יום חמישי-בוקר טוב

liorhikri1991

New member
יום חמישי-בוקר טוב../images/Emo42.gif

(אתם לא מבינים,לא הצלחתי להירדם אתמול בלילה,לקח לי שעה להירדם בגלל הגשם והרעמים האלה,אני נרדם ופתאום שוב רעמים,זה העיר אותי כל פעם מחדש). מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: איך הגשם והמזג האויר לטעמכם?שימשיך ככה או שיהיה יותר קיצי?

כן באמת היה מפחיד.. =\

רציתי לשבת עם ידיד שלי למטה.. אמנם במקום סגור אבל עדיין הפחידו אותי הרעמים והברקים... היום כרגיל.. צבא.. לדעתי יהיה פחות או יותר אותו דבר.. =\

היה גשם חזק כזה ב-4 בבוקר, ואמא התעוררה

היא חשבה שאני רואה טלוויזיה וכאלה.
אבל אני ישנתי, לא יודעת מה איתכם נרדמתי ב1, התעוררתי ב7 וחצי
אז, מה אני עושה היום.. עוד מעט יוצאת לחברה, משם לחברה אחרת משם לגבות |גבות| [זה לא כמו במסן?
] ואז לקניון/תחנה מרכזית, עד 5 ככה. ואז לחברה שוב, משם לבית מקלחת ויוצאת שוב לחברה-יום הולדת. חוזרת בשישי בבוקר
ואז הולכת לישוןשוןשון, אוכלת ויוצאת
ממ מזג אוויר, אני אוהבת אותו
שימשיך ככה, רק עם קצת פחות ברקים ורעמים, כי אני מפחדת! שיהיה הרבה הרבה גשם, ופחות קר. וחיבוקים מאנשים
יום-נעים לכולם, וסופשבוע רגוע [מגלגל"צ..]

חיפשתי מישהו עם גבות, והופתעתי לגלות שאין כאן

גבות! אין גבות לסמיילים של תפוז! מה זה? אבל נגיד ש, יש לי ככה-
..כמו הפס השחור שיש לו למעלה ><

את ממש פעילה!

גם אני רוצה קניון! ויומולדת! וחברה! והמזג אוויר הזה מביא לי רק נחת..

שלום!:)

יום נחמד, כיף כזה. לא עוש שומדבר מיוחד, למרות שאני רק דוחה את הקץ.. יש לי שיעור הערב מתמטיקה ואני חייבת ללמוד אליו. והמזג אוויר הזה הוא כיפי
חבל שנעלמו הברקים והרעמים החזקים..

אוי היה כייףףףף

הייתי עם אהובי, ישבנו באוטו ושמענו שירים והתנשקנו.. ועם כל הרעמים והברקים ונירדמנו כפיות וקמנו ב 5 בבוקר אוי היה חלוםם :)

JumpInTheFire

New member
ערב טוב :)

מה עשיתם/מה תעשו היום? למדתי מ8 עד 12, חזרתי הביתה, הכנתי שיעורים, הייתי במחשב קצת ואז ישנתי צהריים
.. הרבה זמן לא ישנתי צהריים. קמתי לא מזמן, התקלחתי ואני גם הולכת למרוט גבות עוד מעט
שאלת היום: איך הגשם והמזג האויר לטעמכם?שימשיך ככה או שיהיה יותר קיצי? אני אוהבת חורף, אבל כשיש חופש או כשמתכננים דברים הוא לא ממש במקום.

tamaguchi girl

New member
[:

מה עשיתם/מה תעשו היום? האמת שלא הרבה..קמתי, עבדתי שעה ומשהו, והייתי במסע חיפושים אחרי מגפיים לחורף, מה שלא הצליח :( ובעיקרון- כלום
שאלת היום: איך הגשם והמזג האויר לטעמכם?שימשיך ככה או שיהיה יותר קיצי? אין לי בעיה עם הגשם, כל עוד אני בבית
סתם, אבל כבר קר מדי לדעתי..><

למעלה