יום חמישי 13.1

oren5383

New member
פאונד/יין שורט

כמו שנכתב אתמול , לאחר הלונג המבורך אפשר לשים הוראה במחיר 131.20 עם סטופ במחיר 131.55 יעד במחיר 129.50.

תָּמִיר

New member
המחיר הגיע ל-Fibo 50% יומי.. ונעצר

כעת השאלה היא אם הוא יצלול חזרה או שימשיך להאנק מעלה (61.8 באיזור ה- 1.3180) תָּמִיר

ferrytale

New member
אני בלונג מ6 בבוקר,

זהיתי בלימה ונכנסתי לעיסקה, עד כה רווח של 70פיפס, בקרוב קידום של הסטופ מעט מעל הכניסה יעד ראשוני הוא 1.3238 באזורים הנ"ל קידום סטופ נוסף

ferrytale

New member
הולך מצויין, 210 פעפס רווח, קידמתי סטופ ל

25 פיפס מהנק הנוכחית. 1.3291

ferrytale

New member
לונג מאתמול. כבר קודם סטופ לכיסה, יעד רחוק

מצורף גרף יומי, נראה מצויין ואפילו אם כמעט ראש וכתפיים ב4 שעות.. פוזיציה לשבוע הקרוב, קידום סטופ בהמשך המגמה על-פי התחתיות

oren5383

New member
לא מבין למה בשביל לקרוא תוכן שהוא בחינם אני

חייב להרשם. אחר כך ישגעו אותי בטלפון. לא נרשם. אם היו רוצים היו מפרסמים כאן את המאמר או מעלים את הסקירה בוידאו.

rafipips

New member
אף פעם לא יצרו איתי קשר

אני כבר קרוב לשנה נכנס לתכנים של FXCM וקרן פתרונות פיננסיים , אף פעם לא היה לי חשבון אצלם ואף פעם הם לא יצרו איתי קשר , חוץ מהודעות במייל על התכנים החדשים והשיעורים החדשים שמועברים באינטרנט . וכל זה בלי שום התחייבות , ובלי שום פניה מצידם . וכשרציתי לא לקבל מהם הודעות במייל זה היה לינק פשוט במייל שלהם , ולקח בדיוק שניה וחצי להפעיל אותו . ומאז שקט מוחלט . אתה יכול להנות מהתכנים המועברים ללא תשלום או התחייבות כלשהי . אז חברה במקום להיות פרנואידים מידי , תחשבו חיובי , בכל זאת יש מה ללמוד מהם . כמובן לא להכנס לכל השיעורים וההרצאות שלהם , אלא רק לאלה שהנושא עשוי לעניין אתכם . לפעמים עודף אינפורמציה מנטרל את היכולת להיות עקביים . הרבה הצלחה , שנת שגשוג Best of luck and may the pips be with you!

למעלה