שמלת תחרה1
Well-known member
איך אצלכם אחרי הגשם?
כמה גשם ירד אצלכם בסופ"ש?
ירדו אצלכם גשמי ברכה, גשמי נזק?
נערך לאחרונה ב:
בוקר טוב ומבורך.איך אצלכם אחרי הגשם?
ירד אצלכם גשמי ברכה, גשמי נזק?
מה גשם? איזה גשם? בשישי בלילה היו כמה ברקים וכמה רעמים דרדלה, מטח או שנים גשם וזהו. בשבת לא ירדה טיפה.איך אצלכם אחרי הגשם?
בת ים הוצפה במיםמה גשם? איזה גשם? בשישי בלילה היו כמה ברקים וכמה רעמים דרדלה, מטח או שנים גשם וזהו. בשבת לא ירדה טיפה.
האזור בו אני עובד בבת ים באמת אזור נמוך - רחוב אורט, רחוב הנביאים, ובטח רחוב בלפור שנמצא עוד יותר נמוך מרחוב אורט בו אני עובד.בת ים הוצפה במים
כיף לכם שלא הוצפתם במי גשם
איפה בדיוק ?בת ים הוצפה במים
איפה את? באילת? באשקלון? באשדוד? בפורום מזג אוויר לא הפסיקו ל"גדף" את המערכת הנוכחית מפני שממנה לא הגיע כמעט גשם לאשקלון ולדרום.מה גשם? איזה גשם? בשישי בלילה היו כמה ברקים וכמה רעמים דרדלה, מטח או שנים גשם וזהו. בשבת לא ירדה טיפה.
נקווה שהשנה הגשמים חא יגרמו לאסונות בדרום.איפה את? באילת? באשקלון? באשדוד? בפורום מזג אוויר לא הפסיקו ל"גדף" את המערכת הנוכחית מפני שממנה לא הגיע כמעט גשם לאשקלון ולדרום.
גשם גשם ועוד גשםאיך אצלכם אחרי הגשם?
הייתה לנו הפסקת חשמל של כמה שעות.איך אצלכם אחרי הגשם?
איך אצלכם אחרי הגשם?
השבת לקחתי את בעלי לטייל קצת ברחבי המולדת...איך אצלכם אחרי הגשם?
אני מניח שבגבעתיים ירדו גשמי ברכה, או מערכת הניקוז העירונית המחודשת [ לפני 5 שנים ] עובדת כמו שצריך, מנוקה ומנקה כמו שצריך, כך שאין אצלנו הצפות יותר. אני גר ברחוב ששנים עם כל גשם היה מוצף בחלק הנמוך שבו.איך אצלכם אחרי הגשם?
שאפו לעיריית גבעתיים.אני מניח שבגבעתיים ירדו גשמי ברכה, או מערכת הניקוז העירונית המחודשת [ לפני 5 שנים ] עובדת כמו שצריך, מנוקה ומנקה כמו שצריך, כך שאין אצלנו הצפות יותר. אני גר ברחוב ששנים עם כל גשם היה מוצף בחלק הנמוך שבו.
לדעתי עדיף להשקות את הגינה, מאשר שהגינה תטבעבאר שבע - לא ירד גשם, לא היה מבול ונאלצנו להשקות את הגינה.
עוד לא הגענו למצב שהגינה טבעה (לצערי כמובן).לדעתי עדיף להשקות את הגינה, מאשר שהגינה תטבע
צערך?! היית רוצה שגינך תינזק מגשם.עוד לא הגענו למצב שהגינה טבעה (לצערי כמובן).
לא הייתי רוצה שהגינה תינזק כמובן. מצד שני אינני מודעת להצפות כפי שאת או לא מעט אנשים אחרים חוו.ל
צערך?! היית רוצה שגינך תינזק מגשם.
כנראה שלא ראית נזקי גשם, בעירי מי הגשם הגיעו עד גובה של גיפ 4 ×4 מרתפים הוצפו במים, ורכוש רב נהרס.
מאחלת לך שלא תחווי חוויה של הצפות ונזקים לגינה.לא הייתי רוצה שהגינה תינזק כמובן. מצד שני אינני מודעת להצפות כפי שאת או לא מעט אנשים אחרים חוו.
תודה! מזכיר לי את חג סוכות בשנת 1997. ירד ברד בגודל ענק, אז היו נזקים חמורים לתריסים, למכוניות (היינו צריכים להחליף את הגג). זה היה באמת משהו שאי אפשר לשכוח.מאחלת לך שלא תחווי חוויה של הצפות ונזקים לגינה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.