יום חדש וטוב אני מקווה..אין רגע דל...השבת מתקרבת ושבועיים עברו...לא קל עם המחשבה היכן הילדים...
ה הדסהש1 New member 26/6/14 #1 יום חדש וטוב אני מקווה..אין רגע דל...השבת מתקרבת ושבועיים עברו...לא קל עם המחשבה היכן הילדים...
יוליקה Member מנהל 26/6/14 #2 בוקר טוב - מקווה שהירושלמים כבר יכולים לנשום אויר נקי... רשלנות של מטיילים?? למה סתם לזרוק אשמות?? הרי כל כמה שנים ולפעמים כל שנה יש שריפה בהרי ירושלים... אתם יודעים כמה זמן לוקח לאוורר בית מריח של עשן??
בוקר טוב - מקווה שהירושלמים כבר יכולים לנשום אויר נקי... רשלנות של מטיילים?? למה סתם לזרוק אשמות?? הרי כל כמה שנים ולפעמים כל שנה יש שריפה בהרי ירושלים... אתם יודעים כמה זמן לוקח לאוורר בית מריח של עשן??
ה הדסהש1 New member 26/6/14 #3 נראה לי שגם המחשב שלי עושה לי שביתות כבר מעל שעה לא יכולתי להכנס לפורומים... או שהחום משפיע עליו...בהקדם אשלח אותו לרענון...
נראה לי שגם המחשב שלי עושה לי שביתות כבר מעל שעה לא יכולתי להכנס לפורומים... או שהחום משפיע עליו...בהקדם אשלח אותו לרענון...
יוליקה Member מנהל 26/6/14 #4 הדסה המחשב שלך OK זה שוב תקלה בתפוז... לפורומים אי אפשר היה להיכנס רק לקומונות