יום חמישי ברחבת קניון רחובות הפגנת

danshk

New member
יום חמישי ברחבת קניון רחובות הפגנת

הזדהות. אני מנסה בימים אלה לארגן הפגנת הזדהות עם תלמידי ראשון ברחבת הכניסה הראשית של קניון רחובות (מעגל מחאה שנעלה בו את הטיעונים שלנו נגד הרעיון). אסור שהתופעה תתפשט לערים אחרות, המסדרים האלה מתאימים למשטרים פשיסטים חשוכים ולא לבתי ספר במדינות דמוקרטיות. כרגע יש היענות נמוכה וחוסר התענינות של התלמידים שיצרתי איתם קשר - שאננות. אבל נראה איך העניין יתקדם. אשמח אם גם חברה מראשון יוכלו להגיע. צרו איתי קשר בicq אם תהיו מעוניינים להגיע ולקבל עוד פרטים. 199660077. המחאה מאורגנת ליום חמישי - השעה עדיין לא קבועה. נסו להפיץ את ההודעה הזאת.

חןשסק

New member
גם אני שאלתי בהודעה שלי חחח

לא מקום סביר במיוחד להפגנה. אני הייתי נכנסת למזגן ושיזד** העולם!
חחחח סתם

danshk

New member
עיקר הכוונה במעגל מחאה היא

לעורר דעת קהל, להראות שהתלמידים בראשון לא לבד והמאבק הוא כלל ארצי. (אחרי הכל אם המהלך של ראש העיר יצליח זה יהיה דבר תקדימי שיתפשט לשאר חלקי הארץ וחייבים לעורר פעולה כלל ארצית למנוע זאת). הכניסה הראשית של קניון רחובות היא רחבה די גדולה הומה אדם (דרך אגב, בקניון רחובות ממוקמת עיריית רחובות כך שזה לא עד כדי כך תלוש מהמציאות). מטרת המעגל ברחובות היא בעיקר הבהרת עמדות, לעורר דעת קהל והזדהות עם תלמידי ראשון.

חןשסק

New member
אז תעשו את זה בראשון

במקום שזה קורה... לא ברחובות... ישר כוח על הרעיון

Guy Schlesnar

New member
העירייה בתוך הקניון? נשמע מוזר

ובכל מקרה,גם אם הסיבה היא נכונה,בכל זאת,אתה חייב להודות שכשהפגנה נגד משהו שקורה בבית ספר,נערכת מול קניון,זה נראה כאילו אתם מחפשים מקום לעשות בו קניות אחרי ההפגנה.

danshk

New member
תתפלא.

בכל מקרה, אני חושב שהפגנה שהמטרה שלה היא לעצב דעת קהל צריכה להיות במרכז שבו יש כמה שיותר אנשים.

Guy Schlesnar

New member
בדיוק

בגלל זה להפגין מול קניון לא יעצב את דעת הקהל בצורה שאתה רוצה. לא חסרים מקומות עם קהל גדול,ולא כולם הם קניונים.

danshk

New member
זאת הצעה שנשמעת לא רע בכלל

אבל, אני חושב שהיא לא פרקטית עדיין, הראשלצים עדיין לא עשו כלום בראשון השאננות שלהם נוראית. להגיע עד משרד החינוך?

Guy Schlesnar

New member
שראשל"צים יפגינו מול קניון רחובות?

וגם אם נגיד עיריית רחובות נמצאת בקניון,מה אתה רוצה שהם יעשו? ההחלטה היא לא של ראש עיריית רחובות,אלא של לבנת את תירוש בע"מ

yuda9090

New member
אחי נראה לי שלא הבנת אותו

הוא כבר הסביר שהמטרה העיקרית להפגנה היא דעת קהל והזכיר את עניין העירייה כבדרך אגב, כמשהו שהוא נזכר בו באותו רגע. אני מתגורר גם ברחובות ובאמת הרחבה שהוא הזכיר היא בין המקומות ההומים ביותר ברחובות.

Guy Schlesnar

New member
נו אז מה?

לך לשוק מחנה יהודה,יש שם יותר אנשים. אפשר גם להפגין על אי תנועה בכביש איילון,גם שם עוברים הרבה אנשים. אלו פשוט לא מקומות טובים להפגין בהם,במיוחד כשההפגנה היא מול קניון,זה נראה כמו בדיחה עצובה של כמה ילדים שחושבים שיש להם אידיאלים ושהם נלחמים למען מטרה כלשהיא,אבל רוצים אחרי הקרב ללכת לשתות ברד במקום ממוזג.

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif צריך להפגין מול מקום שיש בו

נציגות של משרד החינוך. זה כמו שאני ארצה להפגין נגד המיסים ואני אעשה את זה מול קניון רוטשילד... מה זה ישנה? זה אמנם מקום הומה, אבל זה לא ישנה הרבה. צריך מישהו שקשור בנושא שזה יפריע לו. את מי זה יעניין שזה מול הקניון? את המוכרים בחנויות? צריך לעשות את זה מול בניין העריה בראשון או מול בניין מרכזי שיש בו נציג של משרד החינוך...

חןשסק

New member
אני מסכימה שזה די מטומטם,

ומסכנים התלמידים בימי החורף. אני לא חושבת שזה יחזיק עוד הרבה זמן, ואולי אפילו גם לא "יתפשט" לבתי ספר אחרים... אבל אם כבר מפגינים, תפגינו מול בניין העיריה או מול מקום שיש בו נציגות של משרד החינוך. לדעתי, קניון רחובות הוא לא בדיוק מקום מתאים להפגין מולו...
חוצמזה, יש יותר מדיי פיתויים לעזוב את ההפגנה ולהיכנס לקניון למזגן
מזל שאני מתגייסת. בהצלחה בכל זאת

danshk

New member
ההפגנה נדחתה

ההפגנה נדחתה לטובת ארגון הפגנה בראשון. פרטים בהמשך.

למעלה