יום חמישי הזה בחולון....

TBoneT

New member
יום חמישי הזה בחולון....

יש הופעה יום חמישי הזה בוויסגל ! ולי יש כרטיס זוגי !!!

רחובות?!?!?!

יש הופעה ברחובות?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אמ כנ תודיעו לי דחופפפ... אני חייבת לדעת...

E l i a n

New member
היי לך ../images/Emo24.gif

יש הופעה של היהודים ברחובות,במסגרת "מסיבת מתגייסים". ההופעה היא סגורה.רק מתגייסים ובעלי הזמנות יוכלו להיכנס.. נ.ב 1. את מרחובות? 2. אם כן,האם את מוזמנת למסיבת ההשקה?<---חשוב!!! תודה ו-
אליאן.

אני מחור ליד אשדוד...

15 דקות מרחובות...למה? וכנ אני מוזמנת למסיבת השקה...

E l i a n

New member
סבבה..!

אני מקיבוץ על יד רחובות.. מה דעתך ש..אולי..ניסע ביחד? שנגיע שתינו לרחובות,או..אם יותר נוח לך להגיע לקיבוץ שלי..בטח יהיה יותר קל לי.. אם את מסכימה,תאשרי כאן,ואני אשאיר לך מסר אישי. אוקיי?אוקיי. מחכה לתגובה ממך. אליאן.

TBoneT

New member
וואלה אופס טעות שלי

על ההזמנה כתוב רחובות נכון

‡NoK

New member
לאאאאאאאאאא... ../images/Emo7.gif

התאכזבתי עמוקות..
למרות שכנראה יהודימ יופיעו בקרוב גם בחולון..
אגב..רוני..אין לך מושג איך הדבקת אותי עם החרמ אותיות סופיות..אני מנסה להתגבר על זה.. אבל כמו שאת רואה לא ממש מצליח לי..

איזה רוני?

החיפושית\קותג´ או רוני הסטלנית? ו... אותיות סופיות=מוות
אגב...בחולונ סתומרת בשברולט

v105

New member
answer me!!!!!!

באיז שעה ההופעה? כמה עולה? משארו כרטיסים! מהר מהר!

E l i a n

New member
טוב...הפרטים כבר נרשמו שוב ושוב..

ההופעה היא ב-21:00,וההזמנות חולקו בדואר למתגייסים החדשים מרחובות. אתה מבין? בדואר. אם לא קיבלת הזמנה,יכול להיות ש..אני לא יודעת.. אבל ברצינות,מה דעתך לבדוק גם באתר הרשמי? כתבו את הפרטים שם לפחות 3 פעמים..
אליאן.

‡NoK

New member
את, נראה לי ../images/Emo3.gif

הממ..אז זהו שאני לא בטוחה..אם ההופעה תהיה מטעם העירייה..(ואז זה רק בגדר סימן שאלה), אז זה יהיה באיזה פארק..לא יודעת. אם בשברולט..יה זה יהיה מגניב
ואז זה יהיה גם בטוח.. שיהיו חדשות אני מבטיחה להודיע דבר ראשון כאן.. בכל אופן..שבוע הבא יש שוטי הנבואה אם אני לא טועה..סתם ידע כללי..

אהה דודה...

בשברולט בבהחלת זה יהיה מצוייייייינ!!!...:) יכול ליהיות שאני יראה שמ את לילכ....
קואק קואק... היא לא בפורמ שלנו היא רק בודקת הודעות... אז לילכ אמ את רואה את זה..מה את אומרת את תהיה שמ? אגב נוקי...יש לכ כינוי חמוד!... והחתימה שלכ מוכרת לי... ו.....את נוסעת הרבה לשברולט?

למעלה