יום חמישי 11.10 בקשות

קשת 82

New member
בוקר טוב דחוף אוליי למישהיא יש מזרן לתינוק

עבור העולה החדשה בטיפולי עם תינוק בן שבוע נתתי לה מיטה של הבן שלי אבל לא היה לי מיזרן כי הוא ניתרם למישהיא אחרת ליפניי אז אם למישהיא יש ולא צריכה אשמח לקבל עבורה

m0rani

New member
דרושים מתנדבים!!

דרושים מורים מתחומי האומנויות לפרויקט ייחודי, להעברת חוג פעם בשבוע לילדים משכונות מצוקה בהוד השרון. תאטרון, וריקוד. נשמח אם תצרו עמנו קשר [email protected]

tyran8

New member
אני מראשון לציון

אבל יש לי מישהי מצפת שיכולה לשנע לי את הדברים אם צריך

K a t u s h k a פרסמה לפני יומיים שיש

לה מזרן חדש למסירה. אם זה דחוף אז אפשרי ש-K a t u s h k a תעביר אלי את המזרן שלה ובינתיים תקחי את המזרן של מיטת התינוק שלי. (אני גרה בצורן וזה קרוב לנתניה, את יכולה לקפוץ ולקבל אותו) בכל אופן - אני צריכה שיהיה לי מזרן כיייייייייייייייייייייייייייייייייי אני רוצה לתרום את המיטה עם מזרן מה את אומרת?

K a t u s h k a

New member
זה עדיין אצלי...

רק תאמו עם נירה
כי מצד אחד היא רצתה לשמור להריונית כלשהי מצד שני "כל הקודם זוכה"

קשת 82

New member
היי דג מה שלומך נישמע מצויין

קודם כל אני חייבת להחמיא לך שמעתי עלייך הרבה דברים טובים מבובית (סיגל) הרעיון שהצעת נישמע לי מעולה !!!!כמובן שצריך לבדוק גם אם נירה שיהיה הוגן וגם למצוא איך לשנע אותו מקאטי אלייך אבל אם הכל יסתדר והמזרון של קטי פנויי אשמח אם תעבירי תמיזרון שלך לבובית כאשר היא תאסוף מימך דברים, וכך קודם כל ניפטור את בעיית מיטת התינוק של העולה כי ממש עצוב שאין לו מיטה לישון, והמיטה שהעברתי היא ממש מיטה טובה של שילב רק בעיית המיזרן .דיברתי עם בובית ואמרה שאין בעייה כל מה שצריך לאסוף מימך עבור העולה החדשה שלי היא תאסוף בשימחה .כתבתי לנירה מסר ואני מחכה לאישור בקשר למיזרן. נירה גם אמרה ששקית עם דברים עבור התינווק של העולה החדשה תגיע אלייך עבורי בקרוב כך שבובית תאסוף מימך כי אני במילה צריכה להביא לה דברים עבור הבחורה שהיא עוזרת לה שוב תודה לך דגנית את ממש עוזרת לי יום מקסים

K a t u s h k a

New member
קשת, רק אולי כדאי לבדוק את מידות המזרן....

הי! רק לפני שאנו משנעים (אם כן) אולי כדאי לך לבדוק את מידות המיטה מול מיטות המזרון כי לא כל המיטות באותם המידות. לי אישית היו שתי מיטות לתאומות ואחד מהם היתה יותר רחבה מהשניה ב10 ס"מ ובזמנו קנינו שני מזרנים שונים. לצערי אין לי מיטת תינוק בבית (גדלנו, אין מה לעשות) כדי להשוות.... קטי

קשת 82

New member
היי קטי

היי חמודה המיטה היא סטנדרט כך שסביר שיתאים אם ישאר רווח קטן אז בעלי אמר שיתאם את זה יש לו ידיים טובות העיקר שיהיה להם מיסכנים מאוד קשה בלי מיטה גם אם יש עריסה זה לא זה אז יש מיטה יש מצעים יש מגן ראש ומאוד מקווה שסוף סוף ניפתור את בעיית המיזרון יהיה טוב תודה רבה לך מתוקה

נירה63

New member
קשת82 אפשר ש...אני אהיה אצל קטי בשישי או שבת

מביאה לה את הדבריםם עבורה ואקח ממנה את המזרון עבור המשפחה בטיפולך. בשינוע אליך יועברו כל הדברים כולל המזרון. האם מבחינתך מסתדר?

קשת 82

New member
ועוד איך מיסתדר

דיברתי עם בובית היא עובדת בקרבתה של הדג של נועה ולכן מוכנה לאסוף עבורי ולשנע לנתניה כל מה שצריך דיברתי גם עם דג של נועה במסרים וזה בסדר מבחינתה שבובית תאסוף עבורי ושהדברים יגיעו אלייה ,אז הכל בעצם מסודר הדברים יועברו מחיפה לדג של נועה ומשם אליי עם בובית מצויין מודה לך על הדברים ועל היעילות ומהירות הטיפול מודה גם לקטי על המיזרון ולדגנית וסיגל על העזרה בשמירת והעברת הדברים תודה ענקית לכולכן שאתן כל כך עוזרות לי לעזור

בובית 29

New member
מצרפת בשנית

בהמשך לפניות המבורכות לבסייע לבחורה. גם מי שרוצה לתרום עבורה דבר קטן (שקית סוכר או קמח...) זה בסדר גמור ! כל דבר יתקבל בברכה ובהכל יעשה שימוש. פריט קטן ניתן להעביר בדואר, פנו אלי ואני אתן את הכתובת. שוב תודה מקרב לב לכל הנשמות הטובות שנרתמות לעזור המשך יום נפלא סיגל

בוביתי יקרה...

ממני ומכל משפחתי מוכנים ליולדת שלך: חלה קמח סוכר מלח דק שמן קנולה 2 חב' פסטות 2 חב' איטריות (לבישול ולמרק) 2 חב' ספגטי קפה שחור חבילת וופלים גדולה (4 חב') סבונים חבילת טמפונים חבילה כפולה של תחבושות היגניות. משחת טוסיק לתינוק קרם גוף ופנים לתינוק חבילת טיטולים - האגיס (לא קניתי להם דברי חלב כי אינני יודעת מתי תראי אותה) מקווה שיעזור להם ולו במעט.

0ziris

New member
../images/Emo41.gifבובית - אל תכחי שננסה לדאוג למזון ביום שני

אם יסתדר ואעביר לבעלך אוכל - יש מצב שאעזור בשינוע של עוד מספר דברים עבורם אם צריך ( וזה באיזור שאני משנע) ערב נעים

אוזיריס יקר - קשת יקרה

האם אפשר לבדוק גם עם קשת 82 בנוגע למזון למשפחה שלה? היא ובובית כמעט שכנות וזה יעזור ליולדת שלה. TNX,

0ziris

New member
אשאל את "ספקית " המזון היקרה - בעיקרון:

אפשר שהשינוע יהיה גם עם אותו שינוע שמגיע לבובית אבדוק

למעלה