יום חדש

butty

New member
יום חדש

בוקר טוב לכל הישנונים ! יש הנשארים ערים כל הלילה ויש המשכימים קום.. יום חדש , לקראת סופ``ש ארוך ארוך... היש מאזינים ????

Blade at Work

New member
יום חדש יום שרוף

אחחחח... אין כמו יום חדש... במיוחד שאני מתעורר בבוקר ואומר לעצמי: ``איזה כייף לי....היום אני מתחיל לעבוד בשמונה בבוקר.. חוזר הביתה בעשר בלילה``.... אין כמו יום עבודה+לימודים בשביל להתחיל את הסופשבוע שלי......

butty

New member
אופטימייות

ובכן, מפיך זה לא נשמע כ``כ מעודד , אך ברגע שיש למה לחכות גם יום עבודה ארוך + יום לימודים עמוס יכול להיות יותר קליל.. מה גם שיש כמה נקודות במהלך היום .... שהן פחות מעיקות. אגב, את מהלך יום חמישי איני מכלילה בקגיטוריית הסופ``ש.. מיום חמישי בערב עד שלישי בבוקר - חופש !!!

@poet admin

New member
יוווו הילדון שלי מתחיל ללמוד ולעבוד

אח , כמה גידלתי אותו רק כדי שיעבוד וילמד יווו בלייד בני אני אוהב אותך אח ילד שלי ילד

@poet admin

New member
בלייד אל תגיד לי שניגמר בנינו , )-:

חבל אתה צעיר יש לך פנים יפות.... חבל... אשכרה חבל.... בנינו לא ניגמר כלום חבל עלייך בלייד .... שבטעות מישהו לא ידרוס אותך... שבטעות לא יזרקו עליך חומצה חבל בלייד... בוא הבייתה !!

Blade at Work

New member
למה מה קרה? (בתוספת תנועת יד מאיימת)

צ`מע..... לפי דעתי.. מה שאמרת עכשיו נשמע לי יותר כמו איום.... ואתה יודע מה השם שלי.... האמיתי... ומה השם משפחה שלי... האמיתי... ועכשיו תחשוב טוב טוב.... אם אתה רוצה להתעסק איתי....

למעלה