יום חיילות-יכול להיות שזה רק לבנים?

יום חיילות-יכול להיות שזה רק לבנים?

המורה שלי הודיעה שלבנים בבית ספרנו יש יום חיילות ביום ראשון. בהתחלה זה היה מובן מאליו שהבנות לא יוצאות כי אנחנו ב"ס דתי וכולן עושות שירות לאומי.בפועל מכל הכיתה רק 1-2 בנות עושות שירות לאומי. דיברנו עם המחנכת (הידועה כזונה מהסוג הכלבי) שלנו, שאמרה שתדבר עם המנהלת. מהמנהלת היא חזרה עם הבשורה ש"ביום ראשון זה יום חיילות לבנים בלבד. אנחנו נברר מתי יהיה יום חיילות לבנות ונודיע להם" הגיוני שיקרה דבר כזה? מה בדיוק עושים ביום חיילות (=האם שווה להלחם על הזכות להיות באחד כזה)?

מה בדיוק הלך שם?

ושוב- האם קיימת הפרדה בין יום חיילות לבנים לבין יום חיילות לבנות? או שהמקיף ה#@% שלי שוב עובד עלינו (דוגמא: לגדנע אף אחד מהכיתה שלי לא יצא כי המחנכת לא הודיעה שיש גדנע. כשאנשים באו בבוקר וראו חברים מכיתות אחרות יוצאים הם הלכו לצעוק על המחנכת. מה הכלבה עונה להם?! הנחתי שאתם לא רוצים לנסוע כי הרי לימודים זה יותר חשוב (יעני אנחנו כיתה מדעית וזה אז חננות לא צריכות לנסוע לגנדע). והבנות לא נסעו בכלל כי הב"ס לא מוציא בנות לגדנע. ב"ס מניח אוטומטית שאם הוא דתי אז כולן עושות שירות לאומי. $#@%.) הערה: אם לא שום דבר נגד דתיים, או נגד בתי ספר דתיים.בעיקר יש בעד. אני בבית ספר דתי (לא דתייה) כמו שהבנתם ואני נשארת כי בסדר לי. יש לי בעיה עם מחנכות זונות שהן בטוחות שהן הכי מותק בעולם.

Boogie B

New member
לא!

אני בת ואני הייתי אתמול ביום חילות! זה באמת די נחמד, ולדעתי אצלכם שלחו רק את הבנים בגלל שהיא הניחה שאתן לא מתגייסות. חוץ מזה, יש חלק שהפרידו בין בנים לבנות-בשיחה בה הסבירו על קצין המיון, וכשהיינו בביתנים קרביים (במהלך היום עוברים מביתן לביתן-כל אחד זה של חיל אחר), הרבה פעמים אמרו לנו שמה שהולכים לומר תקף רק לבנים, אבל בכל זאת גם הבנות הלכו-לא השאירו אותנו בבית! אם את רוצה להתגייס תבקשו שיקחו גם את הבנות! אל תוותרו על זה, ואם יש לך שאלות על מה היה ביום הזה אני אשמח לענות כל עוד אני עדיין זוכרת הכל...

|קללות עסיסיות ברוסית| ../images/Emo46.gif

היא לא הניחה.היא סתם
!! היא יודעת בדיוק שרוב הבנות עושות צבא. וגם אמרנו לה "אנחנו עושות צבא. רוצות לצאת ליום חיילות". בתשובה היא אמרה שנצא לחוד בפעם אחרת. עד כמה זה נשמע לכם כמו מריחה ובולשיט??

Boogie B

New member
היא באמת נשמעת כלבתית במיוחד...

חבל לי עלייך מסכנה... בכל מקרה, אם את רוצה לדעת על היום חילות, אז עברנו שם מביתן לביתן, שמענו הרצאות מחיילים וראינו סרטים, ובסוף גם אכלנו בזמן שהבנים היו אצל הקצין מיון-אחרי זה התחלפנו והוא הסביר לנו הרבה על הקב"א, על המנילה, מיונים וענה לנו על כל השאלות המפגרות ששאלנו אותו בסבלנות מפתיעה במיוחד... מה שמעצבן זה שלא הספקנו הכל, חתכו לנו סרטים באמצע ובהתחלה אפילו לא היינו אמורים ללכת לחיל האוויר!!! כמובן ששיכנעתי את המדריך שלנו לדחוף אותנו לשם בכוח...

שנייה0 אז זה סתם נחמד ומעלה מוטיבצי

מוטיבציה או שזה מועיל? ז"א זה מן יום כיף מהול בצה"ל או שזה יום מלא מידע מועיל וטופסי הרשמה לחיילות? סליחה שאני ככה מציקה וזה... וכן, היא אכן אישה כלבית במיוחד. אני מקווה שאחרי יב' נעשה לה טוב באיזהשהיא צורה..בנתיים חשבתי על לדחוף לה טמפונים במיכל דלק. גם קצת הורס אוטו, וגם פרדיחות במוסך

Boogie B

New member
זה מועיל...

במידה מסויימת. יש הרבה אנשים שקיבלו כיוון ביום הזה, אבל זה רק כאלו שלא ידעו מה הם רוצים. אלו שכן ידעו מה הם רוצים רק רוצים את זה יותר עכשיו. בסך הכל היום היה כיפי וכזה שסיפק הרבה מידע. אני לדוגמא שמעתי הרצאה על חיל האוויר מפקמ"צ, שעובד גם עם פקחי טיסה-מה שאני רוצה להיות-ומכיר את התהליך. שאלתי אותו על התפקיד והוא הסביר לי די הרבה... ובקשר לטמפון-פשוט גדול! לכו על זה!

יכול להיות שלדתיים זה כן רק בנים?

ורק בנות לחוד? מישהו פה מב"ס דתי מעורב (בנים ובנות ביחד, לרוב בכיתות ניפרדות) היה ביום חיילות? חחח מה הסיכויים אבל.. מישהו?

Boogie B

New member
אולי...

תדברו עם המורה-או שבעצם עזבי את המורה הדפוקה שלכם ותדברי ישר עם המנהל או היועצת, או המד"נית (מדריכת נוער מהצבא), אם יש לכם אחת כזו, ותבקשו שיקחו אותכן. תעשו רעש, ואם זה ממש חשוב לכן תערבו הורים... ככה משיגים כל מה שרוצים.

למעלה