יום ה' רונה בתמונע במסגרת "כמעט לבד"

טולאי

New member
אני,

ושאלה, האם כדאי להזמין מראש (סיבוך די רציני בשבילי) או שמא אפשר לסמוך על שיהיו כרטיסים? תודה רבה.

bזוהר

New member
כדאי מאוד להזמין מראש

אני לא מאמינה שישארו כרטיסים באותו ערב..

../images/Emo45.gif אני באה ../images/Emo9.gif

סתם התחשק לי להתלהב. אתם לא מכירים אותי. או שכן, מהודעות בודדות שהייתי nogag7. תהנו, נתראה!

punky brewster

New member
איך מסכה יכולה לחייך?

עינב לפני שתתפחלצי ותאשימי אותי שאני חוסמת אותך במסנגר אז ככה, אני עדיין בביה"ח רק לקחתי מאחד המפקדים את הלפ טופ כי משעמם לי ובא לי להתעדכן מה קורה בעולם. עוד יומיים לסיום המילואים! (הייתי שמה אייקון צוהל אבל אני חייבת לרדת למיון יש עוד תרגיל)

הכינוי הזה משיר... "חתונה לבנה", שלום חנוך...

אולי בכלל רצוי לשאול אותו איך מסכה יכולה לחייך? אני, מצידי, מתחברת לביטוי הזה שלו ויש לי את ההבנה שלי לגבי מסכות מחייכות. אבל זה אישי מדי
. בהצלחה בטירונות!

noa08128

New member
ממ יכול להיות שכן

כי זוהר ביקשה ממש יפה. אבל אני מקווה שישארו כרטיסים ושהחור בחשבון שלי יתכסה מעצמו. ברכות יש בי קצת געגועים לפורום..

bזוהר

New member
את מלכה אם את באה

בואי בואי..:)אני גם מקווה שנשארו כרטיסים, תנסי להזמין מחר

למישהי יש כרטיס מיותר אולי? ../images/Emo10.gif!

או כרטיס אחד יותר מדי, או משהו בסגנון..

bזוהר

New member
היה ממש כיף

בהתחלה היה שיר חדש מאוד מאוד יפה עם מעט מילים היה קטע שרונה הביאה תיבה עם הבקשות והשאלות וזה היה ממש מצחיק, בהתחלה היא הקריאה ששאלו אותה "מה שלומך?" והיא ענתה משהו שהיה מצחיק,משהו כמו "אממ, בסדר... טוב.. נראה לי שטוב." ואז היא קראה בלב את הפתק ועשתה "מממ" וחייכה והחזירה אותו לקופסא - זה היה ממש מצחיק.. ואז היו עוד כל מיני בקשות..איזשהו קאבר שהביא לדיון על קאברים ("תמיד נגיעה במקור זה איזשהו קלקול..אבל קלקול, כאילו... לא יודעת..."), ושאלה מתי יהיה אלבום מלא באנגלית והיא אמרה שזה משהו שהיא רוצה לעשות ושאלה "מי האישה הנערצת עלייך בעולם?" והתשובה הייתה "סבתא שלי" :) היה גם קאבר באנגלית. והיה עוד קטע מצחיק שאחרי 10 שניות מישהי אמרה "אולי תעשי אותו שוב?" ורונה אמרה "אולי את תעשי אותו שוב?" והיה קטע שמישהי צעקה "רונה אין עלייך" ורונה כזה חייכה ואמרה "תודה!",זה היה ממש חמוד:)

למעלה