יום ה' 18.10 מסירות

נירה63

New member
תרומה של מגבות מי ביקשה?

משהי כתבה בשבוע שעבר שזקוקה למגבות, אשמח אם תכתבו שוב ואדע למי להעביר.

tuttifrutti

New member
רמקולים למחשב, קומקום חשמלי, חלוקי רחצה

וגם מעט בגדי נשים.

בוקר טוב.הקומקום החשמלי שהיה מיועד לאדרת מחיפ

לאדרת מחיפה ימסר היום למישהו אחר שביקש.תודה ומתנצל.

למסירה עגלת מדריד של ד"ר בייבי עם ידית עוברת

העגלה במצב סביר, בצבעי אפור ואדום לדעתי תוכל להיות לעזר למי שבאמת זקוק לעגלה. הדגם הוא 2006, אם אני לא טועה. חייבת להמסר בהקדם האפשרי...

למסירה מגפיים חמודים לילדים

במידה 31 (הבן היקר שלי הסכים לתרום אותם תמורת הבטחה שלי שארכוש לו בדיוק כאלה חחח (גדל הגבר). כל הקודם זוכה (מצטערת שלא יכולה לשמור). פרטי התקשרות במסר.

נירה63

New member
התרומה ממיה נמסרה לילדי הגן האתיופי .

תודה גדולה למיה על התרומה, לנעמי ולבעלול על השינועים, ללישן המקסימה על העזרה ולכולם ביחד תודה, ולילה טוב.

tyran8

New member
מיכלית שלום תודה רבה על הדברים יועברו היום

לאמא ל 5 אפרוחים . תודה תודה בשמי ובשמה גם כן

רותה לי

New member
למסירה - כל מיני

3 מעילים לנשים - כמו חדשים סט כוסות יין (רק 5 כי אחת נשברה לי) צעצועים לילדים גילאי 2-5 נעליים לחורף בנים מידה 28 מגפיים בנים /בנות מידה 28 בגדים ילדים בנים לגיל 5 ישבנון צבעוני משחקים למחשב קלטות שמע של יזהר כהן מי באזור המרכז מוכן לקבל הכל במרוכז, מי שצריך משהו מאלו ואת שנשאר לחלק למי שמבקש?

עפרה 22

New member
רותה את ערה בשעות כאלה ולא מדברת איתי?

את יכולה לישלוח אותם אלי אשמח בבקשה לצעצועים וכוסות וישבנון

רותה לי

New member
אני מחכה לחורף....הוא לא מגיע...אחכה לו הלילה

ייתכן ויש לי שינוע למרכז בקרוב מאוד תודה לך, ומה שביקשת שלך. ילללההה ביי

רותה לי

New member
אנסטסיה - זה יגיע לאזור תל אביב...

בעקרון זה אמור להגיע לאזור תל אביב בשבוע הבא והכל יגיע לעופרה22 לגבי משחקים, הם הובטחו לעופרה, שמקבלת אליה הכל ומחלקת ממנה, אבל אם יהיו צעצועים שהיא תרצה להעביר תוכלי לפנות אליה אבל כדאי אחרי שהכל יהיה אצלה ואנחנו בטח נעדכן כאן לגבי מגפיים - בשמחה רבה שמורים לך, רק צריך לראות מתי זה מגיע לתל אביב אלו מגפיים מצוינים, רק שהם קטנים עלינו כבר... שבת כייפית, להתראות

למעלה