יום חג היום! מה לובשים בחמישי?
H Happy Goth New member 14/1/16 #2 משמאל - מאתמול. ימין-היום אתמול התפרעתי עם שמלה וגרביונים ונעלי עקב היום קז'ואל קליל. יש תוכניות לספ"ש?
משמאל - מאתמול. ימין-היום אתמול התפרעתי עם שמלה וגרביונים ונעלי עקב היום קז'ואל קליל. יש תוכניות לספ"ש?
S shmickey New member 14/1/16 #5 הקרדיגן הזה מוכר לי! נראית מצויין גם היום וגם אתמול. בסופש אני מתכננת לישון. לאכול. לישון. ו..לאכול! מה איתך?
הקרדיגן הזה מוכר לי! נראית מצויין גם היום וגם אתמול. בסופש אני מתכננת לישון. לאכול. לישון. ו..לאכול! מה איתך?
H Happy Goth New member 14/1/16 #7 מתה על הקרדיגן הזה בובה אגב, הכנסתי קצת את הטי הכחולה למכנסיים וכפתרתי את הקרדיגן, והחלפתי לנעלי סירה עקב בצבע קאמל - למראה קצת יותר מסודר לעבודה   בספ"ש נשים את ה עם המשפחה לבייביסיטר ואבא ואמא יבלו קצת לבד   התוכניות שלך נשמעות מוכרות....
מתה על הקרדיגן הזה בובה אגב, הכנסתי קצת את הטי הכחולה למכנסיים וכפתרתי את הקרדיגן, והחלפתי לנעלי סירה עקב בצבע קאמל - למראה קצת יותר מסודר לעבודה   בספ"ש נשים את ה עם המשפחה לבייביסיטר ואבא ואמא יבלו קצת לבד   התוכניות שלך נשמעות מוכרות....
R Rosie52 New member 15/1/16 #8 התלבשת נפלא בשני הימים החלפת הנעליים, הכנסת החולצה וכפתור הקרדיגן בהחלט הוסיפו הרבה יותר שיק. תהנו מסוף השבוע הזוגי רוזי
התלבשת נפלא בשני הימים החלפת הנעליים, הכנסת החולצה וכפתור הקרדיגן בהחלט הוסיפו הרבה יותר שיק. תהנו מסוף השבוע הזוגי רוזי
R Rosie52 New member 15/1/16 #9 הדוסי שיק הכי טוב שראיתי אי פעם עם הג'אקט זה לוק למופת. בתאבון וליל מנוחה בסופ"ש. רוזי