יום חמישי, סוף סוף [=

shira104

New member
שלום! אני חדשה פה :)

שלום! אני חדשה פה :) ונראה לי אחלה פורום.. רציתי לשאול משהו, מנהלי הפורום הם גם האנשים שקשורים לעיתון(עורכים, כותבים..)? מקווה שתענו לי :) וד"א, העיתון השבוע היה מאוד מאוד נחמד, תודה רבה :)

shira104

New member
למנהלי הפורום!

יש לי שאלה, כולם מקבלים את העיתון באותו יום? פשוט שמעתי שיש כאלה שמקבלים ביום רביעי וכאלה ביום שלישי(אני לא בטוחה שזה נכון, שמעתי את זה) מקווה שתענו לי, תודה רבה :)

amit678

New member
לא כולם מקבלים את העיתון באותו יום...

זה הולך לפי איזורים, נגיד בת"א מקבלים את זה ביום שלישי, אני לא יודעת מתי שאר הערים מקבלים את זה, בכל מקרה זה בהפרשים של יום יומיים לא משהו משמעותי... מקווה שעזרתי

mor000

New member
זה לא מדוייק...

רוב המנויים של מעריב לנוער מקבלים את העיתון ביום שלישי בד"כ, חלקם [וזה כנראה תלוי באזור שלהם] ביום רביעי.... ביום רביעי העיתון יוצא בעצם גם לקיוסקים.... הקבלה של העיתון היא רק בימי שלישי ורביעי פרט למקרים חריגים בהם יש בעיות במשלוח.

amit678

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

בקשר לשאלה שלך על מנהלי בפורום, סער ומור הם כתבי נוער בעיתון ועודד הוא הסגן עורך של העיתון.. אני עמית בת 15, כ"נ חדשה בעיתון...מקווה שתהני כאן

שחף שלר

New member
ברוכה הבאה!

/tapuzforum/images/emo13.gif הכתבים והעורכים מודגשים באדום. תהני בפורום ומהעיתון!

mor000

New member
יום חמישי, סוף סוף [=

מה קורה אנשים?! יום חמישי היום, מה שאומר שעוד סוף שבוע הגיע, סוף סוף. אתם מוזמנים לשרשר לפה את כל השאלות וההודעות שיש לכם וגם לספר לנו מה עבר עליכם היום. אם שאלתם אותי- אז אני סיימתי ללמוד היום מאד מאוחר אחרי מבחן ענק בלשון שהיה לי לקראת הבגרות, אחר כך היה לי ראיון של כמה בנות לכתבה בעיתון ואחר כך העברתי שידור ברדיו. נכון לעכשיו באתי לראות מה קורה פה ולסדר קצת את העניינים בפורום [= אם תרצו לעשות לי את החיים יותר קלים פשוט תשרשרו, כלומר תלחצו על הסופת תגובה להודעה עליה אתם מגיבים ולא נושא חדש... אז שיהיה לכם ערב נעים וסופשבוע מעולה מור

inna1993

New member
סופשבוע נעים לכולם^^

אני אתמול הייתי בת"א בדיוק כשהיה את הגשם זלעפות הזה וממש נרטבתי. אל תשכחו את המטריה שלכם לעולם!

mor000

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כמו שעמית ענתה לך, אני וסער כנ"ים במעריב לנוער... שמחים שנהנית מהעיתון. תהני פה [=!

למעלה