יום חדש עם חיוך חדש...

סבאאורי

New member
יום חדש עם חיוך חדש...

משתתף באחד הפורומים הידועים ישב בלילה מול המחשב שלו כשלפתע הרגיש יד מלטפת את ירכו. כשהסתובב ראה את אשתו ערומה לגמרי מולו. "סליחה מותק" - אמר לה. "המחשב תפוס עכשיו"... לילה טוב

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב עם חיוך ../images/Emo141.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif

בוקר טוב בחיוך רחב ויום נפלא לחבריי בפורום, צ'מעו, אתמול בלילה הייתי כל כך עייפה שלחצתי על הודעתו של סבאאורי ולא ראיתי את התוכן. עכשיו הייתה לי הפתעה נעימה ומחייכת בזכות התוכן וגם בזכות האדם שמאחורי.... יום נפלא לנו, אינשאללה. יעלי

בוקר טוב לכולם......./images/Emo13.gif

התעוררתי לפני יותר משעה וברחה לי השינה, ובראש........כמו בכוורת דבורים מתרוצצות מחשבות... תגידו מה אתם עושים בימים שכאלה??? אני קמתי לאט לאט ...והתיישבתי מול המחשב, אפילו קפה עוד לא הכנתי ע"מ שלא להעיר..... תגידו מה אתם עושים בלילות לבנים?

שרה16

New member
בוקר טוב אנשים../images/Emo141.gif

חונה,את מזכירה לי עצמי. לפני שנתיים שגייסתי את הבכור. ולפני חודש שפיטרו אותי. לפני שנתיים התחלתי ללמוד את רזי המחשב והאינטרנט. לפני חודש החלטתי לחזור לספסל הלימודים . מקווה שלילותיך יהפכו לורודים,מקסימום תכולים...

שרה16

New member
../images/Emo92.gifחונה../images/Emo13.gif

אני לומדת הוראת אומנויות. בצעירותי למדתי בבית ספר גבוה לציור ללא תעודת הוראה. וכל השנים אני לוקחת חוגים ,ציור פסול קרמיקה.. רכשתי תעודת הדרכה למלאכת מחשבת,וכיום אני משלימה תעודת הדרכה לכלל האומנויות:ציור פסול וכו. מוזר שכל השנים עבדתי בתור מנה"ח(יש לי סוג 3) ורק עכשיו אני חוזרת לאהבתי הישנה.

יה ווAרAדי...פשוט נפלא ../images/Emo45.gif

הסבה מקצועית - ובכוון מהוקצן לגמרי מהמקצוע הקודם... בהצלחה

yaely2

New member
מנהל
לחונה היקרה. ../images/Emo42.gif ../images/Emo118.gif ../images/Emo118.gif../images/Emo20.gif

לחונה היקרה שלום,
לא תמיד נדודי שינה נובעים מדאגות, לגוף יש את החשבון שלו. חונה את עדיין לא פרשת יש לך עוד זמן, וחשיבה על דבר שעוד לא קרה היא סתם בזבוז אנרגיה. נקודה נוספת. יש לנו בחיים מצבים שאין לנו כל אפשרות לשנותם (זוכרים את האימרה "..אלוהים תן לי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם" קבלי את המצב והוציאי ממנו את המירב, דאגה או מחשבות הן מיותרות. אמרי לכל המחשבות "קישתא" אפשר לעשות את זה. והאמיני לי אני אפילו סומכת עליך שתצליחי. אוהבת אותך ואת כולם יעלי

../images/Emo51.gif יעלי ../images/Emo140.gif

יקירתי, אני פורשת בסוף החודש... זה סופי, אלא אם אמצא מקום עבודה חדש שיאפשר לי לעבוד בעבודה חלקית... לא מתכוונת לחזור לעבודה מלאה של 9-17 5 ימים בשבוע התרגלתי לעבוד 3 ימים בשבוע ובמצב השוק היום אין כמעט צ'אנס שאמצא משהו ראוי... וכן, על פניו המצב בלתי הפיך, נכון לעכשיו אני בחיפושים אחרי השלווה (

bimbo.

New member
צהריים טובים../images/Emo13.gif

בלילות לבנים אני קוראת, מציירת, רואה טלוויזיה, והכל עם כוס קפה ריחני. לעיתים גם מבשלת. יש למישהו רעיונות נוספים?

קראתי איפושהו שהכי גרוע זה להשאר

במיטה ולהתהפך מצד לצד... עדיף לקום לשתות משו חם, לצפות בטמבלויזיה או לקרוא ספר...בקיצור להתעסק במשהו, ואח"כ לחזור למיטה - נרדמים - באחריות

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo39.gif

אח אח איזה גשם נהדר. קצת קשה לצאת החוצה, אבל לא נורא. סבא אורי - אתה מבריק לאחרונה עם הבדיחות שלך חונה לרגע - עכשיו תעשי כפי ששמך מורה לך. תאמיני לי אין שום דבר מפחיד בפרישה. ובמקום מחשבות מעיקות, תחשבי פוזיטיב. תחשבי קודם כל, שלא תצטרכי לקום כל בוקר בקור וגשם וחום לוהט לעבודה, אלא מתי שבא לך. לתחנן את היום איך שבא לך. לעשות דברים שבא לך. אני בטוחה שיש הרבה דברים שרצית לעשות ולא יצא לך, עכשיו ההזדמנות. תרשמי לקנטרי קלאב, ושם יש כבר מלא פעילויות שיכולים לכוון אותך לתחביבים שתמשיכי בם בעתיד. שיהיה לך בהצלחה בפרישה (ראי את הפורשים בפורום)

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifבאיה וכולם

חזרתי מהשחיה ועכשיו אני הולכת להכין גינת ירקות. שורות שורות של צנוניות,עגבניות,חסה ושאר ירקות.. יאללה,באה לעזור לי?

שרה16

New member
ומשהו מצחיק (באיה,מותר לך לא לצחוק)

איש זקן בפיניקס מתקשר לבנו בניו יורק ואומר: "פרדי, ממש חבל לי להרוס לך את היום, אבל אני חייב לספר לך שאמא שלך ואני מתגרשים. ארבעים וחמש שנות סבל וייסורים זה בהחלט מספיק". "אבא, על מה אתה מדבר?", הבן צורח. "אנחנו כבר לא מסוגלים להסתכל האחד על השנייה", האיש הזקן אומר, "נמאס לנו מהיחסים שלנו, ולי נמאס לדבר על זה, אז תתקשר לאחותך בשיקגו וספר לה", וניתק את הטלפון. פרדי הבן מתקשר לאחותו שמתפוצצת בטלפון: "נראה להם?!?!?!? נראה להם שהם מתגרשים?!" היא צועקת "אני אטפל בזה". היא מתקשרת לאבא שלה מיד וצועקת עליו: "אתם לא מתגרשים! אתה שומע? אל תעשו שום דבר עד שאני מגיעה לשם. אני מתקשרת בחזרה לפרדי ושנינו נהיה שם מחר. עד אז, אל תעשו כלום. שמעת אותי?", ומנתקת. האיש הזקן מנתק את הטלפון ומסתובב לאשתו: "טוב", הוא אומר, "הם באים לחג ומשלמים בעצמם על כרטיסי הטיסה".

באיה

New member
תודה שרה שאת מרשה לי

לא לצחוק. באמת שהבדיחה מוכרת לי, אבל היא חמודה וצחקתי שוב. דוקא לך. רציתי לשים לך אייקון עם לשון בחוץ, אבל למזלך לא יוצא לי. ומברוק על גינת הירק, זה החלום שלי שלא התגשם.

שרה16

New member
יאללה,קחי את התיק ובואי,אני מחכה

צריך להעביר כמה שיחים למקום אחר,ליישר את השטח,להוסיף אדמה טובה,לדשן ולזרוע. חוץ מזה ממש בקלי קלות
וסוף סוף חזרו האיקונים של חורף|אישלג||מטריה||קר||ברק||פטריה|

dani 123

New member
ערב טוב

איקון מיוחד לבאיה עם הלשון בחוץ ובפנים תפתחי חלון נפרד (לחיצה כפולה על האיקון)

למעלה