יום ה' 18.10 בקשות

מערך משנעים.../images/Emo73.gif

אנחנו חייבים להגדיל את מערך מתנדבי השינועים! חבל שתרומות לא יגיעו למי שביקש וצריך, ולכן= אני מבקשת ומציעה: כל אחד שישאל בין שכניו ומכריו לאן הם נוסעים ביום יום שלהם, אנחנו עשויים לגלות "קווים" מדהימים. אני מצאתי אתמול מישהו שלא חשבתי שיוצא מהישוב- מתברר שבזמן הקרוב נוסע פעם בשבוע לבאר שבע! ובת של שכנה אחרת שלי גרה בקריות אז אני מקווה שהצלחתי לשכנע לעזור מהקריות אלי מידי פעם. בשביל לגדול-חייבים שינועים. והשינועים-באחריות המבקש, נעמי.

tyran8

New member
זקוקה לבגוד חם למשפחה בת 7 נפשות:

ילדה : מידות 8-12 בנים מידה : 14 6 8 לחורף החם אנא עיזרו לי חן

tyran8

New member
דחוף!ילד בן שנתיים ללא נעליים-לא ידוע המידה

ספורט דחוף הילד הולך עם נעל קטנה עליו . ואין מידה על הנעל הישנה ................................. מי יכולה לעזור ??????????.

תשרטטי מסביב לרגל את המתאר, תגזרי,

ולפי זה את יכולה לבדוק את המידה בחנות נעליים, למשל, או אם יש לך נעליים במידות דומות.

מירנטו

New member
יש לי נעל אלפנטן

elefanten מידה 23 מצב מצויין אחרי כביסה הבן שלי נעל אולי 5 פעמים.אם רלבנטי דאגי לשינוע

אשמח לעזור!

יש לי מגוון נעלי בנים בשלל מידות שבדיוק ארגנתי כדי לתרום. מאיזור המרכז. שומרת בינתיים בעבור המתוק.

קרן117

New member
צריכה דחוף שטיח לסלון ושטיח לחדר ילדה...

מחפשת 2 שטיחים שטיח קטן לחדר ילדה שטיח גדול לסלון חשוב מאוד שיהיו נקיים ללא כתמים ולכלוך טנקססססססס

עפרה 22

New member
מחפשת לחורף בבקשה

2 שמיכות חורפיות יחיד כריות בכל מיניי גדלים האים יש למישהו את הספות הקטנות לילדים שניפתחת למיטה כמו שמוכרים בסופר פארם? דברים לסריגה מקלות צמר וכו' וכמו כן מחפשת רמקולים למחשב תקינים מחפשת מיקלדת תקינה למחשב בבקשה לא היגזמתי נכון???

קשת 82

New member
חברה עזרה לתינוק כבן שבועיים דחוף

חברים שלום לכם במשך קרוב לחודשיים אספתי ציוד לתינוק של זוג עולים חדשים הרבה אנשים מקסימים הושיטו לי יד ועזרו גם במוצרים וגם בציוד ועל כן אני מורידה בפנייכם את הכובע אך כרגע אני זקוקה לעזרה דחופה התינוק בן השבועיים של העולה החדשה לא מצליח לקבל הזנה מספקת מההנקה של אימו ולכן זקוק דחוף לסימילק או מטרנה אני פונה לכל מי שיכול לעזור להם עד אשר יקבלו עזרה רציפה מכמה גופים אלייהם פניתי כמו כן יש חוסר גדול בטיטולים לתינוק ובמוצרי מזון ומוצרים בסיסיים ים לבית (אבקת כביסה נייר טואלט וכו') אני רוכשת עבורם כל הזמן אך אני רק בן אדם אחד כל דבר יכול לעזור בבקשה עיזרו לי לעזור להם לעבור את התקופה הקשה הזאת עד אשר יקבלו סיוע מסודר מודה מראש לכולם וישר כח לכולנו

נירה63

New member
נעלי ספורט מידה 37-38 למסירה.

אם זה מתאים אז בבקשה, כיבשתי אותן והן כחדשות. להיכן להעביר?

tamidb

New member
מחפשת פוך - אולי יש למישהו למסירה

תודה תמי (אפשרי גם כזה במצב לא משהו)

למעלה