יום וחצי לאחר לידה, שאלה דחופה

יום וחצי לאחר לידה, שאלה דחופה

שלום בנות!
ילדתי ביום שישי תינוקת מתוקה, בקיסרי, מהלילה התחברה וינקה לדעתי בסדר, יש לי גדולה בבית שפעם ב... מתחברת אז כנראה השד היה מוכן...
בצד שמאל שבדרך כלל דווקא קל יותר להניק ממנו כאילו התנוחה פחות טובה או התפיסה שלה פחות טובה וכבר אתמול שמתי לב וחשבתי שדמיינתי ועכשיו ראיתי שאני לא מדמיינת יש על הפטמה במרכז מין שלפוחית שקופה... כשהיא יונקת מהצד הזה מרגיש טיפה צריבה, לא בלתי נסבל.... לפעמים לקראת הסוף הוא מאבדת תפיסה ויונקת על ריק ועושה לי פס לבן לאורך הפטמה יודעת שזה לא טוב אז מנתקת ...
ממה נוצרת שלפוחית ואיך להיפטר ממנה ?
אני בבית חולים עדיין,...
תודה ושבוע טוב

פצעים בפטמה

שלום לך ומזל טוב!אני מציעה שתפני ליועצת הנקה של בית החולים בהקדם שתתרשם מהתפיסה של הקטנה, לעיתים לאחר ניתוח קיסרי ייתכן וצריך למצוא תנוחה שונה מלאחר לידה רגילה. במידה ומתחברת טוב רצוי שהיועצת הנקה תתרשם האם יש לקטנה לשון קשורה ותנחה אותך מה לעשות.בינתיים נסי לשפר את התנוחה ולהקפיד על חיבור אופטימלי.אם כבר יש פצע את יכולה להשתמש במשחה על בסיס לנולין טהור ולאוורר את הפיטמה, או להשתמש ברפידות טיפוליות שנקראות נרסיקר, ניתן להשיג בבתי מרקחת של קופות החולים, מומלץ ביותר! בינתיים סחטי מעט חלב ומרחי על הפיטמה.שיהיה בהצלחה!

למעלה