יום חמישי יש הופעה של דניאל בקמלוט הרצליה

Crazy Diamond85

New member
יום חמישי יש הופעה של דניאל בקמלוט הרצליה

מישהו מתכוון להגיע?? נשארו עוד כרטיסים??

hodayoyo

New member
לא יודעת לגבי הכרטיסים../images/Emo60.gif

אבל התכנון שלי להגיע התבטל היום אחרי ביקור אצל הרופא

hodayoyo

New member
תגדירי בסדר ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

דלקת ריאות. ככה זה כשבנאדם לא מטפל בעצמו כל השנה...

ofri9

New member
../images/Emo207.gif יש לי שאלה..

דניאל אמן מדהים, הוא מרגש אותי כל פעם מחדש. הייתי בהופעה בביט בחיפה, ישבתי בשורה הראשונה בדיוק לידו, לא הפסקתי לבהות בו כל ההופעה- הוא היה כ"כ מדהים. הוא ממיס, בקול,בשירה,בתנועות גוף. לפני תחילת ההופעה נגשתי לליליאן ושאלתי אותה אם אני אוכל לראות את דניאל, לתת לו משהו ולהגיד לו כמה מילים, היא אמרה שבסוף ההופעה-בכיף. בסוף ההופעה, חיכיתי עד שכולם יסיימו להתנפל עליו, ניגשתי אליו, וסיפרתי לו על הדרך שהוא עבר איתי בשנה וחצי האחרונה (long story) נתתי לו את השיר של מאיר ויזלטיר שכתבתי לו (עם הקדשה מיוחדת) והוא נתן לי חיבוק ונשיקה. החיבוק הכי מחזק שקיבלתי אי פעם. הוא נתן לי כ"כ הרבה כוחות. הוא כתב לי על דף: לעופרי, מקווה תמיד להיות שם בשבילך בטוב,ברע ובמה שביניהם. שלך,דניאל סלומון. זה כ"כ ריגש אותי. אני חייבת לומר לו על זה שוב תודה, ואין לי מספיק כסף כדי ללכת לעוד הופעה ולדבר איתו שוב. מישהו יודע איך אני יכולה להשיג דרך לדבר איתו, לשלוח לו מכתב, או משהו כזה? אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.. =)

hodayoyo

New member
תמיד אפשר לשלוח מייל../images/Emo60.gif

[email protected] או שאת יכולה ליצור קשר עם ליליאן (המספר שלה כתוב בחוברות של הדיסקים) ולשאול אותה, אולי היא תיתן לך דרך נוספת ליצור קשר עם דניאל. ואנחנו תמיד שמחים לשמוע סיפורים. אם זה לא אישי מדי, נשמח שתשתפי אותנו בחווינ שלך עם דניאל

ofri9

New member
אוי.. תודה.

אני אנסה באמת ליצור קשר עם ליליאן.

י yuval

New member
כן באמת היה נהדר.

ההופעה,זאת אומרת. הוא היה משופשף וחודר, למרות שזאת היתה ההופעה הראשונה. אתה ענק!!

למעלה