יום חמישי הגדול בפתח! רק עוד שבוע

ZiV GiLbOa

New member
יום חמישי הגדול בפתח! רק עוד שבוע

המאנצ'יז מתכונן ליום חמישי הגדול, בו יפתח את הקיץ רשמית!
מתי? יום חמישי הבא, 3.7.2008 בשעה 21:00 מה בתוכנית? ערב בדואי ענק הכולל אוהל שאנטי בניחוח אותנטי היישר ממרוקו הרחוקה פיתות עם לבנה חם מהטאבון הופעה חייה של strikeout המארחת את להקת ארלקינו עם כוכב הסדרה "דני הולייוד", ארתור פרי וכמובן אוכל ושתייה למכירה במקום! איפה? במאנצ'יז, מול הבריכה, קומה 2- במתנ"ס למי? ל-כ-ו-ל-ם! הקיץ לא נפתח לפני יום חמישי!

ZiV GiLbOa

New member
אז ככה,

אני מהמפעילים של המאנצ'יז. אנחנו קבוצה של 11 בני נוער שמפעילים את בית הקפה לנוער כחלק מפעילות של קורס מנהיגות. החל מהשבוע הקרוב המאנצ'יז יפתח בימי חמישי בלבד אך עם אירועים מעניינים ומהנים. את מוזמנת ואני אשמח לראותך עם בנותייך ביום חמישי הקרוב, יהיה כיף!

ולמי שלא מכיר

אתה יכול בבקשה לתת פרטים על המקום? מה זה בדיוק? איפה זה נמצא? וכו...

ZiV GiLbOa

New member
בטח, בבקשה:

המאנצ'יז נמצא מול הבריכה, בקומה 2- במתנ"ס. זהו בית קפה המיועד בעיקר לבני הנוער אך כמובן שכולם מוזמנים אליו. הקיץ הולך להיות שונה במאנצ'יז. כחלק מפעילויות המתנ"ס, גם המאנצ'יז נכנס למתכונת קיץ והוא יארח בכל יום חמישי אירוע אחר הפונה למעוניינים להגיע. יהיה ערב אסטרולוגיה וערב אימה וערב קריוקי ובקרוב תקבלו מידע נוסף לגבי כל אירוע ואירוע. כמו כן תקבלו בקרוב בדואר את "פלאייר הקיץ" המהמם שלנו! האירוע ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע הפתיחה ויש בפורום הודעה עליו. אני אשמח לראות את כולכם, יהיה ממש כיף!

למעלה