יום ה

isidora

New member
../images/Emo23.gifבצבא...

הייתי קצינת קישור בצבא ועבדתי עם המון חיילי מילואים אבל לאיש יש שם מיוחד ונדיר - ועניין אותי במיוחד להכיר אותו (גם השם שלי לא נפוץ במיוחד - סוג של אחווה ) נפגשנו באימון בצריפין ועברתי לגור איתו אחרי שבועיים. אחרי חצי שנה הוא נסע לטיול בדרומאמריקה ואחרי חצי שנה שם הוא חזר (חיכיתי לו...) אנחנו תמיד אומרים שמכל הזמן שאנחנו ביחד, הזמן שהיינו בנפרד הוא הכי משמעותי כי אז נגמרו ההתלבטויות והבשלנו לחיים המשותפים. זהו, עד היום, כבר 7 שנים ביחד ונשואים 3 ווחצי

א ס נ ת י

New member
גם אנחנו הכרנו בצבא

גם הוא נסע לטיול (אבל במזרח) לחצי שנה וחיכיתי לו, וגם אנחנו נשואים 3.5 שנים (אבל ביחד 9). לנו לקח חצי שנה להיות ידידים ורק אז חברים...

lulyK

New member
דרך חברה טובה שלי.

קבענו לשתות קפה בשכונת בזל בה הוא גר אז. מצאתי חניה ממש ליד הבית שלו - מה שהיווה סימן חד משמעי מבחינתי
. לפני שדפקתי בדלת הצחקתי את עצמי עם המשפט הקבוע שלי לפני בליינד דייטים (בזמנו זה היה נראה כאילו אני עובדת בזה. בדיעבד לא יצאתי עם יותר מ-3 בחורים), בקיצור אמרתי לעצמי: "תדפקי בדלת. החיים שלך עומדים להשתנות". הוא פתח את הדלת, הסתובב לקרוא לחתול ומשהו בצורה שבו הוא סובב את הראש אחורה גרמה לי להבין שזהו. פרק אחד נגמר ושני מתחיל.

yaelia

New member
איזה קטע

גם אני זוכרת בדיוק את הרגע שש. החזיק לי את היד בדלת, לפני שהוא הלך, הוא החזיק אותה כמה שניות יותר מהרגיל ואני אמרתי לעצמי בלב. 'משהו עומד לקרות ביננו, וזה יהיה זה'. מדהים.

במשרד אדריכלים. חיים עבד שם כאדריכל

ואני הגעתי לעבודות זמניות - ביומיים הראשונים לעבודתי במשרד הוא לא היה ובכל זאת משהו סיקרן אותי מאוד רק מלשמוע עליו (אין לי הסבר לזה) כשהוא הגיע התאהבתי בו ישר ואחרי שלושה שבועות הועפתי אחר כבוד מהמשרד בטענה שאין יותר עבודה בשבילי - הסיבה האמיתית היתה שזה היה משרד של נשים וכולן היו מאוהבות בו וכולן שמו לב לשיחות הרבות בינינו (אפילו העירו לנו על זה, אפשר לחשוב שזה בית ספר...). שבוע אחרי שעזבתי את המשרד התקשרתי אליו להזמין אותו לשמוע מיסה (כי הוא סיפר שבחיים לא שמע) - מאז לא נפרדנו (חוץ מלחודש) - שנתיים יצאנו, שנתיים גרנו ביחד ואחר כך התחתנו וחוגגים ארבע וחצי שנות נישואין. אותי מדהים שהלב שלי דפק עוד לפני שראיתי אותו.

בלינקה

New member
בבליינד דייט

אני בדיוק ניתקתי קשר מאד לא בריא (שבועיים לפני), הוא היה אחרי מערכת יחסים של חמש שנים. בן דוד שלי ואחותו היו חברים (היום הם נשואים) והחליטו לשדך בינינו. דיברנו בטלפון ואני חשבתי שהוא פוץ, אבל בגלל אחותו בכל זאת נפגשנו. ולמחרת שוב, כי הוא התאהב בי מייד. במשך חודשיים הייתי בטוחה ש"מחר אני זורקת אותו", אבל היה לי טוב שהוא יהיה הריבאונד. החודשיים האלה כנראה עשו משהו, כי אנחנו ביחד כבר ארבע שנים ונשואים שנתיים וכמעט חצי.

קרניר

New member
אצלנו-

הכירה ביננו מישהי שלמדה איתי במכללה, עשינו יחד עבודה מעשית והלכתי לישון אצלה כי היה כבר נורא מאוחר לחזור למעונות, הוא היה אצלה בן בית, חברה מאוד טובה שלו, אז קראה לו לבוא לערב נחמד אצלה בבית. שחקנו קצת קלפים ועשינו אחד לשניה עינים. הם התחילו לדבר על התערבות ישנה שחבר נוסף הפסיד בה והיה צריך להזמין אותם + בני זוג לארוחה טובה אצלו בבית, הוא מיד הציע שיעשו זאת למחרת והודיע שאני בת זוגו. באותה ארוחה מהר מאוד היד שלו ליטפה לי את הגב ולאחריה שיחות ארוכות לתוך הלילה שהבהירו לנו שאנחנו יחד! באותו שבוע כבר הכיר את הורי ביום הולדתי ובעצם כבר עברנו לגור ביחד... מה שמצחיק אני זוכרת בדיוק מה הוא לבש וכשנכנס בדלת כל כך גבוה עם חיוך ומבט יפיפה ובוחן, כשאני בדיוק חתכתי סלט...

../images/Emo140.gifאפשר להגיד לך משהו בקשר לחצי?

לא יודעת למה, אבל מהפעם הראשונה שראיתי אותו, ועד היום כל פעם שאני רואה אותכם (ואת יודעת שמעולם לא יצא לי לדבר איתו ליותר משלוש דקות בערך...) - מעבר לזה שהוא נראה לי בנאדם מתאים - נראה שאתם ממש משלימים אחד את השני, כאילו ממש עושים טוב אחד לשני - לפי מה שהספקתי להכיר האופי שלכם ממש שונה - אבל משהו בכם - עושה ממש כייף. שתמיד תחגגו ימי אהבה - באהבה גדולה. נשיקות לרוני.

קרניר

New member
קלטת יפה, הוא משלים אותי ברמות

שלא יאמנו... קורה המון שאנחנו חושבים בדיוק אותו הדבר ומשלימים האחת את השני... אנחנו מאוד מתאימים (ואנשים אומרים לנו את זה המון) וזו פשוט אהבה מדהימה ממבט ראשון. לגבי האופי, זה נורא תלוי, יש המון דברים שאנחנו מאוד דומים בהם ויש המון דברים שאנחנו ממש שונים בהם. תודה, מאחלת גם לך עוד המון ימי אהבה מאוהבים....

SHIRIE

New member
בים

התחיל איתי בים ביוני לפני 10 שנים ומאז אנחנו ביחד ובאוגוסט נהיה נשואים 3 שנים.

galiaS

New member
מה, אנשים מכירים בים?

חשבתי שאנשים רק עסוקים בלהתחבא שאף אחד לא יראה אותם בבגד ים. כל הכבוד לכם.

SHIRIE

New member
תודה תודה../images/Emo6.gif

לצערי לא הספקתי להתיישב והוא כבר עשה לי צל חחחחחח..... דיברנו איזה שעה וחצי וחברה שבאה איתי די התרגזה. הסיפור די מסתבך כי הוא לקח ממני את מספר הטלפון שלי ונמחקה לו ספרה באמצע אז הוא התחיל לנסות מ-0 להתקשר בכל מני צרופים ולפני שהתייאש אני עניתי....ומאז אנחנו ביחד כמעט 10 שנים

ברחוב.

שנינו טיילנו עם הכלבים. הוא היה עם חבר פטפטן שמייד צירף אותי לטיול שלהם. אני חשבתי שהוא חתיך וסנוב. רק אח"כ הסתבר לי שהוא פשוט לא יודע עברית כל כך טוב. יומיים אח"כ הצמד דפק אצלי בדלת, לאחר שבדקו את תיבות הדואר של כל הבניינים באזור ומצאו אותי. ודים הציע לי להמשיך לטייל איתו בערבים. שבועיים אח"כ טיילנו לראשונה בלי הכלבים ובאותו שבוע עברנו לגור ביחד. אז הוא עוד היה פרוד מאישתו ועברתי יחד איתו את כל סיפור הגירושין שלהם (לא משהו קשה או מסובך, יחסית), קיבלתי הצעת נישואין הרבה יותר מהר משציפיתי לקבל מגבר שהתגרש לא מזמן ומאז ועד היום... כבר חמש שנים ביחד.

daldan

New member
חבר משותף הכיר ביננו

כשהגעתי למקום העבודה הקודם שלי הייתי עדיין עם האקס (11 שנים ביחד), יחד איתי עבד מישהו שכבר אז דיווח לבעלי שהגיעה מישהי חדשה אבל תפוסה (בעלי היה שבע בליינד דייטים וממש לא התאים לו לצאת לעוד כמה), עברו מספר חודשים ונפרדתי מאותו אקס, ועברתי תקופה לא קלה. אותו חבר משותף הודיע לי (כבר באותו היום שהוא שמע שאני פנויה) שיש לו מישהו מקסים להכיר לי אבל אני אודיע לו מתי זה מתאים לי. חלפו כמה חודשים והתחשק לי להתחיל לראות עולם... שאלתי את אותו חבר אם ההצעה שלו עדיין בתוקף ועוד באותו היום קיבלתי טלפון מ... אשתו של החבר. הם הזמינו את בעלי אליהם והיא מזמינה אותי להצטרף, אני לא הייתי באיזור אז סרבתי אבל הסכמתי להפגש איתו באותו הסוף שבוע. בדיעבד הסתבר שאילולא הטלפון שלה כנראה לא היינו נפגשים, הוא היה בשוק מזה שהחבר הכי טוב שלו מנסה לשדך לו מישהי (אף פעם הוא לא עשה את זה) ולקח את הפתק עם הטלפון ושם בכיס מתוך כוונה להפטר ממנו, אשתו של אותו חבר (שלזכותה כבר שלושה זוגות נשואים...) ביקשה את המספר והתקשרה וכך הוא כבר לא יכל להתחמק מלהתקשר. הפגישה הראשונה היתה קצת נבוכה (מצידו הוא ביישן אמיתי) אבל אני ידעתי שזה זה ואחרי כמה יוזמות נוספות מצידי הוא הוריד את קליפת הביישנות, 11 חודשים לאחר אותה פגישה קיבלתי את הצעת הנישואים (סיפור בפני עצמו) ארבעה חודשים לאחר מכן התחתנו ובדיוק שנה לאחר מכן זכינו בילד המתוק שלנו.

nubi

New member
יוומולדת 17

חגגה לי חברה טובה. היא למדה איתו באותה כיתה, בבי"ס שונה. איך שהסתכלתי עליו ידעתי שממנו יהיו לי ילדים, אבל התאהבתי נואשות בחבר הכי טוב שלו. לקח הרבה זמן עד שהבנתי שהוא זה האביר,וכל הזמן הזה היינו ידידים. 3 שנים נשואים, 10 שנים מכירים.אין ספק שהוא החבר הכי טוב שלי.

עמית@

New member
הוא היה המרצה שלי...

ואח"כ מנהל המחלקה >עמית יוצרת חומר לסרטי קיטש<

1אמאלה

New member
בדיסקוטק..

נפרדתי מהאקס והייתי בשיא הדיכאון,אחותי גם בדיוק נפרדה מהחבר והכריחה אותי לצאת לרקוד,מכיוון שתיכננתי לשבת בצד כל הערב התלבשתי מגעיל,עם כפכפים ואכן ישבתי בצד אבל מישהו התעקש להתחיל איתי ושיגע אותי אז הלכתי לרקוד עם אחותי ושם בעלי בדיוק רקד עם אחותי..כשהוא גילה שהיא קטינה הוא עבר לרקוד איתי.. בסוף הערב,לא הייתי מעוניינת בו אבל כדי שיעזוב אותי כבר נתתי לו את הטלפון ולא תיכננתי לענות. למחרת הוא מתקשר אלי ואני מתוך שינה הסכמתי להיפגש! איחרתי לפגישה בשעה,באתי בלי איפור,עם בגדי עבודה ומשקפיים והמקסים הזה חיכה לי באוטו עם ורד! בפגישה שלישית הוא כבר הודיע לי שאני אהיה אשתו. אחרי שבוע עברנו לגור ביחד, כעבור 7 חודשים הציע רשמית ושלושה חודשים אח"כ כבר היינו נשואים. והיום אנחנו הורים לילד מדהים בן 6 שבועות ואני אוהבת אותו (את בעלי) כל יום יותר.

למעלה