יום חמישי 25.11

EURUSD22

New member
אי ודאות.

בוקר טוב, היות שלא צפוי היום פרסום של נתונים כלכליים משמעותיים שעשויים להשפיע על המסחר בצמד, יש להסתמך על הנתונים הטכניים. אלא שגם משם לא תבוא הישועה. השוק מדשדש כבר כמה שעות טובות ונראה שגם הדובים וגם השורים מושכים, כל אחד לכיוונו הוא. אתמול התפרסמו נתונים טובים לגוש האירו ופחות טובים לדולר. עם זאת, מעל תמיד מרחף החשש ההולך ומתגבר לכלכלת האירו (ביחוד ספרד ופורטוגל) וכמובן המשבר בחצי האי הקוריאני. רק ביום ראשון צפוי תמרון צבאי משותף לדרום קוריאה ולארה"ב ולכן, אם לא יקרה משהו משמעותי במשך היום השוק צפוי להמשיך ולדשדש בשעות המסחר היום. יש לזכור שהיום חל חג ההודיה בארה"ב ולכן לא מתקיים שם מסחר. מה אני הייתי עושה? פוזיציית השורט הגדולה שלי נשארת פתוחה מ 1.3648 כך שאני בתוך השוק. הבוקר קידמתי סטופ ל 1.3430 תוך שאני לוקח בחשבון שיתכן מאוד שהסטופ יתפוס. מי שנמצא במצב כמוני ורוצה לנצל רווחים כדאי שיצא עכשיו = 1.3330. מי שסוחר לטווח בינוני - שיחכה. אין בכוונתי לפתוח פוזיציית שורט נוספת בשלב זה ובוודאי לא פוזיציית לונג. המומנטום בשוק עדיין מאוד דובי ונראה שהסוחרים מחכים לניצוץ קטנטן בשביל לשלוח את הצמד מטה לצלילה עמוקה. אבל, כמו תמיד בשוק המט"ח, הבלתי צפוי יכול להפתיע. ולכן, בשורה התחתונה - אני יושב על הגדר היום בהמתנה להתפתחויות. בהצלחה

ferrytale

New member
בדיוק באתי לרשום יורו דולר לאן..

אני בשתי פוזיציות מפסידות, נכנסתי ללונג כבר אתמול. מבחינתי מה שראיתי זה בדיקה של קו תמיכה חזק מאוד ברמה של 1.3310 אני מאמינה שאם הקו הזה לא ישבר אנחנו נראה עליות ותיקון לירידה האחרונה.. ממתינה בסבלנות..

EURUSD22

New member
אני מסכים איתך לגבי נקודת התמיכה.

אמנם אני קבעתי לי נקודת תמיכה ב 1.3290, אבל מבחינה מעשית לא בטוח שיש הבדל. אני אישית נזהר מלהיכנס בניגוד למגמה הכללית (על אף שאני סוחר תוך יומי בעיקרון) ולכן כשהמומנטום כל כך דובי אני לא סוחר לונג. אני ממליץ לא להתאהב בפוזיציה. כשנפרצת לי נקודת תמיכה או התנגדות אני סוגר, אפילו בהפסד....

ferrytale

New member
מסכימה, לא אכפת לי להפסיד,

מיקמתי סטופים מתחת לקו הזה כך שאם אלו יהיו רק ספייקים, כאלה שנועדו על מנת להעיף אותי, אני לא אצא בהם.. ברגע שזה מגיע לסטופ שלי אני בחוץ ולא משנה מה..

EURUSD22

New member
הצמד התקרב לנמוך של אתמול ב 1.3284

אך נהדף בחדות. עם זאת, להערכתי אם יהיה תיקון זה תיקון לשם המשך הירידה. בכל אופן קידמתי את ה SL שלי ל 1.3365, למקרה שהתיקון השורי (ככל שיהיה) יהיה דומיננטי. אם אזרק החוצה אחפש הזדמנות נוספת מחר או בשבוע הבא לפתוח פוזיציית שורט. לגבי הלונגים שלך - את עדיין הפנים? אם כן, שיהיה בהצלחה. להערכתי השוק ימשיך לרדת, אבל..כמו שאמרמנו בבוקר, היום זה יום של אי ודאות

ferrytale

New member
אני בפנים, עדיין לא יצאתי בסטופ

צריך להגיע תיקון גם אם הוא למטרת המשך ירידה.. יש בלימה השאלה כמה ישחקו איתנו..

progcom

New member
לדעתי....

היורו ירד עוד קצת עד איזור 1.324 (תיקון 61.8% מהעליות של סוף אוגוסט) ואז יחל התיקון. זה סתם ניחוש מושכל מנסיון... אני חושב שאתמול המון טריידים חיכו ליורו שיגיע לאיזור ה- 1.3300 וברגע שהמחיר הגיע לשם כולם תפסו והמחיר עלה בבום ועכשיו כשכולם רואים שהמחיר ממשיך לרדת לאותו האיזור, הסוחרים הרבה יותר נזהרים מלהיכנס ללונג באיזור הזה. אני אתמול נכנסתי לשורט במחיר 1.3358 והיום העברתי את הסטופ למחיר הכניסה... היעד הראשון שלי הוא במחיר 1.325... בהצלחה :)

richy9

New member
יש מצב ללונג, לפי הגרף חצינו את הממוצע כלפי

מעלה.

richy9

New member
פסגה כפולה או פריצה ללונג נוסף?

הנפט בנקודה מעניינת נוספת. פסגה כפולה או פריצה ללונג נוסף? פריצת 84.4 יכולה לתת לנו יעד של 85.8 בשלב ראשון.

progcom

New member
סקירת יורו דולר

אתמול הצמד ניסה ללא הצלחה לפרוץ את מחיר 1.3300, הצמד הגיע למחייר 1.3285, קבע נמוך חודשי חדש ונסק למעלה במהירות עד מחיר הפתיחה. הצמד נמצא עכשיו במצב שבו אנו כסוחרים צריכים לחכות ולראות מה יקרה, במידה והצמד ישבור את התמיכה ב 1.3300 (כמובן שיש לחכות לסוף היום ולראות שהתמיכה באמת נשברת), היעד הבא שיחכה לנו הוא 1.3240 שהוא תיקון פיבונאצ'י 61.8% מתחילת העליות ב 24.08.2010 ובמידה ומחיר זה יפרץ, הדלתות יפתחו למחיר 1.3000. היומן הכלכלי דליל מאוד היום אין הודעות חשובות ולכן המסחר יתנהל ברקע ההתפתחויות באירלנד ובקוריאה. את הניתוח המלא ניתן לקרוא בקישור הבא סקירה יומית יורו דולר ב FX-IL

למעלה