יום זכרון

moti_shskin

New member
יום זכרון

שלום רב , בעוד כחודש יהיה יום הזכרון שנה לאישתי שנפטרה מסרטן בת 45 ( נפטרה ביום ההולדת שלה ) . אנחנו לא משפחה דתית ואני מחפש שיר אחד או שניים להקריא בבית הקברות . שיר אחד אני אקריא והאחר אחד מילדי האם יש למישהוא משהוא מתאים תודה מראש מוטי

מיכל@בר

New member
כואב לשמוע על רעייתך..

חיפשתי כל מיני שירים, ולא טובה אני בעניין הזה, רוב השירים שפגשתי לא נראו לי מתאימים, אז מציעה לך להכנס אולי לאתרי זיכרון ובכל אתר כזה יש כמה שירים ותוכל לבחור מה שנראה לך מתאים. גם כאן, בקישורי הפורום (למעלה בסרגל) תוכל למצוא כמה אתרי זיכרון.

רחלי27

New member
מוטי..

אשתך?יום הולדת? שיתן לך אלוקים כח...המון....בטונות.. וגם שימחה בחיים ורק טוב! אתה יכל לספר לנו עליה קצת? לי בעצם..אבל אם תיכתוב אולי יקראו גם אחרים. וסליחה שאני כזאתי אבל זה ניכנס לי ללב כזה. בגלל הבקשה הפשוטה שלך, בגלל היום הולדת.. ואולי בגלל הלבד שלי עכשיו. אנלא יודעת אבל אשמח לקרא. רחלי.

moti_shskin

New member
אשתי

אישתי גילת ממש במיקרה את הסרטן בשד לבד במקלחת . הרופאים לא הבחינו בדבר לפני כן. מאז הגילוי עברה ניתוח , השתלת מח עצם , הקרנות כימו ללא סוף. תמיד הייתה אופטימית ולוחמת אמיצה. פשוט אישה מדהימה. קשה לתאר את תעצומות הנפש והחוסן הנפשי שלה אופטימיות שופעת והרבה אהבה. אך לבסוף המערכת קרסה . המחלה גברה על הגוף אך לא על הנפש. הגעגועים אליה מכאיבים. מוטי

למעלה