במאפיה תחת ביתי
אי שם בסיום י"ב, חזרתי לגור בחולון. באותם ימים הייתי רוקיסטית (מתלהבת...) עם חולצות שחורות של רובים ושושנים ואודם שחור בהתאם... (רואים את המעיל התואם בתמונה מלשכת גיוס....) מתחת לבית הייתה המאפיה של אמיר, שבאופן קבוע הביא חתיכים לעבוד שם.... יום בהיר אחד, בעודי תולה כביסה, צדו עיניי ישבן עסיסי לתפארת עטוף בג'ינס משופשף... מסביב לישבן היה בחור עם שיער ארוך, בלי חולצה, וגב שזוף וחלק... החתיך התורן הרים ארגזים של פיתות למאפיה, ואני ניגבתי את הריר וירדתי למטה "לקנות בגט".... במאפייה מצאתי בחור מקסים עם בייבי פייס- החלפנו כמה מילים, והחלטתי שכנראה הוא לא בשבילי, ועליתי הביתה. הבחור במאפיה (שאוטוטו תגלו ששמו עמית חמוד...) דווקא התרשם ממני מאוד, ולא שכח אותי. אבל הדברים זרמו, לי עוד היה חבר, ועמית עזב את המאפייה והיה נראה שזה פשוט לא נועד להיות. חודש אחר כך הבחור עשה תאונה עם הרכב ונאלץ למצוא עבודה כדי לשלם עבור הנזק. ובמקרה גם אני נפרדתי מהחבר הקודם. אז ישבתי ובכיתי כמה ימים, עד שחברה שלי החליטה שמה שהכי ישפר את מצב רוחי הוא זיון ללילה... (לא להיפגע... זה ציטוט ישיר ממנה...) היא ירדה למאפיה ודיברה עם עמית, והופתעה לדעת שהוא רצה וחיפש את שמי ואת הטלפון שלי בכל מקרה. בערב הוא טלפן אליי-מצא אותי בהתקפת בכי היסטרית... וקבענו להיפגש מאוחר יותר. וכך קרה שבשעה 21:00 קבענו בככר וייצמן שבחולון, והלכנו אליו הביתה. ישבנו על הרצפה ודיברנו, ושמענו רוק כבד... וכל כך נהנינו שבלי לשים לב היה כבר לילה.... אז עלינו למיטה ונרדמנו... באישון לילה עמית נזכר במטרה המקורית שלשמה ניפגשנו בכלל והשתרללנו לנו קצת... ובבוקר מוקדם קמנו (אוי... הפדיחות... שאמא שלו הכינה לי נס קפה...) והוא ליווה אותי עד דלת ביתי. בערב הוא טלפן אליי ואמר משפט פשוט "אני כבר שעה מנסה לישון ולא יכול להפסיק לחשוב עלייך". יום למחרת עברנו לגור יחד. זאת האהבה שלנו. אהבה (כמעט) ממבט ראשון.