יום חם

EASYCUM

New member
יום חם

שמעתם פעם בעטיו של יום חם את זיזום חוטי החשמל או קולות של קוצים יבשים מתבקעים בלהט השמש הקופחת. ובכן זה סימפוניה לעומת השקט בפורום הקריות. צאו מהמחילות : !!! SHOW YOURSELF PEOPLE E.C.

ציפי א.

New member
מסכימה איתך, אני נשבעת לך שאני

לא יושבת במחילה כלשהיא - לתומי סברתי שאנשי הקריות רצו במה לנהל דיונים ו.....?? אני מצטרפת לקריאתך
ציפי

מסתבר שיש צורך במישהו שיוביל

את הבמה. הצצתי בפורום הזה מספר פעמים, והרושם שנוצר אצלי, שהבעיתיות מגיעה ממקום של טווח גילים רחב. החל ב-15 וכלה ב... יש צורך להביא תכנים שיוכלו לעניין את טווח הגילאים הנרחב הזה. הודעות בסגנון - "היי, אני ממוצקין", או תמונות מרחבי הקריות, לא מהוות במה לדיונים, ולא מגרות לי את הבלוטות של המקלדת. גם אני חושבת שיש מקום לפורום בנושא קריות וחבל שלא מקדמים אותו. בוקר טוב לכם.

ציפי א.

New member
אני מוכנה לקבל הצעות, אפשר כאן

אפשר בתיבת המסרים - אולי עדיף פה כך אולי יתפתח דיון. אורניהו ניסה לפתוח דיונים ולא כ"כ הלך. בוא נשמע מה יש לך להציע אני מוכנה לפעות בכל דרך למען הצלחת הפורום. ציפי

אטא6טט

New member
אתה צודק !! לי יש רעיון ......

אפשר בשביל הילדים בני ה15 ומעלה לעשות דיונים על בתי ספר בקריות לא ?? ובשביל היותר מבוגרים אפשר בנושא פוליטיקה בקריות או זיהום אוויר בקריות או משהו דומה לא ?

EASYCUM

New member
טעות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כאן רצוי לכייף ! הווה אומר להכניס תוכן לחיים, אבל לא פוליטיקה וכו'. אפילו לא "זוגיות" פשוט דברים שעושים כייף לאדם. אני מודה שהשנים [בן 45] יבשו לי את המוח. אבל לדוגמא עדיין למשל : "מטריקס" אני מת לדעת מה רואים אחרים ביצירה הזו [במיוחד מ. 1] יש לזה מסר כזה עצום של : !!! WAKE UP MAN זרקתי קלף התחלה, יש שחקנים אחרים ? E.C. מתפלסף

אטא6טט

New member
אולי ....... בקשר למטריקס האמת

לא ראיתי !!!! אולי אני יראה ..... ביום שישי אולי .......

שיט !

איך חשבתי בתמימותי שזוגיות זה לפעמים גם כייף... וגם תוכן בחיים... שיט איך שאני טועה כל הזמן... לא ראיתי את מטריקס, ספר מה כל כך מצא לך חן בסרט. אולי נוכל לדסקס את הסרט גם מבלי שראינו.

EASYCUM

New member
../images/Emo141.gifהיי לו.ב.

אני מאחל לך זוגיות ניפלאה. ותאמיני לי כשיש לך את זה אין צורך במילים. לגבי המסר שלי, אזי החמצת את הפואנטה. המטריקס זה רק דוגמא לנושא לדיון. [מי שאוהב "פילוסופיה" מיזרחית רואה במטריקס את "ההבנה" המערבית לנושא זה.] יום נהדר שיהיה לך. E.C. WAS HERE

רותם ™

New member
מה דעתך על מצב החסה בשטחים?

דך אגב שווה ללכת לראות את matrix reloaded רק בגלל האפקטים. גם בשני העלילה יותר חלשה

EASYCUM

New member
היי רותם

אני יודע שהאפקטים טובים. אבל מה שמצא חן בעני הוא שהרעיון מאחורי הסרט הוא "הסבר מערבי" לפילוסופיה מיזרחית. אנו ממש באותו מצב של מוח נשלט. אם הבנת את הנקודה. ביי.

EASYCUM

New member
הייייי

הכל תלוי בכח ההתמדה ורעיונות שופעים..........הלואי והיו לי כמה כאלה.. SAVE THE [QUEEN] QRAYOT !!! E.C.

ציפי א.

New member
טוב אז אולי על היתושים והמדוזות ?

ועל הקיץ שהביא עמו מכת יתושים ??? מה קרה השנה למה לא ריססו מישהו יודע ??? העקוצה - ציפי

EASYCUM

New member
אוי ייייייייייי

טוב שיהיה. שימי לב שאין איזה מקור מים עומדים בסביבה. דשא מושך אותם. רשתות על החלונות - חובה. והיתנזרי ממתוק.......... אוי השיעמוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מדברים על יתושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וחדרי המוח מתיבשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בקיצור, שאת באה לערער על סידרי עולם, כגון למה, ואני חוזר לממממממממה צריך יתושים, מוכרים לנו את הסיפור על דויד והעכביש............. ככה שנים היתי מוקסם מהחוכמה הזו. עד שלכל הרוחות נתגלתה לי האמת : עכביש אורג קורים בשביל לתפוס מזון. חכמנו הפכו את תפקידו ל : "סיוע לנימלטים" לכן !!!!!!!! עכבישים לא תופסים יותר יתושים. הרי לך שורש הבעיה.. אני חושב שאקח קצת מהתרופה שלי עכשיו........ ביי E.C GOES HOME

EASYCUM

New member
וגם..

מה שיותר מצער מכל זה באמת המדוזות. בשבת האחרונה הרגשתי בסיר חמין מרוב "ביצי מדוזות" אני כלכך אוהב ללכת לים להרגיש את עצמי דולפין או פרת ים........ , אבל יוק ! מה הסיפור של המדוזות ? לזה העכבישים לא אחראים ! E.SEA

ציפי א.

New member
יש רשתות ולא עוזר כי יש כמה חריצים

בתריסי המרפסת וכל יתוש בגודל קומביין - נשבעת לך
בעניין המדוזות, לא הולכת לחוף קרית חיים רק לאכזיב לשם הם מתעצלות להגיע, קצת רחוק להם לשחות עד שם ובהזדמנות זו אני גם נהנית ממופע הראווה של הדבורים של חיל הים
ציפי

אטא6טט

New member
תחליפי רשת ../images/Emo3.gif

יש לי רעיון לא בטוח שזה יצליח אבל אולי נעשה תחרות לוגואים ??? עם את רוצה אני יכול לארגן את זה .......

למעלה