יום חמישי היה פעם יום ההתחנפויות

יום חמישי היה פעם יום ההתחנפויות

שלנו ומשום מה המסורת נשכחה... לא תקין! אני באופן אישי מוכנה להתחנף כל יום, כל היום, לכל אחד...
אבל אם תרצו (אין זו...) נחזיר את הליקוק ההמוני לסדר יום ה´.

Zeos_30

New member
טוב נו, אני אתחיל...../images/Emo4.gif

וווואאאייי, יום חמישי, אתה כזה סקסי... אתה היום הכי טוב בשבוע! אני אוהב אותך יותר יותר מכל יום אחר בשבוע ובטח יותר מיום ראשון ושלישי! אתה גם נורא גבוה ושרירי כזה, ממש מסוקס להפליא!!! הלוואי והיו עוד ימים כמוך בשבוע! לדעתי צריך אחד כמוך בממשלה!!! זה מספיק טוב "להתחנפות יום חמישי"?
ZEOS

אוקיי... על זה לא חשבתי...../images/Emo6.gif

מה עם איזו התחנפות קטנה לנערת הפרחים התורנית?

למה לזרוק מהמיטה?

אם כבר, אז לזרוק למיטה... לא עדיף? אני בהחלט הייתי מעדיף עכשיו להיות במיטה ולא בעבודה.

0g30

New member
אני מוכן לזרוק אותך מהמיטה ......

את רואה ניסיתי להתאפק , אבל לא הצלחתי .....אני אנסה שוב אבל תשתדלי לא לתת לי כאלו פיתויים , יש דברים שאני פשוט לא יכול לעמוד מולם ..... ושוב סליחה ותודצ.......או דצה......

SENDA

New member
מממ בוקר טוב לנערת הפרחים ../images/Emo42.gif

היית מצויינת בארץ עיר אתמול

SENDA

New member
והתחנפות לכל חברי הפורום...

איזה כיף שיש לנו את הפורום עם הבנות הכי חתיכות
והבנים הכי כלים

פייייי וואיייי וואיייי....

הוצאתי לשון... כולכם מתבקשים לתפוס מכסה...
אני אתחיל בכחולה היושבת במרומים, שמקריבה יום יום אין ספור קורבנות (אדם?) למעננו פשוטי העם ונשארת סינגלית למרות נהר הפניות אליה... וכל זה למה???? כדי שתוכל להשאר כאן, סינגלית ומאושרת!
בלעדייך אנחנו חצי בן אדם... מורמים מעם יושבים להם זאוס האל היווני (אלי אלי שלא יגמר לעולם...
) והנסיכה הקסומה המהממת
שעדיין מחכה לאביר שיבוא על איזה סוס לבן או מרצדס שחורה וישא אותה על כפיו לעבר השקיעה (as you wish...), שמשרים עלינו אוירה מיסטית קסומה... גן החיות המקומי שאך נפתח למבקרים... יש לנו קיפוד עלק עצבני נטול קוצים, חתולה ללא ציפורניים ושפם אבל עם מיקרופון, יש פרפר אחד מאד נחמד (שב אצלי על כף היד) ואפילו אפרוחית קטנה שבקעה לנו בחממה... יש לנו ג´חנון שמספיק לכולם כל שבת וכידוע... הצבא צועד על קיבתו... מי מברך על המזון?
SENDA שמבשל לנו בסינר בלבד ולאות הערכה בנות הפורום יסתובבו חופשיות מחזיה עד יום חמישי הבא...
דודוש בתפקיד החרוז התורן שמזמן לא נתן מפרי עטו וחבל... השירים שלך מזכירים לי כל פעם מחדש שיש בי אהבה והיא תנצח...
שי רע (
) , ככה מתרגמים אותך לעברית? Og ה-
החדש, שמסתלבט עלינו להנאתו, אני שמחה שאנחנו משעשעים אותך, אם הצלחנו לגרום לך לחייך, עשינו את שלנו... מחלקת הכל מיני - ריפלי, צ´ופצ´יק, רונן, enicegirl, night mistress, וכל החדשים עם השמות הלא מזוהים- אתם הדבק שמחזיק את העיסה הדביקה הזו יחד והופכים את פורום סינגלס קלאב למשהו מיוחד באמת... עבור כולכם, שמעבירים לי את החיים "בלעדיו" בסבבה, אני גאה להדליק משואה זו
...

טוב... מן הסתם אם היה לכם מכסה

לא הייתם כאן סירים יקרים שלי... אז תפסו מטריות או צלונים...

dudusch

New member
רגע רגע!!! ../images/Emo6.gif

אם היינו מוצאים מכסה הרי לא היינו פה, וחבל... ואם היית מסתכלת בשרשור שלפני "ארץ עיר" (מה שהתחלתי באות ט´ וסיימתי באות ת´), היית רואה שהתאמצתי להיות חרוזי...

למעלה