פייייי וואיייי וואיייי....
הוצאתי לשון... כולכם מתבקשים לתפוס מכסה...
אני אתחיל בכחולה היושבת במרומים, שמקריבה יום יום אין ספור קורבנות (אדם?) למעננו פשוטי העם ונשארת סינגלית למרות נהר הפניות אליה... וכל זה למה???? כדי שתוכל להשאר כאן, סינגלית ומאושרת!
בלעדייך אנחנו חצי בן אדם... מורמים מעם יושבים להם זאוס האל היווני (אלי אלי שלא יגמר לעולם...
) והנסיכה הקסומה המהממת
שעדיין מחכה לאביר שיבוא על איזה סוס לבן או מרצדס שחורה וישא אותה על כפיו לעבר השקיעה (as you wish...), שמשרים עלינו אוירה מיסטית קסומה... גן החיות המקומי שאך נפתח למבקרים... יש לנו קיפוד עלק עצבני נטול קוצים, חתולה ללא ציפורניים ושפם אבל עם מיקרופון, יש פרפר אחד מאד נחמד (שב אצלי על כף היד) ואפילו אפרוחית קטנה שבקעה לנו בחממה... יש לנו ג´חנון שמספיק לכולם כל שבת וכידוע... הצבא צועד על קיבתו... מי מברך על המזון?
SENDA שמבשל לנו בסינר בלבד ולאות הערכה בנות הפורום יסתובבו חופשיות מחזיה עד יום חמישי הבא...
דודוש בתפקיד החרוז התורן שמזמן לא נתן מפרי עטו וחבל... השירים שלך מזכירים לי כל פעם מחדש שיש בי אהבה והיא תנצח...
שי רע (
) , ככה מתרגמים אותך לעברית? Og ה-
החדש, שמסתלבט עלינו להנאתו, אני שמחה שאנחנו משעשעים אותך, אם הצלחנו לגרום לך לחייך, עשינו את שלנו... מחלקת הכל מיני - ריפלי, צ´ופצ´יק, רונן, enicegirl, night mistress, וכל החדשים עם השמות הלא מזוהים- אתם הדבק שמחזיק את העיסה הדביקה הזו יחד והופכים את פורום סינגלס קלאב למשהו מיוחד באמת... עבור כולכם, שמעבירים לי את החיים "בלעדיו" בסבבה, אני גאה להדליק משואה זו
...