלג'ני יש סיכוי לא רע להמשיך וגם לך, למרות שאתה אומר שאתה לא מתפרץ וכו' הכל כבר קבוע אבל יאללה בואו נעשה שידור צ'ילי לגבי יונתן אני ממש בסימן שאלה, בגלל המידע שהוא נתן לכולנו על האודישן האחרון אבל אלוהים לא דבידוביץ' גדול חחח בכל זאת ואזנה רואי ענבר , עד עכשיו לא שמעתי מהם שום ציוץ חחח כמו דגים , סגורים יותר מהשאר, ולא שמעתי איך הלך להם בפנים ככה שהמממ

למעלה