יום חמישי - 18.11 מסחר פורה לכולם

ferrytale

New member
../images/Emo30.gifהודעות וסקירות כלכליות..

מצורפת תמונה של ההודעות להיום, (הועתק מאתר Forexpros)

ferrytale

New member
../images/Emo45.gif

אני לא שם, אני רוצה לראות כיוון לפני כן כי אני לא בטוחה..

ferrytale

New member
השנקל שלי...

לפי גרף שבועי ויומי.. ישנה מגמה יורדת בשבועי, ארוכה מאוד... בחודשים האחרונים הברים לא הגיעו להתנגדות הגדולה ונעצרו על התנגדות מישנית, חדשה.. סימנתי בגרף.. דבר זה יכול להעיד על כך שבעצם הגענו למין שיא ועכשיו יורדים למטה.. אם יורדים יורדים לכיוון ה 129.80 אם עולים אז יש למה להמתין, כי יהיה תיקון גדול מאוד אחר כך.. בכל מקרה אם עולים, יעד ראשון הוא לשיא הקודם,100+ פיפסים...

forextrader1

New member
מתקדם יפה, אני מקווה שיפרוץ את 132:18

ואז הדרך סלולה ל 131:80 ונראה הלאה

ferrytale

New member
שים ../images/Emo23.gif יש הודעות חשובות עוד מעט ומתחילים

המשחקים!

forextrader1

New member
יצאתי מהמשרד.., חזרתי עכשיו, אני רואה..

לפני שיצאתי הוזזתי סטופ 132:90 ויצא טוב לא נתפסתי.. (אני גם ממונף נמוך כך שאין לי בעיה עם זה) אני עדיין בפנים מחכה.. אם אראה שיותר מידי מתעכב בטווח של 132:80 אשקול להכנס ללונג בתיזמון טוב. בנתיים הכל מראה שורט לטווח הארוך ויש לי מחשבה להוזיז סטופ לכיוון 133:20 וללכת על סווינג למחר הפוטנציאל שאני רואה כאן זה כ 150 פיפס. נראה

ferrytale

New member
עכשיו אני מחכה לשורט הזה שאתה מדבר עליו!

שמתי פקודה עתידית למכירה ברמה 133.600

forextrader1

New member
אוקיי, מתאים, אבל זה לא השורט שהתכוונתי

אני מחכה לתיקון עמוק לכיוון 130 לערך. היה נראה לי שהשוק יפרוץ תמיכה 132:20 וזה לא קרה. שימי לב ביומי יש ראש וכתפיים "עדין" והשוק מאותת לתיקון. צריך לחכות לפריצת(אם בכלל) קו תומך של שרוול מגמה. בנתיים מבחינתי אנ י חוזר לאסטרטגיה תוך יומית 30-40 פיפס ודי, ניסיתי את ההסתברות של המגמה הזו במינוף קטן וזה הספיק לי!

ferrytale

New member
הבנתי אותך..

אני בכל זאת מנסה לקחת את הירידה הזאת למטה.. אם ישבור קו תמיכה תחתון אני לא יודעת אבל בינתיים, אני נכנסת.

למעלה