יום חמישי, אלנבי 29 ת"א

alpha80

New member
יום חמישי, אלנבי 29 ת"א

כולכם מוזמנים ביום חמישי הקרוב בדאנס באר באלנבי 29 בת"א ל"לילה 80" עם עבדיכם הנאמן.

pimpf

New member
יופי ../images/Emo13.gif

מקווה שאוכל להגיע... בכל אופן, זה די מצחיק שיצא לי לדבר עם אנשים שהיו בהופעה של הפט שופ בויז ברעננה, ואף אחד מהם לא הבין את הקטע על "רענהנהנהנה". כל פעם שהזכרתי את זה וצחקתי, יצא שכאילו דיברתי סינית... נחמד שאתה זוכר!!
חפי
(למרות שזה היה קטע מאוד מאוד בולט ומצחיק...)

alpha80

New member
מה זה מצחיק.....

\למרות שההופעה היתה ע נ ק י ת, מה שזכרתי אחריה בעיקר היה ה"רענה נה נה נהנה " כי זה היה ממש , אבל ממש, מצחיק.

alpha80

New member
גם וגם,

תלוי בקהל שיגיע. זה ערב ראשון ונסיוני משהו.

turrican

New member
יכול להיות שאני אגיע ../images/Emo6.gif

היי אורן תוכל לעשות לי מחיר מיוחד? אני תפרן.. איזה מוסיקה תהיה? רק אייטיז?

turrican

New member
קנית אותי.. אני מגיע ../images/Emo66.gif

אני יעשה מאמצים כבירים להגיע. לא יהיו פיצוצים..אה??

one caress

New member
הפעם זו מסיבה?../images/Emo79.gif

יהיה מקום לרקוד? קשה לי לשמוע מוזיקה יפהפיה ולשבת על הכיסא.

alpha80

New member
מה זה "הפעם"?

מה היה פעם שעברה ואיפה? אם תרצי לרקוד אני אפנה לך מקום, אפילו על הבאר.

one caress

New member
../images/Emo79.gifבניגוד ל"הפנינג" ברביעי

משהו בדומה למסיבות DM שתכליתן לרקוד עד שנופלים מהרגליים. אני בטח אראה מוזר בתור הפריקית היחידה שתקפץ באושר לצלילי:
Fly on the windscreen יהיה נחמד עם עוד כמה חברה יחגגו איתי בשחור (או בכל צבע שיחפצו) אה, ותהיה נוכחות ל-DM ? !!!! MUST HAVE

alpha80

New member
לא חושב.......

זה לא מועדון, לא דיסקוטק.... זה דאנס בר, שותים, שומעים מוסיקה, רוקדים יהיה דפשמוד, ודאי, אחרת אין טעם שאהיה שם.

alpha80

New member
../images/Emo35.gif

"משהו בדומה למסיבות DM שתכליתן לרקוד עד שנופלים מהרגליים" - זה טוב או רע? לא הבנתי אם זה טוב או לא. ואיזה הפנינג לא היה טוב? סתם סקרנות, שאבין למה התכוונה המשוררת....

one caress

New member
The dancing feet&The grabbing hands

זה---> א ח ל ה !!!!! במסיבה האחרונה בתכלת הייתי עד השיר האחרון; ONE CARESS(הי, זו אני!
)שהתנגן בשלמות קוסמית לרקע הזריחה... ה-"הפנינג" שעליו דיברתי הוא בעצם הארוע שיתקיים ביום רביעי בבאר בלולה שטעיתי בהתחלה לראות אותו כמסיבת 80&DM לכל דבר, אני חס וחלילה לא מאוכזבת אבל יהיה עלי לציין שיהיה זה קשה לשמוע את- Shake the Disease מבלי שהידיים שלי יתחילו להתעופף לכל עבר... יש פיתרון? מאת המתופפת באוויר.

alpha80

New member
ודאי......

ואני אפילו ראיתי אותך, ואת ראית אותי.... רק ש.... את לא מקשרת... אבל... לא נורא..... לא הפסד גדול...

למעלה