יום חמישי 15.11 בקשות

לאם חד ההורית מירושלים

מעבר לבגדים שביקשתי לחורף עבורה, זקוקה גם לתנור חימום במצב טוב. ולמזון יבש. יכולה לאסוף מאזור המרכז וירושלים

מחשב?!

אני מחפש כבר המוון זמן מחשב. האם מישהו יכול לתרום או למכור במחיר סימלי? כמובן שיש עדיפות לנייד. תודה נ.ב. נא לפנות ע``ג המסרים בלבד

נירה63

New member
מיטל- כתבתי לך במסרים שאני הכנתי מזון עבורך

גם במסרים וגם בפורום. וכי צריפינה תעביר אליך את תרומת המזון ביום שישי.

ihovav

New member
מחפשים כסא לרכב או ריפוד לכיסא כזה

וגם מיחם חשמלי. תודה.

כרטיסים מוזלים לפסטיגל?

ילדה בת 19 עם CP במצב קשה, מרותקת למיטה ולכסא גלגלים, חמודה וחייכנים, הייתה רוצה ללכת לפסטיגל. האם ישנה אפשרות להשיג עבורה ועבור מלווה כרטיס מוזל לפסטיגל השנה? תודה!

אני מנסה לברר עכשיו אם בכלל

יש נגישות לכסאות גלגלים למופע. הילדה מאד רוצה להיות שם... ואני מקווה שלא אצטרך לאכזב אותה.

wildcat6

New member
אפשר לצור קשר עם הפקת הפסטיגל

בטוחה שיאפשרו לה בפסטיגל לפני שנתיים אפילו העלו קבוצה להדליק חנוכיה

לפני שנתיים הסיפור היה שונה

גם אנחנו קיבלנו כרטיסית לפסטיגל לחברה' בכסאות גלגלים. שנה שעברה ביקשנו שוב אך נאמר לנו כי האולם היה קטן מידי בשביל מקומות עם כסאות גלגלים. השנה אני בודקת את הנושא.

נירה63

New member
עובדת סוציאלית לגבי כרטיסים לפסטיבל צרי עימי

קשר ונדאג לאותה ילדה ולמלווה שלה.

wildcat6

New member
אשמח למשחקים וצעצועים עבור גן טיפולי

גילתי הודעה במועדון שמע שמחפשים משחקים וצעצועים עבור גן טיפולי בכרמיאל

בוקר אור -יום שישי

לנסירה מיטה ספפה נפתחת - מצב מעולה+ ארגז מצעים. מכונת כביסה - כ"נל. מיטת יחיד בוורוד עתיק + מזרן.+ שידה. הציוד חייב להתפנות עד ליום חמישי הבא.

ועוד

8 זוגות נעליי ספורט במידה 38. והמון זוגות נעליים לילדה - במידה 36 - נעליי בית , מגפיים סנדלים, נעליי ספורט... מסך מחשב 19.. כריות, שמיכות פוך יחיד וזוגי. מגפיים יפות במידה 36 -7 הכל במצב מעולה - לא קרוע, לא בלוי.

למעלה