יום חדש........

ע ו מ ר 4

New member
יום חדש........

שבוע חדש... חורף בחוץ...ואולי עדין לא הגיע למרכז ......לילה טוב וכמו בכל לילה שומרת מכאן..שתנעם לכם שנתכם.

נֵנָה

New member
יום נעים לכולם ../images/Emo140.gif אתחיל מהסוף

ואעבור אט אט להתחלה. מה לעשות? איני מסוגלת להספיק ולקרוא את כל ההודעות וגם להגיב... עד עכשיו קראתי רק את הודעות יום האתמול...
לאפי ציון לךשבח על החרוזים המנעימים לנו את הלילה וגם את היום
ולעומר
על תמונת חלומות הפז היפיפיה, שהועברה אחר כבוד אל ספריית התמונות נבחרות שלי

p a l o m a

New member
באמת ננה, זה לא בסדר! כל ../images/Emo6.gif

הזמן ציפיתי לשמוע את תגובותייך... ואת יוק!
נו, אם כן מצפה לך עכשיו הרבה עבודה..............תהני..

נֵנָה

New member
פלומוש חמודה, הרי הודעתי מראש עוד

שלשום שבשבת אנחנו נימצא כל היום אצל בתי שהזמינה אליה גם את הבן ומשפחתו לארוחת גורמה על האש. את העוגה אני סיפקתי כמובן, משהו דליקטס... מה אומר לכם? צריך לדעת איפה לקנות. לא התעצלנו ונסענו עד הרצליה פיוח לקונדיטורית בן-אמי המפורסמת וקנינו עוגה מעולה שנטרפה ברגע אחרי הארוחה... יומיים לפני כן ביקרו בתי וחתני ב"טיב-טעם" ושם בהתקף של אמוק כיסכו כמעט את כלהדוכנים והביאו מבחר בשרים משובחים, ממש תענוג לעין ולחיך... רווירה שמחה ועליזה, מזג אוויר מעולה, דשא ירוק ורענן... ובכלל היה שמייח
. הנכדים השתוללו על הדשא בחדוה בתוספת תגבורת של שתי בנות חמודות של חברים הכי טובים של בתי שהוזמנו גם הם לחפלה... מחזה משובב נפש. תמונות נוספות תהיינה בהמשך, לאחר שאקטין כמה ואביא לכאן... נו תגידו, מה עוד צריך הבן אדם בכדי להינות...? שנזכה כולנו להינות תמיד מכל צאצאינו החמודים, בבריאות, בשמחה והרבה אהבה ונחת

נֵנָה

New member
עוד מעט מגיעים אלינו הבן והנכדים

לצהריים ולאחר מכן אנחנו לוקחים אותם לשדה התעופה, עם כל הכבודה... בערב יש לי חזרה, כך שאחזור מאוחר מאד בסביבות 11:30 ... מקווה שאצליח להסתנן אליכם בין לבין... לפחות כדי לקרוא את כל ההודעות המעניינות שמעשירות ומאשירות את נפשי

p a l o m a

New member
ננה, את הרי יודעת שגם לי תאומים

(נכדים, נכדים...) בני 3.5 בלונדינים זהים מתולתלים.. אחד חלב והשני דבש.. זה כזה כיף אתם...ככה שאני יודעת בדיוק על מה את מדברתתת...|חמס

נֵנָה

New member
חלב ודבש??? האם אלה שמותיהם?

או שאינם ממש זהים? שלנו בכלל לא זהים. חוץ מצבע השיער, אין ביניהם שום דמיון. כל אחד מראה אחר ועולם אחר, ממש מזרח ומערב, ביופי ובאופי

p a l o m a

New member
חלב ודבש -קוראת להם "סבתתם"../images/Emo6.gif

בין צביטה ונישוק ...הם זהים במראה אבל שונים לגמרי באופי.. אפשר לעשות עבודת מחקר בנושא...

מנורה

New member
ננה נכדים מקסימים האור ברגעים

הקשים ובשמחים שיהיה לכם המון נחת

ע ו מ ר 4

New member
ננה....

נכדים חמודים.......דבש וחלב
מצא לי חן... לבן הבכור שלי קוראת ילד צהוב כי הוא כזה... והבנים כאן קוראים לאחותם...אחות בצבע מוקה..

אנפה2

New member
ננה, מלח מים , מלח, מים,

חמסה, חמסה, חמסה, איזה חמודים הנכדים שלך.

ora11

New member
ננה איזה מתוקים הנכדים../images/Emo57.gif

היתה לכם שבת נהדרת תהנו מהיופי של המשפחה. ביום חמישי יערה ובעלה נוסעים לאילת לסוף שבוע והמתוקים יהיו אצל סבתא אורה וסבא יעיש מקווה שיהיה להם כיף באילת ולנו בטוח יהיה כיף עם המתוקים. ננה איך את מקטינה תמונה? הסבירי לי לאט ומקווה להבין מהר תודה .

למעלה